- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.881
Bu hafta seninle eslesecegiz. Su hedefi yukselt biraz.Haftaya hedefim 71.8 A AklinYolu1
Superrr eksi olsun bizim olsun. Tebrikler.
Bu hafta seninle eslesecegiz. Su hedefi yukselt biraz.
Seni sectim pikacu.Seni şakacı
Tamam ulen meydan okuyorum hadi bakalımSeni sectim pikacu.
Ben tamamlayayim. Haftaya hedefin 71.0Tamam ulen meydan okuyorum hadi bakalım
Haftaya hedefiiiim..........
Oscar is goes to.......
Ben de onu yazacaktım ama elim varmadıBen tamamlayayim. Haftaya hedefin 71.0
Bu hafta seninle eslesecegiz. Su hedefi yukselt biraz.
Superrr eksi olsun bizim olsun. Tebrikler.
Seni şakacı
Seni sectim pikacu.
Tamam ulen meydan okuyorum hadi bakalım
Haftaya hedefiiiim..........
Oscar is goes to.......
hu hu bu hafta cok eglenicez kapismalar büyükBen tamamlayayim. Haftaya hedefin 71.0
Ben senin yerine eklerim.Ben de onu yazacaktım ama elim varmadı
Tamam 71 olsun
Yaz kara tahtaya
hu hu bu hafta cok eglenicez kapismalar büyük
Ben senin yerine eklerim.
Çok yeme mümkünse bu haftaki tek yemeğin su olsun19 şubat meditasyon +leslie yapıldıMIhtar
Birazdan hastaneye gitmem gerek kızlar, yemek işi belli değil menüyü gece yazarım. Sizde unutmayın menüleri..
Onun haricinde yazmayı unuttuğum birşey kaldıysa dürtün beni anacım
Şimdi şöyle yapıyoruz akşamları olabildikçe hafif atlatacağız çünkü akşam yemekleri çok etkiliyor beni...
4-5 gibiyiyorum aksam yemeginiŞimdi şöyle yapıyoruz akşamları olabildikçe hafif atlatacağız çünkü akşam yemekleri çok etkiliyor beni...
Sabah geceden 1 bardak suya koyduğumuz 1 tam cevizi yiyip o suyu da içiyoruz.
Ben limonlu su içemiyorum sen içebiliyorsan yapabilirsin....
İlk olarak yarın detoks yapıp bu ödemi atalım... sevdiğin uygulayabildiğin bir detoks varsa ama sürekli değil en fazla 2 gün sonrası sağlıklı düzen oturtalım.... 2 lt su mutlaka içelim :))
ay tobe yarabbi manyak bu insanlarBen bugün bebek görmeye gideceğim akşam... tabakhaneleri oğlana yedirmeye çalışırım.
Çünkü tabakta kalırsa küsen bi arkadaşa gidiyoruzgeçen gittiğimizde herşeyi yedim 1 kurabiye kaldı ölecektim ve arkadaş o kurabiyeden küstü
Tartimi buraya korum. Begenen alir.
Begendim. 63.15 den inmissin. Tebrikler.
Senin kabak cekirdegi gibi acilacagini biliyordum.
-1 kilo degil mi. Superrr. Tebrikler.
Su anason - kakule - rezene cayini ben de iciyorum.
Ben bugün bebek görmeye gideceğim akşam... tabakhaneleri oğlana yedirmeye çalışırım.
Çünkü tabakta kalırsa küsen bi arkadaşa gidiyoruzgeçen gittiğimizde herşeyi yedim 1 kurabiye kaldı ölecektim ve arkadaş o kurabiyeden küstü
Dost mu düşman mı bilemedimBen bugün bebek görmeye gideceğim akşam... tabakhaneleri oğlana yedirmeye çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?