- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.961
Bence miktarda önemli abartılmamali diye düşünüyorumMesajlar artik kacak kocek degil kabak gibi ortada.
Bu konuda sana katilmiyorum. Insan istedigi miktarda yemeli. Hatirlarsan, bir link vermistim gecmis sayfalarda. Vucudunu dinlemeyi ogrensen olacak bu is.
Su an ac degilim ama canim domates istedi gittim bes tane cherry domates yedim gibi.
+ Susuz hissediyorum su ve yesil cay icerim belki.
Ancak menüden mesajdan kupa gelir bana ara verdim de ne oldi 1 dilim kekten kıyamet koptu 68Kaybetme motivasyonunu biz burdayiz.
Yesil cay ile karsilastirinca gideri var.
Iki gun ara verdin bitti. Onune bak onune.
Benim canim yas pasta istiyor yiyor muyum hayir.Bence miktarda önemli abartılmamali diye düşünüyorum
Benim icin fazla miktarı mesela ben yicek olsam 1tane veya 1.5tane en fazla olurdu
Canımın her istediğini yesem şimdiye ohooo
Ancak menüden mesajdan kupa gelir bana ara verdim de ne oldi 1 dilim kekten kıyamet koptu 68
Tebrik ederim canım cok saglam geldin valla aramiza
Ay yine hasta oldum sıkıldım bu durumdan aslında vitaminler de işe yaramıyor sınır bozucu bi durum.Benim canim yas pasta istiyor yiyor muyum hayir.
Sana bana bakmayacaksin o mevhibe.
MIhtar la sana soyluyorum yanlis anlamayin.
Burada olmasaydiniz 10 haftada bir 10 kilo alma ihtimaliniz varmis demek ki. O yuzden kendinizi basarisiz hissetmeyin.
Bir dongu var o donguyu kiramadiniz ama kirilacak . Sen hasta olmadan once kirmistin , sonra hasta oldun . Yine olacak fatma.
Mihtar da kendi kafasinda takiliyor. Duzenli kullandigi bir sey yok. Hatasi bu.
Niye vazgecelim ki. Vazgecseniz ben birakmam sizi.Ay yine hasta oldum sıkıldım bu durumdan aslında vitaminler de işe yaramıyor sınır bozucu bi durum.
Ama yine de vazgeçmiyoruz yapacak bişey yok
Yok beya ben hiç bir zaman olmuyor diye pes edip bırakmam bilirsin üstüne alırım yine de diyette kalırımNiye vazgecelim ki. Vazgecseniz ben birakmam sizi.
---- ama ben disaridan bir goz olarak ve tecrubelerime dayanarak dusunduklerimi soyluyorum.
Burada olma amacimiz da bu.
Iste benim arkadasim.Yok beya ben hiç bir zaman olmuyor diye pes edip bırakmam bilirsin üstüne alırım yine de diyette kalırım
Sadece 1 tanecikse bir sey olmaz.Detoksuma 1 tanecik sarma kaçamağı ekledim malesef
Yarin hangi kurleri denemeyi dusunuyorsunuz mihtar hanim..bende yarin disarda olcam sabah kizi doktora sonra pazar icin malzeme almaya sonra kızı dişçiye sonra eve cok yoğunum yarin
yemeğimi hazirladim 2kabak 2kucuk biber firinda pişirdim yarin yogurtla yicem
sabahta hafif bir kahvaltiyla halletcem
totomu kaldırabilirsem sabah 8de kalkıp yürüyüşe gideyim diyorum ama emin degilim
Yarın icin ceviz suyuna başlıcamYarin hangi kurleri denemeyi dusunuyorsunuz mihtar hanim..
Sen bir mesajda 6 kisiyi alintiliyorsun.
Hayir orada sohbet donmesin. Sadece fatmayi etiketleyin.
Burada menu arkadasinizi etiketleyebilirsiniz.
Aman aman daglara taslaraSagol canım şu ara iradem saglam bakalım :)
Yok o kadar buyuk degil kucuk boy mesala soyle anlatim adanada lokantada kisiye serviste 5 lahmacun verliyor ama biz evde icini hazir ediyoruz firina gonderiyoruz 1 pide hamurunda 4-5 adet cikariyorlar galibaDisardaki boyutlardaysa 3tane fazla değilmi lahmacun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?