LÖSEMİ...

Çok dua edeceğim öncelikle onu diyeyim umuyorum ki her şey güzel olur. İçinizdeki o ihtimal gerçekleşirse eğer, süreçle ilgili ben şu şekilde düşünüyorum,bence savaşırsanız, inanırsanız ve umut ederseniz aşamayacağınız güçlük yok. Zorlu bir yola girip yıpransanız "neden ben?" diye sorsanız kendinize isyan etseniz hiçbir şey değişmez. Ama şundan emin olun: her yıkılışınızda bir şekilde ayağa kalkabilenler kanseri atlatır

Çok geçmiş olsun inş kortuğunuz gibi değildir. Rabbim şifa versin. Eğer ki lösemiyse Allah size gayret kuvvet versin. Asla umutsuzluğa kapılmayın. Benim babam 7 yıl önce rahatsızlandı. Sadece kusma vardı doktora gitti basit ilaçlarla doktor eve gönderdi durumunda bi değişme olmayınca mideye endoskopi yapmayı denediler beceremediler. Hastaneye yatırdılar birkaç günün sonunda annem kendi kararıyla hastaneden çıkış yaptırdı aynı gün aceleyle İzmire gittiler Dokuz Eylül Hastanesine. Hemen yatış yapıldı endoskopi yapılınca herşey çıktı. Mide kanseriydi. Ameliyatla midesi komple alındı. Sonrasında kemoterapi radyoterapi... Çok zor bi tedavi gördü. Şuan 7 yıl geçti üzerinden Allah'a çok şükür sağlığı iyi. Her yıl kontrollerine gidiyor. Ciddi anlamda zor bir süreç ailecek çok yıprandık ama asla babama yansıtmadık o da moralini hep yüksek tuttu Allahın izniyle atlattı. Bunları neden anlatıyorum. Öncelikle moral gerçekten önemli sonrasında iyi bir hastane ve tedavi. Çok şükür artık hastanelerde her türlü imkan var. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerle gelmeniz için dua ediyorum.

ACİLE GİTMİŞ DOKTOR ÖNEMSEMEMİŞ . Gıcık oldum bu söze.
1) acil serviste tanı yapılmaz o anki şikayet çözülür ve acil servisin amacı kalp krizi,trafik kazası gibi gibi çok acil durumlarda kullanılmalı. Acilde ki doktor tüm polikliniklere yüzeysel hakimdir. Fakat branş bazlı polikliniğe gidilirse en detaylı şekilde incelenirdi şahsi ihmal söz konusu. Ayrıca acil serviste belli başlı kan tahlillerine bakılır,poliklinikte ki doktdr daha ayrıntılı ister tahlilleri

Kadın, kardeşinin canıyla uğraşıyo,siz buna mı takıldınız?
Pes!

Kadın, kardeşinin canıyla uğraşıyo,siz buna mı takıldınız?
Pes!

Arkadas dogru bi noktaya deginmis aslinda. Konu sahibi icin demiyorum ama surekli acile başvurup iyilesmeyi bekleyen hastalar görüyoruz. Doktor o anlik şikayeti durduruyor ve daha sonra randevu alıp şu bölümde tekrar sikayetleriniz arastirilsin dedigi halde, gecende acile geldm ama geçmedi diyen hasta okadar çok ki.
Hayati risk yoksa acilde, genel kan degerlerine bakılır, ağrı kesici igne ya da serum takılır.
Araştırmalarda bunu destekliyor. Gecen aylarda acile başvuru sayısının istatistigini cikarmislar haberlerdengordum 100 milyonu geçmiş. Yani Türkiye nufusunu gecen acil basvurusu?

Neye kime gıcık oluyorsunuz? Kadın kardeşinin canının derdinde, bu kadar mı anlayışsızsınız? Burada neyin derdine düşmüşsünüz neye gıcık oluyorsunuz? Elinizi vicdanınıza koyun ve bence susun.

Evet o noktada haklı olduğunu kabul ediyorum.Ama konu şu an bambaşka.Lösemiden söz ediyor kadın.Doktorla ilgili elestirisini görmezden gelecek kadar önemli bir konu.

6 aylik kızım var ve peliferik yaymada 230 çıktı 1500 olması gereken değer. Bizi de ankaraya sevk ettiler perşembe gidicez hemotoloji onkoloji hastanesine. Bende çok korkuyorum küçücük bebek o daha

6 aylik kızım var ve peliferik yaymada 230 çıktı 1500 olması gereken değer. Bizi de ankaraya sevk ettiler perşembe gidicez hemotoloji onkoloji hastanesine. Bende çok korkuyorum küçücük bebek o daha
Allahım inşallah bir şey çıkmaz gönlünü ferah tut bol bol dua et evremx

Çok korkuyorum ona bişey olucak diye hergün ağlıyorum allah kimseyi evladiyla sinamasin
Keşke bi yardımımız dokunabilse sana seni tam anlamıyla anlıyorum diyemem ben anne değilim evli bile değilim ama her kadının içinde annelik duygusu olurmuş ya ondan sanırım çocuklara ayrı annelerinin yaşadıklarına ayrı üzülüyorum. Ama sabret böyle onkolojiye sevkedilip bişey çıkmayan çok duyduk. İçini ferah tut inşallah hiç bir şeyciği yoktur miniğin. Kan değeri dışında bi sıkıntınız var mı?

Vücudunda morluk falan bişey yok. Çok huysuz bi. Başka görünürde bişey yok ta sık enfeksiyon geciriyo 6 aylik ama bikere idrar yolu enfeksiyonu oldu. Bikere boğazları beyazladi. Bikere de ishal oldu. 6 ay icinde

Vücudunda morluk falan bişey yok. Çok huysuz bi. Başka görünürde bişey yok ta sık enfeksiyon geciriyo 6 aylik ama bikere idrar yolu enfeksiyonu oldu. Bikere boğazları beyazladi. Bikere de ishal oldu. 6 ay icinde
Allahım korktuklarından emin kılsın. İnşallah değildir inşallah hayırlı haberler alırsın.

Konu sahibi sizden bir haber yok mu? İnşallah sizde hayırlı haberi yazarsınız burdan.

Lenfosit değeri yüksek, plt değeri düşük çıkmış galiba? Değerleri tam olarak yazabilir misiniz?
MERHABA öncelikle teşekkürler tam anlamıyorum da
WBC 2,7 (L)
PLT(L) 0
PCT (L) 0,07
NEU% (L) 22,9
NEU (L) 0,6
LYM % (H) 67,3
MON % (H) 8,4
EOS (L) 0,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…