ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Tesekkurler canim sagol. 1 yasina girdi.

Anladim anladim ben. Karatayi ben de yapmistim bi zamanlar ama seker aşkı baskin gelmisti

Amcamı kaybettik memlekete gidiyoruz yazamıyorum A AklinYolu1
Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin.
Dereceye giren arkadaslar;

Tebrikler kizlar.

1: @Nyx16
2: renklisemsiye
3: kokulusabun

Eki Görüntüle 2239986
Tebrik ederim herkesi.

Baskanim eline saglik

Dogum gunu kutlu olsun bebisin. Nice senelere.

Yersin bir dilim bi si olmaz.

Tesekkurler canim sagol. 1 yasina girdi.

Anladim anladim ben. Karatayi ben de yapmistim bi zamanlar ama seker aşkı baskin gelmisti

Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin.

Tebrik ederim herkesi.

Baskanim eline saglik
mutlu yaslari olsun prensesin

renklisemsiye yada böyle devam et düello eşimdin

Vay başıma .... Azılı rakibe çattık...

Ben mönü seçemiyorum maalesef ne varsa pişiyorum aksam eve gelince Öğlende bazen okulda yiyorum.

Kızlar ben emziriyorum ya mecbur yiycimm.

Latte ile süt inmez bana

KFC ye gideceksin tabi ki.

Yerinde olsam inegol koftesi tarzi secerdim, ya da olmuyorsa ince dilim iki pizza. Iskender yemem ama seviyorsan o da olur.

Kesinlikle kolasiz , ayranla.

Şöyle bi midemi mi bozsam diyorum mesela yediğim herşey bulantı mi yapsa acaba :) bu kezde dırdır bitmiyor 3. Ye mi hamilesin diye
ben bugün Babaneme dedim üşüyorum diye o da dedi hastamı olcan daha yeni iyileştin yok dedim karnıma doğru gösterdim hamilemisin diyo hemen dedim hayır hastalancam

Hemde cumartesi günü tavuk ye ama kremalı olanlardan değil makarnasını da yeme :)

ben bugün Babaneme dedim üşüyorum diye o da dedi hastamı olcan daha yeni iyileştin yok dedim karnıma doğru gösterdim hamilemisin diyo hemen dedim hayır hastalancam
Ben 3.yü yapsam başkasındanmış muamelesi görcem ayol yasak var :))

Of iki gundur feci sinaniyorum ben benim bebe tarafindan. Butun huyu degisti. Gicik uyuz bi cocuk oldu. Yemesi dert uyumasi dert bunlar hep dertti zaten de su iki gundur iyice sacmaliyor.
Onun icin pek katilamiyorum araniza.
Gectigimiz haftasonu baya saldigim icin modum da dustu iyice. Toparlamaya calisiyorum. Bi daha menu yazmamazlik ve boyle salma yapmicam. aktif olmaya calisicam su cocuk bi duzelse.

Allah kolaylık versin canım çocuklarla beraber bizim düzen de değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…