- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 113
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.981
Dimi arada yemeliyizHaftada bir gun yiyor o da bugun yiyor.
Elerine saglik bebemmm
Hadi bismillah buda hepimiz hedefimize gelelim insallah
Yok o degilNilay kececinin detoksu deme 2 günlük
Menun cok guzel iyi olursun hemencecik canimIkra meyra
Sabah
1yumurta yarım patatesle omlet
2yk lor 1tk labne
1 dilim tam buğday
6 zeytin roka çay domates
Ara
sade kahve maden suyu
Akşam
1 kase yoğurtlu çorba içinde yarma var
Tüm gün uyudum
Boyutu buyuk degildi canim birde hic durmadim bugum misafir 22.30 gittiler az once oturdum lahmacuna ve yaninda maydonoz temizlemistim .maydonozun saplarini atmadim simdi tirtikliyorum uzerine ceviz suyu icecem19 da 3 lahmacun çok değil mi acaba
Yok o degil
bir cevizin icini alip su bardagina ilik suya katip 8-9 saat bekletip sabah ac ve gece iciyorsun
Yine gun icinde kahvalti yiyorsun diyet listesi yapiyoruz.
Istenirse aksam ogunu yapabilirsin 2 ceviz 500 cc suyla
Burayami yazacagiz ok datlumSoyle bir fikir geldi aklima.
Menuler icin yeni topik acmak istemiyorum.
Bu Gunluk 1 Degisik Gunluk :)
Zayiflama hikayemin yani sira... Kafein alimim cok fazla, uyku duzenim bozuk. Evde iken kahveye alternatif bir icecek aldim ama maalesef disarida ki seceneklerim kahve , mocha, cappuccino , latte, cay olabilir. Simdi latte, mocha varken kim bitki cayi icer ki ben icmem. :KK70: Bugun ictim...www.kadinlarkulubu.com
Benim eski topiklerimden birinde sadece menuleri yazabilirsiniz. Biz de oy verirken toplu degerlendiririz.
+Muttapa7555 i etiketleyin.
Yemeklerden 30 dkk 1 saat once iciyoruz gunde 3-4 kupa canim yedigin yemegin yagini parcaliyormus cnm 3 kupa yemek oncesi 1 kupada gece yatmadan 1 saat once iciyordumYok ananas detoksu kuzum ceviz suyunu biliyorumda senin ananas detoksu nasıldı
Anladım zaten normal bildiğimiz lahmacunsa cok dedim
Ben daha oncede soyledim sekerli besinleri sevmiyorum regl donemlerimde yiyorum abartmadan sadece 1 gun tuketirim. meyve yemem oda sekerli arada yesil elma oda cok sekerli degil granny yesil elma pazar gunu yiyorum pazartesi yemiyorumBenim canim yas pasta istiyor yiyor muyum hayir.
Sana bana bakmayacaksin o mevhibe.
MIhtar la sana soyluyorum yanlis anlamayin.
Burada olmasaydiniz 10 haftada bir 10 kilo alma ihtimaliniz varmis demek ki. O yuzden kendinizi basarisiz hissetmeyin.
Bir dongu var o donguyu kiramadiniz ama kirilacak . Sen hasta olmadan once kirmistin , sonra hasta oldun . Yine olacak fatma.
Mihtar da kendi kafasinda takiliyor. Duzenli kullandigi bir sey yok. Hatasi bu.
Yemeklerden 30 dkk 1 saat once iciyoruz gunde 3-4 kupa canim yedigin yemegin yagini parcaliyormus cnm 3 kupa yemek oncesi 1 kupada gece yatmadan 1 saat once iciyordum
Bende maden suyu ictim 9.30 gibi agir yemeklerde mutlaka icerim revaniden 1 catal yedim nasil olmus diye ikram edecem tadina bakmaliyim ki begendilermi demiyimMenemeni canim yumurta istemedigi icin degistirdim.
Bir tabak Karidesli pilav+ yarim tabak sebzeli pilav+ 1 kozlenmis sari biber + 5 cherry + 1 kupa maden suyu.
Tarifi soyle canimBenimkinden farklıymiş bu o zaman ben direk yogurtla ananas yiyorum instagramda bi diyetisyen var ordan gordüm bakalım bende etkisi ne olucak :)
Evet ben 3 lahmacun yedim 3 dilim ekmek yedim sayiliyor buranin lahmacunu kucuk boy ince kalin degil kalin yapilirsa kizarlarBana pideci söylemişti bi kere 1pide hamurundan 2 lahmacun cikiyomus yani 1tane yedikmi 2-2.5 dilim ekmek yerine saycan
Saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?