Lohusalık ve psikolojik şiddet

Çok sağolun cevap için . Günde 7-8 kere emziriyorım , sağıyorum da ama bebeğim doymuyor ağlıyor hep . Kitap öneriniz için teşekkür ederim
Bebekler sadece açlıktan ağlamaz, iletişim şekli aglamadir zaten.
Gaz sancısı olabilir, sizin kokunuzu arıyor olabilir, altına çiş yapmak istemiyor olabilir.
40 günlük bir bebek büyük ihtimal 7/24 koynunuzda olmak ister. Günde 7-8 kere emzirmeyin. Kucağınızdan indirmeyin. Memede uyusun uyansın. Ek olarak mamayı biberon ile vermeyin, meme reddi yaşarsınız. Eds sistemini araştırın.
Zaten hassas olduğunuz bir dönemde dış sesler size kendinizi kötü ve yetersiz hissettirmis, çok iyi anlıyorum. Yalnız denilenler temelsiz değil. Onlar demiş gibi.degil de kendiniz araştırmış, okumuş gibi düşünün

Teşekkür ederim bilgiler için .

Tek birşey soracağım.. neden takıyorsunuz onların dediklerini? Bırakın boş boş konuşsunlar. Sanki onlar diyince sorun çözülüyormu? Ayar oluyorum böyle insanlara. Rahat bırakın anneleri!

Tek birşey soracağım.. neden takıyorsunuz onların dediklerini? Bırakın boş boş konuşsunlar. Sanki onlar diyince sorun çözülüyormu? Ayar oluyorum böyle insanlara. Rahat bırakın anneleri!
Normalde herşeyi takmam . Hormonlar heralde. Herşey de bi fikirleri olıyor . Bi de doktorun dediklerini beğenmiyorlar

muhtemelen sizde hormonlardan dolayı böylesiniz
aslında elektrikli sağma makinesiyle sağınca süt artarmış derler ben bilmem, anne değilim
herhalde bana da karışılsa cok sinirlenirdim
ama dediklerine kulak asma bence. bebekler öyle de böyle de bir şekilde büyüyorlar

Normalde herşeyi takmam . Hormonlar heralde. Herşey de bi fikirleri olıyor . Bi de doktorun dediklerini beğenmiyorlar
Takma. Bidaha yine konuşurlarsa he he de geç. Relax ol sadece kendine ve bebeğind odaklan. Sende istemezsin sorun çıkmasını. Haa sorun varmı? Olabilir, bunu yaşayan tek siz değilsiniz. Çocuk öyle yada böyle büyüyor nasıl olsa.. milyonlarca bebek var hazır mamayla büyüyen.

Sağma işlemini de yapıyorum. Öyle tabi bebişler büyüyor sağlık olsun da . Sağolun

Öyle değil mi . Eğer mama kötü ise , yazık değil mi diğer bebeklere. Bi de zorunluluktan veriyorum mamayı .

Öyle değil mi . Eğer mama kötü ise , yazık değil mi diğer bebeklere. Bi de zorunluluktan veriyorum mamayı .
Bazı insanlar aşırı abartıyor. Sanki her bebek dört dörtlük büyüyormuş gibi. İsteyerek vermesen anlarım söylenmelerine, elinizden geleni yapıyorsunuz zaten. Daha ne diye tantana ediyorlar. Sizin yerinize ben sinirlendim.

Sizi çok iyi anlıyorum . Bu etraftaki bilirkişiler hiç bitmiyo inan bol bol sütün olsa başka bişey buluyorlar. Bu süreçte hiç bi teselli işe yaramıyo çünkü lohudaligin kendisi zaten kişinin vücudunun kendisine yaptığı bir psikolojik şiddet. Üstüne bir de bilirkişiler var. Herkes buna benzer şeyler yaşıyo emin olun. Annelik de başlı başına zaten zor. Boşanma konusunu size naçizane tavsiyem tekrar dillendirmeyin. Sinirinizi bozana lafinizi söyleyin rahatlayın . Boşanma kararı bu süreçte verilebilecek bi karar değil. Sakinlikle verilmesi gereken bi karar ama bu süreçte bunu sağlamak çok zor. Zaten hiç bir şeye tahammulunuzun kalmadığı bu dönemde bu tip kararlar almayın

Eltim bebeğine mama verirken ona mama verme emzir diye baskı yapan Kv, ben bebeğimi emzirirken mama da ver diye baskı yaptı. Yani muhalefet parti gibiler. İktidara karşı olmak için varlar

Sağolun . Beni çok iyi anladınız , bebeğin sağlığı ile ilgili endişelerim hiç bitmiyor , konuşacak bir sürü şey bulurlar doğru

Eltim bebeğine mama verirken ona mama verme emzir diye baskı yapan Kv, ben bebeğimi emzirirken mama da ver diye baskı yaptı. Yani muhalefet parti gibiler. İktidara karşı olmak için varlar
gaz ilacına bile karıştı . Allah hepimize yardım etsin

Bu süt baskısı asla bitmiyor, bitmeyecek.
Yıldım artık bu çağda henüz yeni doğum yapmış, bedenen ve ruhen yorgun, bakımına muhtaç küçücük bebeği olan kadınlara bu muamelenin yapılmasından.
Kv evine gitsin, sen de yoruldun anne sağol de, gönder
Kocanı bence bikaç gün kapı önüne koy kafanı dinlersin
Boşanma olayını şimdilik es geç,
Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun.
Güle güle büyüt.

Sağolun . Beni çok iyi anladınız , bebeğin sağlığı ile ilgili endişelerim hiç bitmiyor , konuşacak bir sürü şey bulurlar doğru
Siz ya lafinizi söyleyip rahatlayacaksiniz ya da onları duymamazlıktan geleceksiniz. Hoşunuza gitmeyen şeyler söylediklerinde onlar yokmuş gibi davranın cevap vermekten daha etkili. Ben öyle yapıyorum oğlum şuan 14 aylık . Evde eşim de yok yalnızız kv telefonla yediklerine bile karışmaya çalışıyo. Ben telefonda bile olsa o cümleyi hiç söylememiş gibi başka bişey söylüyorum. Hem kim olursa olsun hoşuma gitmeyen bişey söylediğinde o kişiyi yok saymak hoşuma gitmeye başladı. Kontrolün bende olduğunu bilmek rahatlatiyo. Bu seviyeye gelmem kolay olmadı tabi . Çok zor şeyler yaşadık

Çok iyi yöntem inşaallah lohusalık bitince yapabilirim

Daha lohusasınız.Lohusalıkta kadınlar bırazcık sınırlı oluyor.Agzı olan konuşuyor canım .Sakın ol.

Kv evinde kocayı kapıya koymam zor ama susturdum gibi inşaallah aklı başına gelmiştir çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…