- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
4 GÜN YATIŞ VERDİLERHemen karamsarlığa kapılmayın. Vücuttan enfeksiyon olduğu zaman kan değerleri değişiyor ve yanılgıya sebep olabiliyor. Ben oğlumu yüksek ateşle acile götürdüğümdr kan değerleri seebiyle acilen hematolog görmesi gerek dediler. Hematolog tünmtahlilleri yeniledi, ek tahliller istedi, bir tın kan alındı ama bu iki kan alma arasında 4-5 gün geçti ve sonuçlar gayet düzgün çıktı. O dönemde geçirdiği enfeksiyona bağladı doktor. Zannediyorum ki sizin durumunuz da benzer olabilir.
hastanede yatış verdiler 9 tüp kan alındı 4 gün bakılacakmışne zaman dr gideksiniz bizide haberdar edin
bu durumda bu azarı yemeye çok ihtiyacım vardı teşekkürlerACİLE GİTMİŞ DOKTOR ÖNEMSEMEMİŞ . Gıcık oldum bu söze.
1) acil serviste tanı yapılmaz o anki şikayet çözülür ve acil servisin amacı kalp krizi,trafik kazası gibi gibi çok acil durumlarda kullanılmalı. Acilde ki doktor tüm polikliniklere yüzeysel hakimdir. Fakat branş bazlı polikliniğe gidilirse en detaylı şekilde incelenirdi şahsi ihmal söz konusu. Ayrıca acil serviste belli başlı kan tahlillerine bakılır,poliklinikte ki doktdr daha ayrıntılı ister tahlilleri
6 aylik kızım var ve peliferik yaymada 230 çıktı 1500 olması gereken değer. Bizi de ankaraya sevk ettiler perşembe gidicez hemotoloji onkoloji hastanesine. Bende çok korkuyorum küçücük bebek o daha
MERHABA öncelikle teşekkürler tam anlamıyorum da
WBC 2,7 (L)
PLT(L) 0
PCT (L) 0,07
NEU% (L) 22,9
NEU (L) 0,6
LYM % (H) 67,3
MON % (H) 8,4
EOS (L) 0,5
Allah ikizinizede korkutunuzu yaşatmasın rabbim kimseyi canıyla,yakını ve evladıyla sınamasınhastanede yatış verdiler 9 tüp kan alındı 4 gün bakılacakmış
şuan tek sonuç çıktı onda da vücudun savunma mekanizması aşırı düşükmüş
ben sadece neden kaç gündür doktor doktor geziyoruz dediğimiz halde bir kana bakalım diyen olmadı buna takılıyoruzArkadas dogru bi noktaya deginmis aslinda. Konu sahibi icin demiyorum ama surekli acile başvurup iyilesmeyi bekleyen hastalar görüyoruz. Doktor o anlik şikayeti durduruyor ve daha sonra randevu alıp şu bölümde tekrar sikayetleriniz arastirilsin dedigi halde, gecende acile geldm ama geçmedi diyen hasta okadar çok ki.
Hayati risk yoksa acilde, genel kan degerlerine bakılır, ağrı kesici igne ya da serum takılır.
Araştırmalarda bunu destekliyor. Gecen aylarda acile başvuru sayısının istatistigini cikarmislar haberlerdengordum 100 milyonu geçmiş. Yani Türkiye nufusunu gecen acil basvurusu?
Allah şifa versin bebeğinize. İnşaallah hiç bir şeyi yoktur. Kötü düşünmeyin bir tanıdığımızın bebeğinde de şüphelenip tahlil istenmişti detaylı araştırmadan sonra hiç bir şey çıkmadı.6 aylik kızım var ve peliferik yaymada 230 çıktı 1500 olması gereken değer. Bizi de ankaraya sevk ettiler perşembe gidicez hemotoloji onkoloji hastanesine. Bende çok korkuyorum küçücük bebek o daha
rabbim yardımcınız olsun ya çok zor hemen baktılrar mı preferik yaymaya bizi hala hastanede bekletiyorlar yatışta6 aylik kızım var ve peliferik yaymada 230 çıktı 1500 olması gereken değer. Bizi de ankaraya sevk ettiler perşembe gidicez hemotoloji onkoloji hastanesine. Bende çok korkuyorum küçücük bebek o daha
tekrar teşekkür ederim biz de antalyadayız doktor musunuz acaba tıpta yatış verdiler kardeşimeLenfosit değeri yüksek, plt değeri düşük çıkmış galiba? Değerleri tam olarak yazabilir misiniz?
allahım şifa versin inşallahhhastanede yatış verdiler 9 tüp kan alındı 4 gün bakılacakmış
6 aylik kızım var ve peliferik yaymada 230 çıktı 1500 olması gereken değer. Bizi de ankaraya sevk ettiler perşembe gidicez hemotoloji onkoloji hastanesine. Bende çok korkuyorum küçücük bebek o daha
Sizi tenzih ederek yazdim dikkat ederseniz. Bu konuda ki bilincsizlige degindim.Konunuzu okuyorum. Allah tez zamanda kardesinize ve tüm hastalara sifa versin.ben sadece neden kaç gündür doktor doktor geziyoruz dediğimiz halde bir kana bakalım diyen olmadı buna takılıyoruz
zaten hemen polikliniğe gittik
hastanede yatış verdiler 9 tüp kan alındı 4 gün bakılacakmış
Amin inşallah Allah razı olsunSizi tenzih ederek yazdim dikkat ederseniz. Bu konuda ki bilincsizlige degindim.Konunuzu okuyorum. Allah tez zamanda kardesinize ve tüm hastalara sifa versin.
Sağolun Mune hanım desteğiniz içinAllah şifa versin, dermansız dertlere düşürmesin kimseyi.
Hanımlar,
sizlerde rica ediyorum konuya odaklanın, konu içerisinde üzüntüyle yazılmış noktalara değil, kaldı ki insanlar nereye başvuracağını bilemeyebilir, acil servis evet adı üstünde lakin teşhis tanı için sizde şu bulgular var, falanca bölüme başvurmalısınız denebilir, konu sahibesinin üzüntüsü de bu sanırım.
Çok doğru ama insan üzülmücem dese de üzülüyorÇok gecmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun hem minnak bebeğe Evremx hemde kızkardesinize hastalık cok zor bilirim arastırmada takip edilmesi gerekiyo kesin teshis edilebilmesi için.ben çok gezdim arastırma hastanelerini.benimde düşük bağışıklık sistemim ama benim immun globulinlerim cok şükür tedawisi var. Uzulmeyin sıkmayın canınızı cok sükürki herseyin bi tedavisi var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?