- 24 Aralık 2018
- 365
- 1.333
- 33
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Ayrıca insanlar hiç kendileri yaşlanmayacak ve kayınvalide kayınpeder olmayacaklarmış gibi davranıyorlar.Şu doğumu bizim kadar abartan var mı acaba?
Dünyanın en doğal hadisesini abartmak nasıl komik oluyor bilemezsiniz.
15 güne kalkıp rutininize başlayamıyorsanız -hele ki normal doğumda- ciddi sağlık sorununuz var demektir. Zaten bakıma muhtaçsınıdır o yüzden kimse sizden hizmet beklemez.
Düğün ayrı tantana, doğum ayrı tantana, annelik ayrı tantana...
Hayatı kendine zehir etmek ve yaşadığı anı kaçırmak böyle bir şey işte.
Kuzenimin de aynen böyle oldu . 4 hastane kızı kabul bile etmedi .Tatlim keske normal sezeryan olsa ama benim hayati tehlikem var. Previa totalisim ve Allah korusun plasentamin rahme yapisip rahmimin alinma ihtimali varPrevia ameliyatlarinda yogun bakim sureci uzun oluyor ve ameliyatta 20-30 unite bile kan gerekebiliyor. Bu sekilde ne kadar kolay toparlanabilirim bilmiyorum ins dedigin gibi olur Allah buyuk ❤
Kendini kalkamam diye odaklama bence, ne kadar yürürsen, ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyileşiyorsun. Hiç yatmadım zorladım yürüdüm sürekli. Çokta çabuk iyileştim.Tabi ki neticede ameliyat oluyorsun kolay değil ama emin ol hareket iyileştirecek.Benimde dogumuma sehir disindan kayinvalidem, kayinpederim, gorumcem vs gelicek kalicaklar. Ben planimi yaptim Allah nasip ederse dogumdan sonra bebekte bende yatak odasinda duracagiz. Cunku sezeryan olacagim kalkmam mumkun degil. Bebeginde yanimda durmasi lazim. Yemekleri de kendileri yaparlar ben o halde wc ye bile zor gidecegim cunku. Kp utanirmiyim bilmiyorum bence o cekinmeli ve farkli bir odada oturmali.
Canım şümdi okudum bu mesajını bir öncekinde kolay atlatabileceğinden bahsetmiştim. Rabbim sağlıkla atlatmayı nasip etsin. Güzel düşün güzel şeyler olsun inşallahTatlim keske normal sezeryan olsa ama benim hayati tehlikem var. Previa totalisim ve Allah korusun plasentamin rahme yapisip rahmimin alinma ihtimali varPrevia ameliyatlarinda yogun bakim sureci uzun oluyor ve ameliyatta 20-30 unite bile kan gerekebiliyor. Bu sekilde ne kadar kolay toparlanabilirim bilmiyorum ins dedigin gibi olur Allah buyuk ❤
Dogumunuz sezeryanmıydı2.doğumumda yoğun bakımda uyanmamın sebebidir,plasenta previa.Rabbim yardımcın olsun.
Kv niz en azndan yiyeceği yemeği yapamazmi ne bilim. Ya da bebekle ilgilenip yardımcı olamaz mı tek sorun buysa tabi yapmazsada sizde eşiniz evdeyken 2 3 çeşit yemek yaparsınız artk sizi idare eder bı süre.Merhaba bayanlar. Doğumuma az kaldı ilk bebeğim. Normal olacak gibi görünüyor. Eşimin de benimde ailelerimiz farklı şehirlerdeler (7 8 saatlik mesafeler). Doğumda annem gelecek 2 hafta kadar kalacak. Annem gittikten sonra yani ortalama doğumdan iki hafta sonra kayınvalidem ile kayınbabam gelip on gün kadar duracak. Annem bana bakmaya yardımcı olmaya gelecek ama eşimin ailesi bebek görmeye gelecek. Kayınvalidem yaşlı 65 yasında. Yalnız gelmesi zor olduğu için eşiyle gelecekmiş. Ama ben yeni doğum yapmış olacağım lohusa olacağım eşimin babasıyla aynı evde on gün çok zor olmaz mı? Kendi babam bile rahat edemem diye kırkım çıktıktan sonra gelecek. Bu durumu tecrübe edenlerin yorumlarını alabilir miyim? Birde eşimin ailesi aşırı fazla yemek yiyor ve çok yemek seçiyor yani ben o halimle nasıl o kadar yemek hazırlayıp hizmet edeceğim ki.
ayy Allah ım ben gerçekten sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara. bebek görmeye geleceklermiş. yahu bir dur dur. sizin yapacağınız tek şey, öncelikle hiç kafanıza takmayın. bebeğinizi yaşamaya bakın. tamamen onunla ilgilenin ve kendinize. eşiniz ve gelecek ailesi düşünsün yemeğini bilmem nesini. sizin yardıma ihtiyacınız olacak, bebeğiniz uyuduğunda ne bileyim uzanmak uyumak isteyeceksiniz normal olarak, siz o anın tadını çıkarmaya bakın ve bu düşüncesizleri kafaya takip, stres olmayın hiç . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Amin.Merhaba bayanlar. Doğumuma az kaldı ilk bebeğim. Normal olacak gibi görünüyor. Eşimin de benimde ailelerimiz farklı şehirlerdeler (7 8 saatlik mesafeler). Doğumda annem gelecek 2 hafta kadar kalacak. Annem gittikten sonra yani ortalama doğumdan iki hafta sonra kayınvalidem ile kayınbabam gelip on gün kadar duracak. Annem bana bakmaya yardımcı olmaya gelecek ama eşimin ailesi bebek görmeye gelecek. Kayınvalidem yaşlı 65 yasında. Yalnız gelmesi zor olduğu için eşiyle gelecekmiş. Ama ben yeni doğum yapmış olacağım lohusa olacağım eşimin babasıyla aynı evde on gün çok zor olmaz mı? Kendi babam bile rahat edemem diye kırkım çıktıktan sonra gelecek. Bu durumu tecrübe edenlerin yorumlarını alabilir miyim? Birde eşimin ailesi aşırı fazla yemek yiyor ve çok yemek seçiyor yani ben o halimle nasıl o kadar yemek hazırlayıp hizmet edeceğim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?