- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 34
Aynı şeyleri yaşamışız sevindim artmasınaBenim kvde sülalesini arayıp tek tek ayy yok ıı sütü gelmiyo demişti. Sonrada mama vermeme taktı her gittiğimizde hala mama veriyo musunuz diyo ağzını yamulta yamulta sinir. Bebeğiniz istediği doğrultu da verin mama takmayın kimseyi bol bol da emzirin ben önce emzirip sonra mama veriyorum sütüm galiba çoğaldı 3 aylık oldu mamayı daha az yiyor artık. Hiç kimseyi takmayın kendi içinizdeki acabaları bile
Öyle anlatıyorlar ki sanki hormonlu gdo lu yiyecek veriyorumAy o süt baskısını ben ziyarete gelenlerden çok yaşadım yeter diyesim geldi çocuk emmiyordu işte siz de duruşunuzu bozmayın uyarın onları anne sütü elbette öncelik ama mama da zararlı diye bişey yok yani nereden kim çıkartıyor onu anlamış değilim
Süt için:
1. Asla asla asla ""sütüm yok, sutum az" deme.
2. Her gün 1,5 litre kendin için, 1,5 litre süt için (toplam 3 litre) su iç
3. Ilık suyla soğuğa yakın göğüslerinin üstüne getir suyu duş al
Bunları yap sutun duvara fışkırmazsa benim adım da leyla değil, denemiş formül, emekli bir tavsiyenize uyacağım sağolun
Boşanmayın öncelikle bol su icin sut geldiği surece var demektir azını çoğunu bebek emerken karar verir skmayin canınızi geçecek daha cok yenisinizHerkese güzel günler diyerek konuma başlamak istiyorum. 40 günlük taze anne olarak yaşadıklarımı yazmak istiyorum . Bebeğimin 12 günlük yenidoğan bakım süreci ndrn sonra ona kavuştum. Bu süreçte mideden beslendiği için memeyi kabul etmesi çok zor oldu ve günlük en fazla 200 ml sütüm oluyor . Sağsam da emzirsem de. Eşim ve kayınvalidem tarafından devamlı anne sütü baskısı görüyorum , mama çok zararlymış . Benim sütüm varmış aslında . Kanallar açılırmış . 1000 kere söyledim sütüm en fazla bu kadardan diye ve dün cinnet geçirdim . Dışardan bi gözle bu kadar süt baskısı reva mı ataksalar bunu yapan kötü biri değil mi . Dün boşanacağımı söyledim . Fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim ben sağlıklı düşünemiyorum
Mama olmasa yanmıştım şükür varBi emzirme danışmanı ile görüşseniz?
Instagramda lohusa psikolojisi sayfalarına da bakın yanlız değilsiniz
Emzirme önemli evet ama gerektiği zaman mama da candır iyiki varlar valla
Sağolun olduğu kadarBoşanmayın öncelikle bol su icin sut geldiği surece var demektir azını çoğunu bebek emerken karar verir skmayin canınızi geçecek daha cok yenisiniz
Ben başından beri hep önce emzirdim baktım ağlıyor sonra da mana verdim 1 yaşını geçti hala mama alıyor ek gıda yanında oh iyi yaptım mama zehir değildir içinizi ferah tutun en iyisini siz bilirsinşz aç bırakacak değiliz ben bi açardım mememi karşı duvara fışkırırdıcılardan da uzak durunBi emzirme danışmanı ile görüşseniz?
Instagramda lohusa psikolojisi sayfalarına da bakın yanlız değilsiniz
Emzirme önemli evet ama gerektiği zaman mama da candır iyiki varlar valla
anne sütü varken bebeğe mama vermeyi hiçbir doktor kabul etmez. zaten anne sütünün verdiği faydayı da hiçbir mama veremez. ama mama vermek de dünyanın en kötü şeyi değil. bir çocuk doktoruna gidin. çocuğunuzun kilo alımı yavaşsa yani gerçekten çocuk beslenemiyorsa size mama önerecektir. sonuçta çocuğun doymaması, aç kalması ve gelişmemesi herhalde mama vermekten daha kötü birşey olduğu konusunda eşiniz de hemfikir olacaktır.Herkese güzel günler diyerek konuma başlamak istiyorum. 40 günlük taze anne olarak yaşadıklarımı yazmak istiyorum . Bebeğimin 12 günlük yenidoğan bakım süreci ndrn sonra ona kavuştum. Bu süreçte mideden beslendiği için memeyi kabul etmesi çok zor oldu ve günlük en fazla 200 ml sütüm oluyor . Sağsam da emzirsem de. Eşim ve kayınvalidem tarafından devamlı anne sütü baskısı görüyorum , mama çok zararlymış . Benim sütüm varmış aslında . Kanallar açılırmış . 1000 kere söyledim sütüm en fazla bu kadardan diye ve dün cinnet geçirdim . Dışardan bi gözle bu kadar süt baskısı reva mı ataksalar bunu yapan kötü biri değil mi . Dün boşanacağımı söyledim . Fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim ben sağlıklı düşünemiyorum
hahahah aynen ya. bi de onlar var. sinir bozucu insan tipleri.ben bi açardım mememi karşı duvara fışkırırdıcılardan da uzak durun
Öyle değil mi . Eğer mama kötü ise , yazık değil mi diğer bebeklere. Bi de zorunluluktan veriyorum mamayı .
Çok sağolun cevap için . Günde 7-8 kere emziriyorım , sağıyorum da ama bebeğim doymuyor ağlıyor hep . Kitap öneriniz için teşekkür ederim
Sağolun . Bu gün doktora gittim süt düğümlenmesi olmuş . Heralde o yüzden de tam boşalamıyor . İnşaallah kendine gelir sağolun tavsiyeleriniz içinaslında bu iş garip mama verene meme ver meme verene mama ver derler
yıllar önce yengem bebeği mama yemiyor diye ağlayıp doktor doktor gezerdi
bebek sadece emiyormuş mama yemiyormuş ya küçük kalırsaymış
benzerini ben de yaşadım yani eşim yaşadı bebeğe mama verelim iyi beslensin
yemedi ki bebek
mama verene de ille de memeni ver memeni ver
bir abla tavsiyesi meme vermek kolay cidden daha kolay
gece kalkıp mama yapmak zor mesela
bebek daha çok küçük 200 ml çok büyük rakamlar
bebeği günde 8 kere emzirmek vs değil konu
emip uyuması uyanınca yine emmesi
yani bebek zaten sürekli emer
memede uzun kalmalı uyursa uyandırın dahi der doktorlar benimki uyurken de emerdi
bunları sen değerlendirirsin tabii ama bebek ağzına hemen memeyi almıyor maalesef hemen istemiyor deyip mama vermemek gerekiyor
bir de mama ağır geldiği için kolay uyuyor uzun uyuyor vs vs bunları zaten her kaynaktan okuyabilirsin
bu süreçte kimse sana karışmasın sen de al bebeği koynuna yat zira zaten soğuk da üşütmeyelim biz de gir odana emip uyuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?