ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

dun aksam yaptim ictim bi de ben gecen haftalarda chai lattesine takildim kaptanın ya her aksam yapıp iciyodum baharatlı süt iste ona başlıcam yine o mu etki etmişti acaba diye dusunuyorum

tarti değişimi sıkıntı durduğu yeri falanda kontrol et bakalim

yani ideal kilonu netten hesaplayınca kac cikiyo ideal kilosuna degilde yağ oranına bak takip et bakalim bende bi ara eczanede olcturcem

Tarcinli sutlu kahve de yag yakimina yardimciymis. Chai latte de etkilemis olabilir.

Valla internette 52, 55, 60 ne ararsan var. Her site farkli hesapladi

Chai latte o. Neden saklıyorsun.

Moon Light sana yazmıştım o mesaji

ananas kabugu 2 cubuk tarcin yarim limonu 4 bolup 5 kupa bardak sicak su kattim kaynamaya baslayinca 3 dkk bekledim altini kapattim 1.5 tatli kasik toz zencefilide ekledim caydanligin kapagini kappattim 10 dkk bekleyip ictim oksurugum 1 saatte gecti bilginize arti yagda yakiyormus :)

Aa nasil ya amaan valla ideali iste kendini iyi hissettiğin yag oranı icinde sağlama lazim

Ana hedef 55 bakalim gorebilecek miyim o kilolari. Sonra yine fazla gelirse gozume yine ugrasirim.
Evet yag oranini saglama yapmak lazim.

Okula gitmem gerekiyor. Sunu suraya ilistireyim tekrar. Ideal kilon 59.6 kg. Dogru hesapladigima eminim.

Eki Görüntüle 2237294

Tesekkurler kaptanim hatirlattigin icin. 49 bana cok sacma geldi zaten

Bugunku menum kokulusabun

Sabah
Yulafli yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Dereotu
Cay
Bi kare bitter

Ara
Sut
3 hurma
2 gunkurusu

Aksam
Karnabahar yemegi
Yogurt

Gece
Rezene anason
Sut

Spor 15 dk eliptik
Bugün tatlılar fazla kaçmış sanki hem bitter var hemde bi öğünde hurma kayısı ikisi bir fazla bencesi aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…