- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ACİLE GİTMİŞ DOKTOR ÖNEMSEMEMİŞ . Gıcık oldum bu söze.kız kardeşimin kaç gündür ateşi hep yüksek
sürekli acildeyiz önemli bir şey yok diye iğne vurup yolladılar
yoğun ve izinsiz çalışmasına bağladık
dün de kendisi gitmiş acile haberim yoktu doktor gene pek önemsememiş
kardeşim kanına bakmalarını kendini iyi hissetmediğini söylemiş
zar zor kan almışlar
sonuçları göstermeye ikimiz gittik
doktor işin rengi değişti dedi
aynı anda birbirimize baktık çok değişik saniyelerdi
viral bir hastalıkta olabileceğini ama lösemi belirtileri olduğunu preferik yayma ile baktırmamızı söyledi
bugün gidecek annem babamla işten dolayı yanında olamıcam
dün ona yorgunluktandır kaç gündür yemek bile yemiyorsun ondandır dedim ama
içimi bir şey kemiriyor
içimde bir his var
sanırım o kötü ihtimal olacak ama bunu ona hiç yansıtmıyorum
nolur dua edin
şimdi ne olacak nasıl yol izlicez bilenler yardım etsin
ben lösevde gönüllü birisiyim faaliyetlerine de katıldım ama başımıza geleceğini düşünmemiştim
tam anlamıyla ne yapılır bilmiyorum
Kadın, kardeşinin canıyla uğraşıyo,siz buna mı takıldınız?ACİLE GİTMİŞ DOKTOR ÖNEMSEMEMİŞ . Gıcık oldum bu söze.
1) acil serviste tanı yapılmaz o anki şikayet çözülür ve acil servisin amacı kalp krizi,trafik kazası gibi gibi çok acil durumlarda kullanılmalı. Acilde ki doktor tüm polikliniklere yüzeysel hakimdir. Fakat branş bazlı polikliniğe gidilirse en detaylı şekilde incelenirdi şahsi ihmal söz konusu. Ayrıca acil serviste belli başlı kan tahlillerine bakılır,poliklinikte ki doktdr daha ayrıntılı ister tahlilleri
Kadın, kardeşinin canıyla uğraşıyo,siz buna mı takıldınız?
Pes!
Neye kime gıcık oluyorsunuz? Kadın kardeşinin canının derdinde, bu kadar mı anlayışsızsınız? Burada neyin derdine düşmüşsünüz neye gıcık oluyorsunuz? Elinizi vicdanınıza koyun ve bence susun.ACİLE GİTMİŞ DOKTOR ÖNEMSEMEMİŞ . Gıcık oldum bu söze.
1) acil serviste tanı yapılmaz o anki şikayet çözülür ve acil servisin amacı kalp krizi,trafik kazası gibi gibi çok acil durumlarda kullanılmalı. Acilde ki doktor tüm polikliniklere yüzeysel hakimdir. Fakat branş bazlı polikliniğe gidilirse en detaylı şekilde incelenirdi şahsi ihmal söz konusu. Ayrıca acil serviste belli başlı kan tahlillerine bakılır,poliklinikte ki doktdr daha ayrıntılı ister tahlilleri
Evet o noktada haklı olduğunu kabul ediyorum.Ama konu şu an bambaşka.Lösemiden söz ediyor kadın.Doktorla ilgili elestirisini görmezden gelecek kadar önemli bir konu.Arkadas dogru bi noktaya deginmis aslinda. Konu sahibi icin demiyorum ama surekli acile başvurup iyilesmeyi bekleyen hastalar görüyoruz. Doktor o anlik şikayeti durduruyor ve daha sonra randevu alıp şu bölümde tekrar sikayetleriniz arastirilsin dedigi halde, gecende acile geldm ama geçmedi diyen hasta okadar çok ki.
Hayati risk yoksa acilde, genel kan degerlerine bakılır, ağrı kesici igne ya da serum takılır.
