- 24 Eylül 2013
- 9.970
- 32.696
- 748
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Yapma. Yat dur. Niye yapıyorsun ki. 10 gün boyunca ı halde iş mi yapacaksın. Devamlı ağzında şu laf olsun. Kaynanaya dönüp: anneeeee ağrım var yemek yapamıyorum. Anneeee ağrım var evi bi süpürür müsün. Aaaahhh bunalımdayım :)))) devamlı iş bekle. Bak bakalım 10 gün kalacaklar mı? Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır demiş olursun belki ilerde de çok iş beklemezler. Şimdiden naz naz nazYemeği temizliği kim yapacak ki ? Eşim işte olacak mecburen ben yapacağım
ne munasebet neden bebek onun yaninda kaliyormus çok istiyorsa kendisi doğursun bitane bebeğinizi vermeyin yanlarina gece aglayacak kalkip emzireceksiniz hatta sudyensiz belki bir sure gecelikle yatacaksiniz her gece yattiklari yere o halde gidip kayinbabanin yanindan cocugumu alacaksinYine sizinkiler 10 gün kalıcaklarmiş dua et
Benim kvler
Doğumdan 2 ay önce gelip
Bebek 6 aylik olana kadar yanimda kalmayı planlıyor :)
Bebekte onun odasında olucakmış o bakicakmış :)
Şimdiden bana bunları defalarca söylüyerek stresini yaşatiyolar
Yakında büyük bi kavga cikicak gibime geliyor bu konuyla ilgili...
Yalnız gelmenin nesi zor ki? Hasta mı kayınvalideniz? Anneannem 75 yaşında, geçen yaz 16 saat yol gitti otobüsle. Otogardan bırakıp alan olduktan sonra ne fark edecek? Ama adam da haklı, torun görmeye gelmesi normal.Yalnız gelmesi zor olduğu için eşiyle gelecekmiş.
Ayy canım verirmiyim hiçne munasebet neden bebek onun yaninda kaliyormus çok istiyorsa kendisi doğursun bitane bebeğinizi vermeyin yanlarina gece aglayacak kalkip emzireceksiniz hatta sudyensiz belki bir sure gecelikle yatacaksiniz her gece yattiklari yere o halde gidip kayinbabanin yanindan cocugumu alacaksin
nereliler cok merak ettim
siz yoğun bakimlik oldunuz diye o da olacak diye bir sey yok. hamile bir kadını korkutmanın manası nedir?2.doğumumda yoğun bakımda uyanmamın sebebidir,plasenta previa.Rabbim yardımcın olsun.
sende onu sinir et madem bidaha oyle derse sanada lohusa taciyla geceligi aldim lohusa serbetide yaptirayimmi de o anlarAyy canım verirmiyim hiç
bide 7sene sonra tüp bebek le hamile kaldim ben asla vermem
konuşup duruyor anca beni sinir etmeye çalışıyor
eşimle anlaştik en fazla 2 hafta kalicaklar sonra esim biletlerini alip gondericek
Ankaralilar bu arada
İnanilmaz Yüzsüz biri biliyomusunsende onu sinir et madem bidaha oyle derse sanada lohusa taciyla geceligi aldim lohusa serbetide yaptirayimmi de o anlar
annene git ?İnanilmaz Yüzsüz biri biliyomusun
Senin dedigin gibi söylesem
olur yap der o şerbetide içer
Kayinvalideniz cokta yasli degil yani kendi isini yapabilir bir rahatsizligi yoksa.Merhaba bayanlar. Doğumuma az kaldı ilk bebeğim. Normal olacak gibi görünüyor. Eşimin de benimde ailelerimiz farklı şehirlerdeler (7 8 saatlik mesafeler). Doğumda annem gelecek 2 hafta kadar kalacak. Annem gittikten sonra yani ortalama doğumdan iki hafta sonra kayınvalidem ile kayınbabam gelip on gün kadar duracak. Annem bana bakmaya yardımcı olmaya gelecek ama eşimin ailesi bebek görmeye gelecek. Kayınvalidem yaşlı 65 yasında. Yalnız gelmesi zor olduğu için eşiyle gelecekmiş. Ama ben yeni doğum yapmış olacağım lohusa olacağım eşimin babasıyla aynı evde on gün çok zor olmaz mı? Kendi babam bile rahat edemem diye kırkım çıktıktan sonra gelecek. Bu durumu tecrübe edenlerin yorumlarını alabilir miyim? Birde eşimin ailesi aşırı fazla yemek yiyor ve çok yemek seçiyor yani ben o halimle nasıl o kadar yemek hazırlayıp hizmet edeceğim ki.
20 günden sonra inşallah öyle yapicamannene git ?
Korkutmak mı?iyi misiniz?siz yoğun bakimlik oldunuz diye o da olacak diye bir sey yok. hamile bir kadını korkutmanın manası nedir?
kendileri yapacak canmm begenmiyorlarsa lolantaya gideceklerMerhaba bayanlar. Doğumuma az kaldı ilk bebeğim. Normal olacak gibi görünüyor. Eşimin de benimde ailelerimiz farklı şehirlerdeler (7 8 saatlik mesafeler). Doğumda annem gelecek 2 hafta kadar kalacak. Annem gittikten sonra yani ortalama doğumdan iki hafta sonra kayınvalidem ile kayınbabam gelip on gün kadar duracak. Annem bana bakmaya yardımcı olmaya gelecek ama eşimin ailesi bebek görmeye gelecek. Kayınvalidem yaşlı 65 yasında. Yalnız gelmesi zor olduğu için eşiyle gelecekmiş. Ama ben yeni doğum yapmış olacağım lohusa olacağım eşimin babasıyla aynı evde on gün çok zor olmaz mı? Kendi babam bile rahat edemem diye kırkım çıktıktan sonra gelecek. Bu durumu tecrübe edenlerin yorumlarını alabilir miyim? Birde eşimin ailesi aşırı fazla yemek yiyor ve çok yemek seçiyor yani ben o halimle nasıl o kadar yemek hazırlayıp hizmet edeceğim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?