- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.621
waaawww hedefimi hatirlamiyordum super birde regl haftasindaydim :) kiz sakami yapyorsun
burada 3 luk kokulusabun gorunuyor kirmizi ile 1.2.3. kisiler yazilmis.yine karisti sanirim :)Dereceye giren arkadaslar;
Tebrikler kizlar.
1:Nyx1
2: @renklisemsiye
3: @kokulusabun
Eki Görüntüle 2239986
himm burada kokulusabunla yerleri yanlis koymusun kokulusabun ucuncu yazmisin sadece beni bir uste yazmisin :)Son siralama ;
Ortalamamiz biraz dustu. 0.394 ama saglik olsun.Her hafta mukemmel olamayiz.
Dereceye giren , kilo veren, canla basla kilo vermeye calisan arkadaslari tebrik ediyorum.
1:Nyx1 birincilik +menu
2: @renklisemsiyeikincilik
3:Ikra meyra menu +hedef
4: @kokulusabunucunculuk
5:Muttapa7555 menu
6: A AklinYolu1menu
Ay burda kansızlık yapıyor yazdıydım :))))Benim mi
Migren var ya hiç birşey kullanamıyorum ben :) benim yoğun oluyor kabızlık yapıyor...
Menü orda işte pizza 2 dilim hemde :))
Ay rüyanda görecek kadar mi seviyon canım beni ya :))) boşver olmaz yeni yarışmacı almayalım :)Hangi film.
Ruyamda seni gordum. Ben yeni yarismaci olmaz diyorum sen kabul edelim diyorsun.
Anca menülerle kupa alırım ben zaten en çok kilo aşamada verelim mi ödül :)))Tam menu bildiren ve menu kupalarini alan caliskan arkadaslarimiz. Tebrikler kizlar.
Ikra meyra
Muttapa7555
Nyx1
A AklinYolu1
Başın sağolsun kuzum Rabbim mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versinAmcamı kaybettik memlekete gidiyoruz yazamıyorum A AklinYolu1
AhaYeni duello esleri.
Iyi olan kazansin.
Nyx1 vs. @renklisemsiye vs. A AklinYolu1
@kokulusabun vs.Ikra meyra
Muttapa7555 vs. MIhtar
@Sarellam vs. @Moon Light
yeni yarismaci gelmis bir onceki sayfada :)Ay rüyanda görecek kadar mi seviyon canım beni ya :))) boşver olmaz yeni yarışmacı almayalım :)
Hadi bakalım kapışalım ben bu konuşmayı bir yerden hatırlıyorum ama nerden çıkaramadım Allah Allahhadi bu hafta artik ciddi kapışalımMuttapa7555
Çok pis denk geldi ya tüh :)yeni yarismaci gelmis bir onceki sayfada :)
Bak bak havalara bak alırım anahtarını :)))Allahım hep birinci olmak çok zorbi hafta fena patlicam tebrikler kızlar
A AklinYolu1 seninle düelloyu sevdim
O yüzden sabahtan menü ayarlayıp yiceklerini yaz bence daha programlı oluyor
sen bu hafta bence degisiklik yap bende 67-68 lerde takilmistim zencefilli limonlu cayla astim o kilolari yerinde sayiyorsan degisiklik yap bence yada 1 ananas al meyvesini cocuklar kabugunu sen cay yap ic her gun bir ince dilim ver cocuklara sen cay yap bu hafta farki goreceksin tabi kacamak yapmazsan :)Anca menülerle kupa alırım ben zaten en çok kilo aşamada verelim mi ödül :)))
Kısmet bakalım canım deneye deneye bulucaz yolu:)sen bu hafta bence degisiklik yap bende 67-68 lerde takilmistim zencefilli limonlu cayla astim o kilolari yerinde sayiyorsan degisiklik yap bence yada 1 ananas al meyvesini cocuklar kabugunu sen cay yap ic her gun bir ince dilim ver cocuklara sen cay yap bu hafta farki goreceksin tabi kacamak yapmazsan :)
aynen cnm deneye deneye .ben regl oldugum halde vermisim :)Kısmet bakalım canım deneye deneye bulucaz yolu:)
yapcaz bu hafta olcak vercez ona gore gerekiyorsa hiçbiryere gitme bu hafta hastayım deAhaMIhtar kızzzz napcez anam :)
Benim mecburi kaçamaklarım oldu malesefaynen cnm deneye deneye .ben regl oldugum halde vermisim :)
A AklinYolu1 ın lattesi, senin ananasın eksik olmasın inşallahsen bu hafta bence degisiklik yap bende 67-68 lerde takilmistim zencefilli limonlu cayla astim o kilolari yerinde sayiyorsan degisiklik yap bence yada 1 ananas al meyvesini cocuklar kabugunu sen cay yap ic her gun bir ince dilim ver cocuklara sen cay yap bu hafta farki goreceksin tabi kacamak yapmazsan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?