Araştırmalarda bunu destekliyor. Gecen aylarda acile başvuru sayısının istatistigini cikarmislar haberlerdengordum 100 milyonu geçmiş. Yani Türkiye nufusunu gecen acil basvurusu?
6 aylik kızım var ve peliferik yaymada 230 çıktı 1500 olması gereken değer. Bizi de ankaraya sevk ettiler perşembe gidicez hemotoloji onkoloji hastanesine. Bende çok korkuyorum küçücük bebek o dahakız kardeşimin kaç gündür ateşi hep yüksek
sürekli acildeyiz önemli bir şey yok diye iğne vurup yolladılar
yoğun ve izinsiz çalışmasına bağladık
dün de kendisi gitmiş acile haberim yoktu doktor gene pek önemsememiş
kardeşim kanına bakmalarını kendini iyi hissetmediğini söylemiş
zar zor kan almışlar
sonuçları göstermeye ikimiz gittik
doktor işin rengi değişti dedi
aynı anda birbirimize baktık çok değişik saniyelerdi
viral bir hastalıkta olabileceğini ama lösemi belirtileri olduğunu preferik yayma ile baktırmamızı söyledi
bugün gidecek annem babamla işten dolayı yanında olamıcam
dün ona yorgunluktandır kaç gündür yemek bile yemiyorsun ondandır dedim ama
içimi bir şey kemiriyor
içimde bir his var
sanırım o kötü ihtimal olacak ama bunu ona hiç yansıtmıyorum
nolur dua edin
şimdi ne olacak nasıl yol izlicez bilenler yardım etsin
ben lösevde gönüllü birisiyim faaliyetlerine de katıldım ama başımıza geleceğini düşünmemiştim
tam anlamıyla ne yapılır bilmiyorum
Allahım inşallah bir şey çıkmaz gönlünü ferah tut bol bol dua et evremx6 aylik kızım var ve peliferik yaymada 230 çıktı 1500 olması gereken değer. Bizi de ankaraya sevk ettiler perşembe gidicez hemotoloji onkoloji hastanesine. Bende çok korkuyorum küçücük bebek o daha
Çok korkuyorum ona bişey olucak diye hergün ağlıyorum allah kimseyi evladiyla sinamasinAllahım inşallah bir şey çıkmaz gönlünü ferah tut bol bol dua et evremx
Nşllah ckmaz bisey cok korkuyorum
Keşke bi yardımımız dokunabilse sanaÇok korkuyorum ona bişey olucak diye hergün ağlıyorum allah kimseyi evladiyla sinamasin
Vücudunda morluk falan bişey yok. Çok huysuz bi. Başka görünürde bişey yok ta sık enfeksiyon geciriyo 6 aylik ama bikere idrar yolu enfeksiyonu oldu. Bikere boğazları beyazladi. Bikere de ishal oldu. 6 ay icindeKeşke bi yardımımız dokunabilse sanaseni tam anlamıyla anlıyorum diyemem ben anne değilim evli bile değilim ama her kadının içinde annelik duygusu olurmuş ya ondan sanırım çocuklara ayrı annelerinin yaşadıklarına ayrı üzülüyorum. Ama sabret böyle onkolojiye sevkedilip bişey çıkmayan çok duyduk. İçini ferah tut inşallah hiç bir şeyciği yoktur miniğin. Kan değeri dışında bi sıkıntınız var mı?
Allahım korktuklarından emin kılsın. İnşallah değildir inşallah hayırlı haberler alırsın.Vücudunda morluk falan bişey yok. Çok huysuz bi. Başka görünürde bişey yok ta sık enfeksiyon geciriyo 6 aylik ama bikere idrar yolu enfeksiyonu oldu. Bikere boğazları beyazladi. Bikere de ishal oldu. 6 ay icinde
MERHABA öncelikle teşekkürler tam anlamıyorum daLenfosit değeri yüksek, plt değeri düşük çıkmış galiba? Değerleri tam olarak yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?