- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.641
Benim mecburi olmayan kaçamaklarım...Benim mecburi kaçamaklarım oldu malesef
Düğün telaşımız var bizim bu aralar bakalım nasıl olacak bir yolunu bulacağızyapcaz bu hafta olcak vercez ona gore gerekiyorsa hiçbiryere gitme bu hafta hastayım de
Bak regl olcam o kadar iddali konuşuyorum gecen ay reglken kilo verdim ama sonra bulduysa püf gitti
bilmiyorum ananasmi baska birseydenmi ben regl iken kilo vermezdim anca 200 eksi yada hic vermezdim :)
Ya bana kalsa ben kaçamak yapmam evde yaparım yemem hayır derim gerekirse aç kalırım ama yasaklı yemem ama gizli yapınca malesef böyle oluyorBenim mecburi olmayan kaçamaklarım...
Telaşe de arada kaynarsın kimse anlamazDüğün telaşımız var bizim bu aralar bakalım nasıl olacak bir yolunu bulacağız
Cunku senin iki kupan sab. in bir kupasi var. Kupalar burada ise yariyor iste.himm burada kokulusabunla yerleri yanlis koymusun kokulusabun ucuncu yazmisin sadece beni bir uste yazmisin :)
Şöyle bi midemi mi bozsam diyorum mesela yediğim herşey bulantı mi yapsa acaba :) bu kezde dırdır bitmiyor 3. Ye mi hamilesin diyeTelaşe de arada kaynarsın kimse anlamaz
En hafifleri seçmeye çalış yeter
bende hafta sonu gelsin istemiyorum adana kebap doner balik tavuk bunlar her hafta olmasa ben coktan 59 gormustumBenim mecburi kaçamaklarım oldu malesef
Kaptanım döveyim mi zaten çok kilo vermiş :)))Cunku senin iki kupan sab. in bir kupasi var. Kupalar burada ise yariyor iste.
Her hafta itiraz edeceksin degil mi.
Yok benim kocaya çemkiriyorum birde tehdit ediyorum diyetisyene giderim bak diye ısrar etmiyor artık :)))bende hafta sonu gelsin istemiyorum adana kebap doner balik tavuk bunlar her hafta olmasa ben coktan 59 gormustumesim sag olsun
o zaman dansCunku senin iki kupan sab. in bir kupasi var. Kupalar burada ise yariyor iste.
sora sora ogrenecem ogretmenim :)Cunku senin iki kupan sab. in bir kupasi var. Kupalar burada ise yariyor iste.
darisi sana olsun bu hafta verdigin hedefin ustune cikarsin insallah cnmKaptanım döveyim mi zaten çok kilo vermiş :)))
Amin canım takılıyorum sadece seviniriz biz kendimiz alsak da diğerleri kilo verdiği için :)darisi sana olsun bu hafta verdigin hedefin ustune cikarsin insallah cnm
Eee bir zahmet.hadi bu hafta artik ciddi kapışalımMuttapa7555
Brokoli corbasi yok bu hafta sadece latte var.İtiraz ediyorum ben rakibimin biri sadece latte ve brokoli çorbası ile yaşıyor @otur SIFIR
@Nyx16 da çok kazık bir rakip
Hep calismadigim yerden çıkıyor.Hoca bana takti
Ayyy havalara bak. Kahretsin bu haftada birinciyim.Allahım hep birinci olmak çok zorbi hafta fena patlicam tebrikler kızlar
A AklinYolu1 seninle düelloyu sevdim
KFC ye gidin siz. Ben ismarlarim.@renklisemsiye yada böyle devam et düello eşimdin
Huuuuu güzel teklif benim rakibimi de alın ben gelmem :)Eee bir zahmet.
Brokoli corbasi yok bu hafta sadece latte var.
Ayyy havalara bak. Kahretsin bu haftada birinciyim.
Bu hafta meyve yemiycem beni yavaslatiyor.
KFC ye gidin siz. Ben ismarlarim.
rc ederim canim bende sevinirim kilo verenler oldugu zaman mutlu oluyorumAmin canım takılıyorum sadece seviniriz biz kendimiz alsak da diğerleri kilo verdiği için :)
Cok iyi irmak , nasil oldun.A AklinYolu1 olumlama videosunu yaptim.
Niye ya her gun menu bildirmek kolay mi.Anca menülerle kupa alırım ben zaten en çok kilo aşamada verelim mi ödül :)))
Ben nyx i doverim gozume cok dokunmaya basladi.Kaptanım döveyim mi zaten çok kilo vermiş :)))
Huuuuu güzel teklif benim rakibimi de alın ben gelmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?