LÖSEMİ...

Çok doğru ama insan üzülmücem dese de üzülüyor
Kardeşim geçmiş olsun . Kaptığı bir enfeksiyon , kullandığı bir antibiyotik yada penisin de, herhangi bir aşı da bu şekilde yapabiliyor, o kotusu olmayabiliyor , Rabbim dert verip derman aratmasin inşaallah . Notrofiller düşük çıktıysa o yüzden bakıyorlardır. Onları yükseltmek için kaya tuzu yiyebilir, hac hurmasi yiyebilir.
Suya 6 şifa ayeti okuyup icirebilirsiniz
Suya ve kendisine 7 lokman suresi, 7hucurat süresi okuyabilirsiniz. Hergun kendisi yada siz onun için 137 Ya mümin okuyabilirsiniz.
Rabbim daimi şifa versin insaallah

rabbim yardımcınız olsun ya çok zor hemen baktılrar mı preferik yaymaya bizi hala hastanede bekletiyorlar yatışta
Ozele gitmiştim devletten sonra orda baktılar. Perşembe onkoloji hastanesins gidicez orda isler nasıl yürür bilmiyorum. Inşallah bişey çıkmaz ona bişey olucak diye çok korkuyorum annelik çok başka biseymis evlat cok baskaymis

Inşallah yoktur ona bişey olmasın o kaldıramaz bebek o daha ne olacaksa bana olsun. Iğne yaparken bile dayanamiyorum

Bebeğim için okurmusunuz perşembe ankaraya sevk ettiler bizide onkoloji hastanaesine. Kendim okuyamiyorum adetliyim. Yasin dagittim ama ne kadar çok o kadar iyi. Müslümanın müslüman kardeşine duası geçermiş. 6 aylik daha çok küçük

Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın .
İnşallah bebeğinin de konuyu açan arkadaşın kardeşinin de hiçbir şeyi yoktur

Hasta Yavrucuklara acil şifalar diliyorum.
Konu sahibi panik yapmayın..
Doktorunuzdan mutlaka ITP elemesi isteyin.
Bu da lösemi ile aynı semptomları gösteren ama adı çok bilinmeyen bir enfeksiyon çeşidi.
Nette ararsanız görebilirsiniz. Özellikle çocuk ve gençlerde. Çocuğu rahatsız olan arkadaşım sizde isteyin hekiminizden bu elemeyi.
Hekim tercihiniz üniversite hastaneleri olsun öncelikle. Özeller bu konuda hastanın sağlığından ziyade parasını önemsiyor.
Son 3 aydır böyle bir süreç yaşadık. O yüzden detaylar hafızamda çok taze..
Ve mutlaka 2. 3. Hekim görüşü almadan tedaviye başlamayın. Ama zaman kaybetmeden. Büyük bir ihtimalle temiz çıkacaktır. Çıkmasa bile sorun etmeyin. Bu hastalık artık grip nezle gibi yaygın ve sıradan oldu günümüzde. Mühim olan erken teşhis ki diğer türlere göre çabuk semptom veriyor lösemi..
Akut ve kronik olarak 2 türü var. Hangisi olduğundan emin olun.
Bizim durumumuz M1 sonu M2 başıydı. Çok erken teşhis edildi. Düzenli kan bağışı yaptığımız için son değerleri bildiğimizden hemen farkına vardık. Bu evrede indüksiyon tedavisi yatarak 25 gün hemen sonrasında kosültasyon yani pekiştirme tedavisi 21 gün yapılır. Çok nokta atışlı ilaçlar geliştirildi. Korkacak birşey değil.

Hastane de yatılan süreçte hijyen en üst seviyede olmalı. Ziyaret kısıtlı olmalı. Dışarıdan yiyecek girmemeli. Bol yoğurt evde yapılan.. düşme çarpma türü kazalara dikkat edin iç kanamalar tehlikeli olabilir. odası sık havalanacak çarşaflar sık değişecek vs gibi.
Doktorumuz da süreci çok güzel yönetti ve kısa sürede sağlığımıza kavuştuk. Haftalık kontroller devam edecek bir süre daha ama şimdi çok şükür iyiyiz..
Şunu söylemem lazım ki, moral motivasyon ve iştah en büyük ilaç...
gönlünüzü ferah tutun. Güzel haberlerinizi bekliyorum...

Inşallah bişey çıkmaz konudaki arkadaşımın kardesinde de benim kizimda da

Inşallah bişey çıkmaz konudaki arkadaşımın kardesinde de benim kizimda da
İnşallah canım arkadaşım.. sıkıntılı bir süreç ama geçiyor. Senin çok güçlü olman lazım..
çocuk olması güçlüğü daha da arttırıyor ama sen annesin ya.. 2 kat daha güçlü kadın demeksin sen. Sağdan yıkılsan soldan ayağa kalkarsın
Göreyim seni...
Benim bu süreçte en büyük manevi desteğim dualar oldu. Hem konu sahibine hem bebemize okuyacağım...
Habersiz bırakma özelden yaz lütfen:)))

Çok geçmiş olsun ben okuyabildigimi okurum inşaallah,bebeğinizin adı nedir. Esmaul husnalari adetli iken de okuyabilirsiniz. Selati Tefriciye de okunur . Sureler ve şifa ayetleri suyuna ve üstüne okunmali. Tavsiye ettiğim yiyecekleri ihmal etmeyin Rabbimin izniyle. Stresi bile yetiyor insana. Mevlam bütün hastalara kalıcı şifa versin

Öyle acilde yapılan rutin kan testiyle bu tanının konulması imkansız bir doktorun da daha bir tahlile bakar lösemi olabilir demesini anlamsız buldum birkaç.gün öyle diye bunu nasıl aklınıza getiriyorsunız ve bence lösemi içime doğuyor diyorsunuz anlamıyorum insan kesin de dense yakışturamaz enfeksiyonda zaten değerler yüksek çıkar ve lösemi için detaylı başka testler yapılır sonra da detaylı organ taraması yapılır kolay mı öylr filmlerdeki gibi kağıda bakıp lösem demek

allah yard. olsun.

Canım allahım tez zamanda acil şifalar versin inşiallah. Allahım korktuğunuzdan esirgesin kollasın.
Hayırlı haberler alıp vermeyi nasip etsin.

Buarada arastırma yapılırken cok sabırlı olmalısınız ben butun tahlilleri yapırdım periferik olsn genetik olsun tamamen tomografi cekildim 24 saat idrarbile topladım buarada ilik biyopsisi bile yaptırdım.hani doktorunuz bunları sizden isterse sakın korkmayın bi tek evre için değil arastırmak için bile bakıyolar.mesela kan üretiyormu ilik bağışıklık üretiyormu itp hastalarında bile istiyolar hemen kendinizi korkutmayın.buarada bugün bi haber izledim burda türkiyede bi doktor kanserin biçok çesiti için bi ilaç üretmiş hemde türk doktor ödül bile almış kanseri durduyomuş heralde öyle bişey tedavi ediyomuş inşallah bian önce devletimizin üretimine girer herkesin şifası olur sizlerede gerek kalmaz inşallah.

Allah razı olsun rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin
hiç iştağı yok hiçbir şey yemiyor

Ebrar kızımın adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…