LÖSEMİ...

Inşallah yoktur ona bişey olmasın o kaldıramaz bebek o daha ne olacaksa bana olsun. Iğne yaparken bile dayanamiyorum
Yorumunuzu okurken gözlerim doldu, bende anneyim tahmin edebiliyorum hissettiklerinizi. Lütfen gönlünüzü ferah tutmaya çalışın, olumlu düşünün ve ne olursa olsun siz onun annesisiniz tutunacağı dalısınız bunu düşünerek güçlü olmaya çalışın. Allah’ın izniyle güzel haberler verin bize, Allahım şifa versin, dua ediyorum yavrunuza ve konu sahibinin kardeşine.

Hepimiz insaniz hepimizin imtihani farkli basima gelmez dediklerimiz hep basimiza geldi zaten Rabbim acil sifalar versin

İkinizinde sonucu temiz çıkacak inşallah içime öyle doguyor. demedi demeyin
ÇOK ŞÜKÜR LÖSEMİ DEĞİLMİŞ :)
çok sağolun iyi niyetiniz hisleriniz olmuş
vücudunun savunma mekanizması çok düşükmüş bir de bir virüs varmış ama olsun lösemi değil :)

Hepimiz insaniz hepimizin imtihani farkli basima gelmez dediklerimiz hep basimiza geldi zaten Rabbim acil sifalar versin
hastane çok farklı ortam habire birileri ölüyor ağlayanlar yaslar
sağlıktan başka derdim var diyorsan gidip hastaneleri dolaşacaksın şükreder insan haline

ÇOK ŞÜKÜR LÖSEMİ DEĞİLMİŞ :)
çok sağolun iyi niyetiniz hisleriniz olmuş
vücudunun savunma mekanizması çok düşükmüş bir de bir virüs varmış ama olsun lösemi değil :)
Sizi takip ediyordum şahane haber hadi geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Amin canım Allah razı olsun inşallah. Dünden beri bakıp duruyorum ne olur lösemi olmasın diye dua ettim çook şükür görünce nasıl sevindim. Allah bir daha yaşatmasın
amin Allah bin kere razı olsun sizden
rabbim kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…