- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Hadi inşallah.İkinizinde sonucu temiz çıkacak inşallah içime öyle doguyor. demedi demeyin
Yorumunuzu okurken gözlerim doldu, bende anneyim tahmin edebiliyorum hissettiklerinizi. Lütfen gönlünüzü ferah tutmaya çalışın, olumlu düşünün ve ne olursa olsun siz onun annesisiniz tutunacağı dalısınız bunu düşünerek güçlü olmaya çalışın. Allah’ın izniyle güzel haberler verin bize, Allahım şifa versin, dua ediyorum yavrunuza ve konu sahibinin kardeşine.Inşallah yoktur ona bişey olmasın o kaldıramaz bebek o daha ne olacaksa bana olsun. Iğne yaparken bile dayanamiyorum
Hepimiz insaniz hepimizin imtihani farkli basima gelmez dediklerimiz hep basimiza geldi zaten Rabbim acil sifalar versinkız kardeşimin kaç gündür ateşi hep yüksek
sürekli acildeyiz önemli bir şey yok diye iğne vurup yolladılar
yoğun ve izinsiz çalışmasına bağladık
dün de kendisi gitmiş acile haberim yoktu doktor gene pek önemsememiş
kardeşim kanına bakmalarını kendini iyi hissetmediğini söylemiş
zar zor kan almışlar
sonuçları göstermeye ikimiz gittik
doktor işin rengi değişti dedi
aynı anda birbirimize baktık çok değişik saniyelerdi
viral bir hastalıkta olabileceğini ama lösemi belirtileri olduğunu preferik yayma ile baktırmamızı söyledi
bugün gidecek annem babamla işten dolayı yanında olamıcam
dün ona yorgunluktandır kaç gündür yemek bile yemiyorsun ondandır dedim ama
içimi bir şey kemiriyor
içimde bir his var
sanırım o kötü ihtimal olacak ama bunu ona hiç yansıtmıyorum
nolur dua edin
şimdi ne olacak nasıl yol izlicez bilenler yardım etsin
ben lösevde gönüllü birisiyim faaliyetlerine de katıldım ama başımıza geleceğini düşünmemiştim
tam anlamıyla ne yapılır bilmiyorum
ÇOK ŞÜKÜR LÖSEMİ DEĞİLMİŞ :)İkinizinde sonucu temiz çıkacak inşallah içime öyle doguyor. demedi demeyin
vücudunun savunma mekanizması çok düşükmüş bir de bir virüs varmış ama olsun lösemi değil :)usuyenprenses bir gelişme var mı?
hastane çok farklı ortam habire birileri ölüyor ağlayanlar yaslarHepimiz insaniz hepimizin imtihani farkli basima gelmez dediklerimiz hep basimiza geldi zaten Rabbim acil sifalar versin
Sizi takip ediyordum şahane haber hadi geçmiş olsun Allah beterinden korusunÇOK ŞÜKÜR LÖSEMİ DEĞİLMİŞ :)
çok sağolun iyi niyetiniz hisleriniz olmuş
vücudunun savunma mekanizması çok düşükmüş bir de bir virüs varmış ama olsun lösemi değil :)
amin amin aminnnnnnÇok çok geçmiş olsun. Gözleriniz aydin. Darısı konuda bahsi geçen ebrar bebeğe inşallah.
Allah razı olsun rabbim kimseyi o hastanelere düşürmesinÇok çok geçmiş olsun. Gözleriniz aydin. Darısı konuda bahsi geçen ebrar bebeğe inşallah.
çok tatlısınız rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinYa nasıl sevindim anlatamam çok şükür
Amin canım Allah razı olsun inşallah. Dünden beri bakıp duruyorum ne olur lösemi olmasın diye dua ettim çook şükür görünce nasıl sevindim. Allah bir daha yaşatmasınçok tatlısınız rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
amin Allah bin kere razı olsun sizdenAmin canım Allah razı olsun inşallah. Dünden beri bakıp duruyorum ne olur lösemi olmasın diye dua ettim çook şükür görünce nasıl sevindim. Allah bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?