- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
EvetArkadan yapmaya caliyo derken anal mi yani?
Konuştuk hatta anneme bile konusturdum anal istemiyorum diye defalarca dedim hep bidaha yapmiycam diyor zorla yapıyor buna meraklandim diyor habireKonuşmayı denediniz mi önsevisme için? Böyle olmaz tabikisenin de istemen onemli güzelce konuş sadece kendini düşündüğünü söyle kusura bakma ama ayiymis
Ya sex aninda degil ama normal bir zamanda otur guzelce konus. Cinsellik tek tarafli haz alma isi degil ki. Buyuk konusmayayim da sahsen asla anal iliskiye musade etmezdim yerinde olsam
İstemiyorum dediğim zaman kusuyor bende sürekli istemediğim halde bile gönlü olsun diye yapiyormNasil calisiyor anlamadim ki
Istemiyosan istemiyosundur
Algilamiyor mu adam ?
Nasil yani annen kocana kizimla anal yapma mi dedi :/Konuştuk hatta anneme bile konusturdum anal istemiyorum diye defalarca dedim hep bidaha yapmiycam diyor zorla yapıyor buna meraklandim diyor habire
Müsade etmesemde zorla yapıyorYa sex aninda degil ama normal bir zamanda otur guzelce konus. Cinsellik tek tarafli haz alma isi degil ki. Buyuk konusmayayim da sahsen asla anal iliskiye musade etmezdim yerinde olsam
Benim konuscak hiç kimsem yok ondan başka sürekli uyarmama rağmen devam ettiği için anneme söylemek zorunda kaldım oda ima ederek kızımın istemediği şeyleri yapma dedi ok dr açık açık anal yapma demedi yaniNasil yani annen kocana kizimla anal yapma mi dedi :/
İstemiyorum dediğim zaman kusuyor bende sürekli istemediğim halde bile gönlü olsun diye yapiyorm
İste bende size soruyorum bunaldim sikildim artık bu işten istemediğim halde bile bazen katlaniyorm az önce istemedigm içi. Kızdı trip attı gitti oğluyla yatmayaOha ne demek zorla yapıyor sapık mi ya allah allah .
Hayır sadece istemediği şeyleri yapma dedi ima etti yaniKüserse küssün
Her kusu boyamis bi leylek mi kalmis?
Annen mi dedi kizim anal istemiyo diye
Anneme konusturdum demissin
Askim zorla yapmasi tecavuz gibi bir sey oluyor?Müsade etmesemde zorla yapıyor
Çocuğum var evligim sallantılı ne mutlu ne değil istemesemde. Canım yanıyor dediğim halde zorla yapıyor devam ediyor dinlemiyor hatta canım ın yanmasindan ağladığım zaman bile bırakmamıştı birkereSen eşini seviyor musun? Çocuğun var mı? Evliliginde mutlu musun? Sen istemesem de yapıyorsa tecavüz olmaz mi hem de anal...Ayıp ama ayı herif canımın acısını söylüyorsun dimi eğer buna rağmen devam ediyorsa pislik çok sinir oldum.
Hayır sadece istemediği şeyleri yapma dedi ima etti yani
Bende anlamadım yaaAskim zorla yapmasi tecavuz gibi bir sey oluyor?
20 yasinda kucucuk kizsin acimasi yok mu bu adamin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?