- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #10.001
lahmacunlar küçükmüş ben burdakilerle kıyasladım o yüzden çok gelmiştiBoyutu buyuk degildi canim birde hic durmadim bugum misafir 22.30 gittiler az once oturdum lahmacuna ve yaninda maydonoz temizlemistim .maydonozun saplarini atmadim simdi tirtikliyorum uzerine ceviz suyu icecemmolucem moooo mooo yesillik yedikce
Tarcin ekliyormusun istenirse adini unuttum chia gibi birsey 1 tatli kasik eklenebilirBenimkinden farklıymiş bu o zaman ben direk yogurtla ananas yiyorum instagramda bi diyetisyen var ordan gordüm bakalım bende etkisi ne olucak :)
Cok az menu geldi ya.İyi geceler kızlar ben kaçıyorum
Meyve bana yaramiyor . Yesil elmam bitti mandalina alirim belki ya da almam ama kesin yaramiyor yani anladim.Ben daha oncede soyledim sekerli besinleri sevmiyorum regl donemlerimde yiyorum abartmadan sadece 1 gun tuketirim. meyve yemem oda sekerli arada yesil elma oda cok sekerli degil granny yesil elma pazar gunu yiyorum pazartesi yemiyorum
Bende yemem aram pek yoktur. erik severim taze badem severim eski yada mayhos olan meyveleri severim ananasta mayhostu tatli eskili tadi var yag odem attildigini aleriji icin arastirdigimda ogrenmistimMeyve bana yaramiyor . Yesil elmam bitti mandalina alirim belki ya da almam ama kesin yaramiyor yani anladim.
Iyi geceler canim iyi ol hemencecikİyi geceler kızlar ben kaçıyorum
Cikolata etkisi yapiyor bende. Canim cok cikolata istedi bugun iyiki evde yoktu. Affetmezdim.Bende yemem aram pek yoktur. erik severim taze badem severim eski yada mayhos olan meyveleri severim ananasta mayhostu tatli eskili tadi var yag odem attildigini aleriji icin arastirdigimda ogrenmistim
Bana fazla gelmedi simdi yemiyorum ama eskiden yedigimde bir bucuk lahmacunla bir doner bir arada yiyebiliyordum.Lahmacun olay oldu yemicem bir daha
Evet kucuk boy ve incecik hamurdan yapiyorlar 3 iyidir dedimCikolata etkisi yapiyor bende. Canim cok cikolata istedi bugun iyiki evde yoktu. Affetmezdim.
Bana fazla gelmedi simdi yemiyorum ama eskiden yedigimde bir bucuk lahmacunla bir doner bir arada yiyebiliyordum.
Uzerine de yas pastalar...
Bitter var etinin kucuk kalem boyutunda 9 kaloriCikolata etkisi yapiyor bende. Canim cok cikolata istedi bugun iyiki evde yoktu. Affetmezdim.
Bana fazla gelmedi simdi yemiyorum ama eskiden yedigimde bir bucuk lahmacunla bir doner bir arada yiyebiliyordum.
Uzerine de yas pastalar...
Dogum gunun kutlu olsun mevhibe. Nice senelere. Bir dilim pasta yersin artik.
Esim yaptiriyormus dedim iptal et 1 dilim bile yemem sen yiceksen ben uflerimDogum gunun kutlu olsun mevhibe. Nice senelere. Bir dilim pasta yersin artik.
Niye kiz dogum gununde yemeyeceksen ne zaman yiyeceksin.Esim yaptiriyormus dedim iptal et 1 dilim bile yemem sen yiceksen ben uflerim
Yaaa aramizda idare ederdik C cizen_bayanKizlar cizzy yarismadan cekiliyor cunku haftada 100 mesaj yazamayacagini ozelden bana bildirdi .
Umarim verdigi kilolar daim olur.
Hayatinda basarilar diliyorum ona.
Sevmemki kremali katkiliNiye kiz dogum gununde yemeyeceksen ne zaman yiyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?