- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.781
Kaptan kesin zayıflayarak kaydolmayı hedefliyor. MaaşallahKizlar ben eve geldigimde 53.6 ciktim yarin 52.9 olur muyum.Siz misiniz lattelerimle dalga gecen.
İyi geceler yarın yine eşleşek mi :)))ohooo ortalık karıştı ben kaçar gidem yatam hormonlarım çalışsın
Şimdi şöyle oluyor; yarışma 9 ocakta başladı ben 73.8 le geldim,Hedefime 72 dedin, nerdeyse bir kilo iste.
Zayiflayinca kursa kaydolucam.Kaptan kesin zayıflayarak kaydolmayı hedefliyor. Maaşallah
Sizi eslestirmeyecegim iste.İyi geceler yarın yine eşleşek mi :)))
İyi geceler yarın yine eşleşek mi :)))
eşleşek eşle bizi kaptan eşleşmeyince kilo alıyoz bak gör kanıtıZayiflayinca kursa kaydolucam.
Sizi eslestirmeyecegim iste.
Sen bizi kıskanıyon demi :)))Zayiflayinca kursa kaydolucam.
Sizi eslestirmeyecegim iste.
Eridin gittin be luckyKizlar ben eve geldigimde 53.6 ciktim yarin 52.9 olur muyum.Siz misiniz lattelerimle dalga gecen.
Evet ya fena motive oluyoruz :))eşleşek eşle bizi kaptan eşleşmeyince kilo alıyoz bak gör kanıtı
Ay kız valla yüzümü güldürdün... eksiler de senin yüzünü güldürsün emi :))Şimdi şöyle oluyor; yarışma 9 ocakta başladı ben 73.8 le geldim,
2.bölüm başlangıcı 13 şubattı ben de 74.4
hayır yani diyet topiğinde kilo alarak geziyorum var mı böyle birşey
Koviir misin A AklinYolu1
HeçççKaptana bak kaptan dedigin en dombili olur başı çeker hedefi tutturdu kaciyo biz daha sayıyız iki ileri bi geri
Sab . biz bu kilolari ne zaman aldik bi soyle.Şimdi şöyle oluyor; yarışma 9 ocakta başladı ben 73.8 le geldim,
2.bölüm başlangıcı 13 şubattı ben de 74.4
hayır yani diyet topiğinde kilo alarak geziyorum var mı böyle birşey
Koviir misin A AklinYolu1
Lattelerimle dalga gecmeyecektiniz.Kaptana bak kaptan dedigin en dombili olur başı çeker hedefi tutturdu kaciyo biz daha sayıyız iki ileri bi geri
Hadi bakalim eslesin yarin da haftaya gorelim sizi. Kabak gibi alintilarim bu mesaji. Favoriye aldim.Evet ya fena motive oluyoruz :))
Seni bu hafta kendiyle eşlicek görcenHeççç
Aynı fikirdeyim
Amiiiin fatmacım, hepimizin yüzü gülsün inşaallaaahAy kız valla yüzümü güldürdün... eksiler de senin yüzünü güldürsün emi :))
Vermeyen ne olsun :)))Sab . biz bu kilolari ne zaman aldik bi soyle.
Kissss mevsimi degil miydi?
Yaklasik bir 10 kilo almayarak ilkbahara giris yapiyorsun.
Bu kadari yeter. Gerisi yarin.
Lattelerimle dalga gecmeyecektiniz.
Hadi bakalim eslesin yarin da haftaya gorelim sizi. Kabak gibi alintilarim bu mesaji. Favoriye aldim.
din dididiiinnn efekt yaptim bakSab . biz bu kilolari ne zaman aldik bi soyle.
Kissss mevsimi degil miydi?
Yaklasik bir 10 kilo almayarak ilkbahara giris yapiyorsun.
Bu kadari yeter. Gerisi yarin.
Lattelerimle dalga gecmeyecektiniz.
Hadi bakalim eslesin yarin da haftaya gorelim sizi. Kabak gibi alintilarim bu mesaji. Favoriye aldim.
İşallah cnm gelicemGel ya hobbylerini ozledik.
Yelkenler foraaa planlar dönmeye başladı kafamda :)))
Biri sab i odaya kapatıp anahtarı denize atsın seni nasıl geçsin bu kız yahu... Sen sadece oksijenle yaşıyorsun :)))Sab. bu hafta duello esim sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?