Lutden akil verin !!

Bazen canı isterse oral yapıyor on istemesemde yapıyor on sevişmeyi oral mi zannediyor nedir onuda anlamış degilm

Bu anal mevzusu yüzünden anneme gittim donmycem vazgeçmezsen dedim ertesi gün özür diledi nisana olmiycam dedi biraz yapmadı bu aralar gene basladi

Hayvan iste ..
Git yarin gene annene
Ozur dilerse affetme
Hemen yelkenleri suya indirme !
Anlasin yaptigi hayvanligi
Sinir oldum ya gece gece ...
Sen sisme bebek misin
Hemen pat kut girisiyo ..
Donme ,onunla konusmaya calisma sakin
Sabah olsun git annene
Dik dur biraz

Bazen kendimi sorguluyorm acaba benim görevim onun her istediğin de yapmak mi karisiyim başkasına gitmesin diyorum ama istemeyincede olmuyor iste olmuyor napim

Belkide anal tecavüze uğradı pislik küçükken psikolojik ne biliyim analda normal mi davranışları peki ? yoksa sapık yada kudirmus gibimi? yani analda ve vajinal birliktelikte aynımi davranışlar? Birde doğumun normal mi oldu hep anal ıstermi yoksa doğumda genişledi de zevk mi almiyor çok sordum ama bu adami çözmeye çalışıyorum

Babamda bi kaç gündür bizde kalıyor ondaki soğukluğu odamı anladı nedir istemiyorsan alayım seni diyor daha bu yaşta bunu çekmek zorunda değilsin diyor ben torunumada sanada bakarm diyor

Bazen kendimi sorguluyorm acaba benim görevim onun her istediğin de yapmak mi karisiyim başkasına gitmesin diyorum ama istemeyincede olmuyor iste olmuyor napim
Asla değil..Asla..hickimse hickimseye istemediği birşeyi yaptıramaz. Senin görevin filan değil bu.özellikle anal sex sadece sen istersen olur.seni zorlayamaz.
Normal olarakta bunu yapamaz zaten.bu yüzden başkasına gidecekse bırak defolup gitsin..hangi kadın çeker bu işkenceyi söylesene..

Babamda bi kaç gündür bizde kalıyor ondaki soğukluğu odamı anladı nedir istemiyorsan alayım seni diyor daha bu yaşta bunu çekmek zorunda değilsin diyor ben torunumada sanada bakarm diyor
Bak babacığın da anlamis bu ayıyı... sağolsun garibim belki annen anlattı napsin adam Kıyamam .

Davranışları normal,doğumum sezaryen oldu yani genişleme gibi bisi de söz konusu değil , bide kendine oral yaptirirken kendisine parmak atma mi istiyor sürekli onuda anlamış deglm

Bazen canı isterse oral yapıyor on istemesemde yapıyor on sevişmeyi oral mi zannediyor nedir onuda anlamış degilm
Hay allahim zorla her isi adamin

Sen simdi ilgi sevgi sozcukleri falan kismini gec once bi cinsel hayatiniz insani bir donguye girsin de sevgisi kusur kalsin

Oncelikle bi sure hic muhatap olma. Zaten yatagi ayirmis ayri yatsin. Gelip barismaya calisirsa sartlarini soyle. Sartlarin da telefonla oynama sevgi sozcugu soyle gibi onemsiz seyler sakin olmasin. Net ve ozet sekilde asla anal istemedigini (ki zaten catlak varmis) normal yol icin de senin hazir oldugun gunlerde onsevisme dahilinde olacagini soyle vs vs

Sevgiye ilgiye dalarsan konular karisir

Sen de cocugu ya annene ya kaynana birak bir iste calis. Iyi kotu deme buldugun ise gir. Asgari de olsa gelirin olsun. Ozguvenin yerine gelsin. Boyle acziyet icinde kalma lutfen cok gencsin kendini koru her anlamda

E cok iyi diyor
Kullansana bu firsati
Ne bekliyosun ?
Yapma bu eziyeti kendine
Sen bu dunyaya
.uku kopasica bi manyagin cinsel sapikliklarini cekesin diye gelmedin
Ya insan olsun
Ya defolsun gitsin
Ben o Ananin yaninda olsam bi daha bi yere sokamicak hale getirirdim onu !
Iyi dusun
Dedigim gibi ya insan olsun
Ya golge etmesin

Kimsenin çekebileceğini zanntmiyorm bu adamı doğru soyluyorsunuz

Davranışları normal,doğumum sezaryen oldu yani genişleme gibi bisi de söz konusu değil , bide kendine oral yaptirirken kendisine parmak atma mi istiyor sürekli onuda anlamış deglm

Canim sen bizle kafa bulmuyon dimi gece gece ?
Dogru yani bunlar hep

ooo bak işte burada işler değişti parmak attırıyor Oha yani ya küçükken parmaklamislar ya da gayimsi..

Tamam saol dediğin konuşmayı yapicam sadece iş olayını yapamiycam anneme lle aynı şehirde değiliz kaynanamda çalışıyor birakcak kimsemde yok maddi durumda iyi degil ki krese yazdiraym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…