- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.821
Bencede biz almayalımtam dicektim ki 3lu grup yapariz amaaaa
bunu gördüm ve vazgectim
Göbek ve baseni aldırsam tam süper olacakBence uzuvlarından birkaçını aldır koldur bucaktır:)))
Yer bitirir o beniHannibal'i ziyaret etsin.
Bitirmedin mi hala. Bitirip Sherlocka gececektin.Yer bitirir o beni
Bak rota belli :))Göbek ve baseni aldırsam tam süper olacak
ona güvenemiyorum daha almadim zaten ama heryerde yaziyo tadı kına gibi diye bi normal yesil çayla deneyim içebilirsem alirim sutu de cok sevmedigim icin simdi ben bunu icerim diyemiyorumBen matcha diyorum sen chai diyorsun.
Bak yaaaatam dicektim ki 3lu grup yapariz amaaaa
bunu gördüm ve vazgectim
ona güvenemiyorum daha almadim zaten ama heryerde yaziyo tadı kına gibi diye bi normal yesil çayla deneyim içebilirsem alirim sutu de cok sevmedigim icin simdi ben bunu icerim diyemiyorum
Almayin sab. i
Limon iciyorum deme öyle limona varımZerdecala yok , matchaya yok, limona yok. Sonra da biz neden kilo veremiyoruz.
Seyretme o dizileriAlmayin sab. i
Ahhh be yonetmen olma firsatini kacirdim sab.Seyretme o dizileri
İçine birşeyler kaçıyo sonra
Yok anam diziden değil o yağ kalmadı ya vücudunda diyet yaptıkça fesatlık yakıyor yağ yerineSeyretme o dizileri
İçine birşeyler kaçıyo sonra
Okulunu, kursunu bitir onu da halledersin seeenAhhh be yonetmen olma firsatini kacirdim sab.
Ben icmeyeyim de kimler icsin.
İyi geceler canımŞarjım bitmeden bende gideyim kızlar
Malum meditasyon için tel. lazım
Hepinize iyi geceler, bol eksili yeni bir gün diliyorum..
Gecti artik o. Senaryo yazacagim ben.Okulunu, kursunu bitir onu da halledersin seeen
Yok anam diziden değil o yağ kalmadı ya vücudunda diyet yaptıkça fesatlık yakıyor yağ yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?