- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.841
Bende kaçıyorum bacılar çok yoruldum bugün...
Seviyorum sizi :)
Gidin beee . Cok sıkıcısiniz.Bende kaçıyorum bacılar çok yoruldum bugün...
Seviyorum sizi :)
Ağam bizimle eğleniiGidin beee . Cok sıkıcısiniz.
Bugün tatlılar fazla kaçmış sanki hem bitter var hemde bi öğünde hurma kayısı ikisi bir fazla bencesi aman dikkat
Oohh yok yok masallah. Ben usenirim bunu yapmayaTarcın zencefil kakule yıldız anason karabiber karanfil ister sütle bir kaynatip süz iç ister yarim bardak suyla kaynat ayri yerde sutu kaynatıp çırpıp sütun içine suz 1 cay kaşığı da bal ekliyorum süte
Yok ben uğraşmam dersen doğusun sallama mistik chai çayı var o da sütle yapılıyo içindekiler aynı hemen hemn
Geçen arkadaşa övüyorum soyle guzel boyle iyi yap sende bi saydım içindekileri bu kadar ugrastinmi diyo atti cayın fotosunu dedim sagol
Ben bi fark sey edemedim gittikcede sıkılıyorum açıkçası teyzenin sesi içimi baydı yalan yok
Herkesin deneyimleri farkli ml. Bazi insanlar daha cok hassas oluyor. Pis diye bir sey yok. Yanlis terimler kullanmayalim.Kaptanim ben de etkisini soyleyim meditasyonun. Son bi iki gündür uyuyup kaliyorum. Ses beni de biraz gicik etti. Bi de suranda alevler var buranda alevler var. Nefes aldikca daha cok yaniyo filan dedikce fenaliklar basiyo beni
Onun disinda titreme goz yasi vs olmadi. Ben baya pisim demek ki temizlenmeye daha var.
Son gunlerde de kaslari sıkıp biraktiktan sonra uyuyup kaliyorum.
Haftaya hedefim 72 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?