- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.661
Tesekkurler canim sagol. 1 yasina girdi.Doğum günü kutlu olsun o zaman kaç yaşına girdi 31 martta beraber kutlarsınız kilo vermenin şerefine
Ben karatayın düşüncesini çok beğeniyorum bu hafta uygulayamadım çok zorlandım bende grupca regl olanlardandım ama günde 2 öğün beslenme sağlıklı demesi yiceksen öğlen lahmacun yiyebilirsin demesi tereyağlı yumurta serbest demesi yemeklerin arasında en az 4 saat olmalı demesi ara öğünü yapmayın demesi ekmek paketli gıda yok demesi sadece bunlar değil ama genel olarak bana çok yakın geliyor çok yemek yemem yesem de iki 3 lokma yerim bi baklavaya uyamıyorum o da çok sevdiğimden
Yani herşeyden ye ama az ye sonraki öğünlerini dengele gibi bişey umarım anlatabilmişimdir karışık oldu
Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin.Amcamı kaybettik memlekete gidiyoruz yazamıyorum A AklinYolu1
Tebrik ederim herkesi.Dereceye giren arkadaslar;
Tebrikler kizlar.
1: @Nyx16
2:renklisemsiye
3:kokulusabun
Eki Görüntüle 2239986
Ay evet baglasan uyumayan durmayan cocuk 5 bucuktan 7 bucuga kadar uyudu dun.
Dun spor da yapamadim hamlamis bacaklarim hep. Bi de yiyince artilardayim iste. Dun dogumgunuydu bizim kizin. Kimsemiz yok kutlayacak diye pasta kesmedik allahtan bi demartin ortasinda kesilecek pastasi
Sen cok super ilerliyosun canim masallah azmine enerjine
mutlu yaslari olsun prensesinTesekkurler canim sagol. 1 yasina girdi.
Anladim anladim ben. Karatayi ben de yapmistim bi zamanlar ama seker aşkı baskin gelmisti
Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin.
Tebrik ederim herkesi.
Baskanim eline saglik
KFC ye gideceksin tabi ki.Bu arada bana fikir verin cts arkadaşlarla buluşacaz. Disarda ne yiyebilirim
Tavuk dünyası
Kfc
Burger
Pizza
İskender
Hangisi daha az kalorili ki acaba
Bi de o gün donat yiyebilirim. Kac haftadır gözümün önünde uçuşuyor
ben bugün Babaneme dedim üşüyorum diye o da dedi hastamı olcan daha yeni iyileştin yok dedim karnıma doğru gösterdim hamilemisin diyo hemen dedim hayır hastalancamŞöyle bi midemi mi bozsam diyorum mesela yediğim herşey bulantı mi yapsa acaba :) bu kezde dırdır bitmiyor 3. Ye mi hamilesin diye
Tamam sen kimi dersen ben onu döverim :))) çok inceydi beya dilim ayrıca 17.30 da yenmiş bitmişti bile :)Ben nyx i doverim gozume cok dokunmaya basladi.
Sen mevhibeyi al.
Yedigimiz pizzalar dokunmasin. Ben de iki dilim yedim.
Hemde cumartesi günü tavuk ye ama kremalı olanlardan değil makarnasını da yeme :)Bu arada bana fikir verin cts arkadaşlarla buluşacaz. Disarda ne yiyebilirim
Tavuk dünyası
Kfc
Burger
Pizza
İskender
Hangisi daha az kalorili ki acaba
Bi de o gün donat yiyebilirim. Kac haftadır gözümün önünde uçuşuyor
Ben 3.yü yapsam başkasındanmış muamelesi görcem ayol yasak var :))ben bugün Babaneme dedim üşüyorum diye o da dedi hastamı olcan daha yeni iyileştin yok dedim karnıma doğru gösterdim hamilemisin diyo hemen dedim hayır hastalancam
Dogum gunu kutlu olsun bebisin.Nice senelere.
Yersin bir dilim bi si olmaz.
mutlu yaslari olsun prensesin
Öyle diyosan 67.5 demistim ama 66.9 yine bu hafta tutacak o hedefKizlar 6 Mart icin haftalik hedefleri tekrar yazabilir misiniz.
Benim hedefim 51.9 kg isteyenin bir yuzu.
66.9 yaziyorum.Öyle diyosan 67.5 demistim ama 66.9 yine bu hafta tutacak o hedef
Yaz kaptan cok fena gaza geldim bu hafta66.9 yaziyorum.
ne yazdigimi unuttum baskulle paylasmistim 62.00 di galiba :)Kizlar 6 Mart icin haftalik hedefleri tekrar yazabilir misiniz.
Benim hedefim 51.9 kg isteyenin bir yuzu.
Allah kolaylık versin canım çocuklarla beraber bizim düzen de değişiyorOf iki gundur feci sinaniyorum ben benim bebe tarafindan. Butun huyu degisti. Gicik uyuz bi cocuk oldu. Yemesi dert uyumasi dert bunlar hep dertti zaten de su iki gundur iyice sacmaliyor.
Onun icin pek katilamiyorum araniza.
Gectigimiz haftasonu baya saldigim icin modum da dustu iyice. Toparlamaya calisiyorum. Bi daha menu yazmamazlik ve boyle salma yapmicam.aktif olmaya calisicam su cocuk bi duzelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?