- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.741
Niye ilerleme kaydetmiyorum diyorsun. O borekli menulerinle kilo almiyorsun en azindan.Her ne kadar ilerleme kaydetmesemde ilk sayfanın sıkı takipcisiyim canım.
Neler olmuş, kim ne yapmış, ne zaman başlamışız, kaç gün olmuş ve ben neleri yanlış eksik yapıyorum...vs vs bakıyorum arada
Normalde sadece exceli yapip birakmam gerekiyor. Kendime yapiyormusum gibi geliyor bazen.Kaptanim normalde okudugum mesaji begenirim ama ilk mesaji begenmeyi atlamisim ya. Takip ediyorum ama begenmeyi unutmusum. Emegine saglik
49 u sektor et.Bu arada tarti demisken, ben pazar gunu yag su oranima vs baktim evdeki tartidan. Yag yuzdeme %30 diyor. Olmam gereken kiloya da 49 diyor. Ben 49 kilo olmaya calisirsam baya ac yasamam lazim ya. Buna pek inanmayinca yag oranima da inanmadim ama bilmiyorum
Cok kirosun mihtar.Nerden saklıyorum bencece baharatli sut baharatla sutu kaynatiyon içiyon
ananas kabugu 2 cubuk tarcin yarim limonu 4 bolup 5 kupa bardak sicak su kattim kaynamaya baslayinca 3 dkk bekledim altini kapattim 1.5 tatli kasik toz zencefilide ekledim caydanligin kapagini kappattim 10 dkk bekleyip ictim oksurugum 1 saatte gecti bilginize arti yagda yakiyormus :)
Ben bi fark sey edemedim gittikcede sıkılıyorum açıkçası teyzenin sesi içimi baydı yalan yokArkadaslar ne diye deneyimler gelmiyor. Kendi kendime mi konusuyorum yine.
Meditasyon grubu
A AklinYolu1
MIhtar
Muttapa7555
kokulusabun
Nyx1
Moon Light
esnek olanlar :
I IRMAKK70
Yarin baska videoya gececegiz zaten.Ben bi fark sey edemedim gittikcede sıkılıyorum açıkçası teyzenin sesi içimi baydı yalan yok
Sağol canim kiroyum ama para bende demek isterdim ama para yokCok kirosun mihtar.
Beni sizden iyi olmasin leslie kotulestirdi.
Afiyet olsun Chai latte mi o.
Hee iyiymis ayni teyze olmasin bende kara kara düşünüyodum 21 gün nasil biter diyeYarin baska videoya gececegiz zaten.
14 gun kaldi abartma.Hee iyiymis ayni teyze olmasin bende kara kara düşünüyodum 21 gün nasil biter diye
Bütün vücudumda renk topu varArkadaslar ne diye deneyimler gelmiyor. Kendi kendime mi konusuyorum yine.
Meditasyon grubu
A AklinYolu1
MIhtar
Muttapa7555
kokulusabun
Nyx1
Moon Light
esnek olanlar :
I IRMAKK70
Yaw hakketten o apladaki ses ne öyleArkadaslar ne diye deneyimler gelmiyor. Kendi kendime mi konusuyorum yine.
Meditasyon grubu
A AklinYolu1
MIhtar
Muttapa7555
kokulusabun
Nyx1
Moon Light
esnek olanlar :
I IRMAKK70
Hee bayağı korumadayım ben şu anNiye ilerleme kaydetmiyorum diyorsun. O borekli menulerinle kilo almiyorsun en azindan.
Benim bildigim sab. bir baslayacak tam baslayacak.
Normalde sadece exceli yapip birakmam gerekiyor. Kendime yapiyormusum gibi geliyor bazen.
49 u sektor et.
%30 dan hesapla iste , ne kadar inebiliyorsun.
Ay evet ben onu yazacaktım ya ancak fırsat buldum.Arkadaslar ne diye deneyimler gelmiyor. Kendi kendime mi konusuyorum yine.
Meditasyon grubu
A AklinYolu1
MIhtar
Muttapa7555
kokulusabun
Nyx1
Moon Light
esnek olanlar :
I IRMAKK70
Meditasyon yaparken biz.Yaw hakketten o apladaki ses ne öyle
Konuştukça rahatlamam gerekirken ben gerilip sinir oluyorum
Bende mi bi sorun var acep
Beni o kadar sinir etmiyor ama ben tekrari sevmem. O yuzden degisik olmali hep.Bütün vücudumda renk topu var
Ama olumlamalar daha iyi olur sanki pozitif hayat falan o videolar
Mistik chai içtim ben bir dönem, sütle yapıyordum lezzetliydi, bak birçok şeyi unutmuşum ben yaa, alayım yeniden, içerim ben bunuYok ben uğraşmam dersen doğusun sallama mistik chai çayı var o da sütle yapılıyo içindekiler aynı hemen hemn
Geçen arkadaşa övüyorum soyle guzel boyle iyi yap sende bi saydım içindekileri bu kadar ugrastinmi diyo atti cayın fotosunu dedim sagol
Meditasyon yaparken biz.
Beni o kadar sinir etmiyor ama ben tekrari sevmem. O yuzden degisik olmali hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?