ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bu hafta seninle eslesecegiz. Su hedefi yukselt biraz.

Superrr eksi olsun bizim olsun. Tebrikler.

Seni sectim pikacu.

Tamam ulen meydan okuyorum hadi bakalım
Haftaya hedefiiiim..........
Oscar is goes to.......

Ben tamamlayayim. Haftaya hedefin 71.0
hu hu bu hafta cok eglenicez kapismalar büyük

19 şubat meditasyon +leslie yapıldı MIhtar

Birazdan hastaneye gitmem gerek kızlar, yemek işi belli değil menüyü gece yazarım. Sizde unutmayın menüleri..
Onun haricinde yazmayı unuttuğum birşey kaldıysa dürtün beni anacım

Çok yeme mümkünse bu haftaki tek yemeğin su olsun

Muttapa7555 dert ortağım biricik kankitom hadi önümüze bakak bu hafta neler yapcaz
Şimdi şöyle yapıyoruz akşamları olabildikçe hafif atlatacağız çünkü akşam yemekleri çok etkiliyor beni...
Sabah geceden 1 bardak suya koyduğumuz 1 tam cevizi yiyip o suyu da içiyoruz.
Ben limonlu su içemiyorum sen içebiliyorsan yapabilirsin....

İlk olarak yarın detoks yapıp bu ödemi atalım... sevdiğin uygulayabildiğin bir detoks varsa ama sürekli değil en fazla 2 gün sonrası sağlıklı düzen oturtalım.... 2 lt su mutlaka içelim :))

Ben bugün bebek görmeye gideceğim akşam... tabakhaneleri oğlana yedirmeye çalışırım.
Çünkü tabakta kalırsa küsen bi arkadaşa gidiyoruz geçen gittiğimizde herşeyi yedim 1 kurabiye kaldı ölecektim ve arkadaş o kurabiyeden küstü

4-5 gibiyiyorum aksam yemegini
Su içmek tamam
Limonlu su icerim
Şu cevizli su konusunda tereddütteyim kimi suyu icin kimi içmeyin diyo araştırmak lazim
Yani en mantıklı yapilcak protein detoksu bence

ay tobe yarabbi manyak bu insanlar

Tartimi buraya korum. Begenen alir.

Begendim. 63.15 den inmissin. Tebrikler.

Senin kabak cekirdegi gibi acilacagini biliyordum.

-1 kilo degil mi. Superrr. Tebrikler.

Su anason - kakule - rezene cayini ben de iciyorum.

Evet 1 kilo daha gitti oh. İzindeyiz kaptan

Ya o cayin etkisi var. Ya da gunde bi dunya sivi tuketince mide doluyor ondan veriyorum. Hayretler icindeyim gercekten ve cooook mutluyum. Burda olmasam 72de takildigim donem kesin salar ve geri 74lere 76lara cikardim. Cok destek oldunuz topikce
60lari gorsem biraz daha gaza gelirim belki.
Bi de kendime 38 beden mom jean aldim. Henuz popodan yukari cikmiyor haftada bir giyip duruma bakicam

Oy o neee

Ben de tam tersi hic israr etmiyorum biri geldiyse. Yeseydin diyorum. Yok hik mik derse peki diyip geciyorum. İnsallah yanlis anlasilmiyordur

Senin arkadas fenaymis. Belki o bebekle ilgilenirken ikramlari cocuklarinin agzina tikistirmaya firsat bulursun

Dost mu düşman mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…