Lutden akil verin !!

Canim yaniyo derken vajinismus mu analda mi canin yaniyo? Bi de her gun mu istiyo nedir yani periyod niye bu kadar sogudun?

Cok kucuksun bi de ya ..
Zorla yapiyosa bu sana bildigin tecavuz ediyo bunun adi bu yani ..
Kafam durdu !
Seviyo musun bu adami sen ?
Seviyordum ama soğudum zaten ilgisizliği sevgisizligi var güzel sözler yok buda üstüne tuz biber oluyor (

Canım benim bize soruyorsun zorla yapamaz gündüz güzelce otur adam akıllı konuş canının acidigini, anal istemedigini hatta bunu için bir ara Dr gitmiş gibi yap ve Dr içerde yırtık catlak oluştuğunu ya da orada kist olduğunu (allah korusun tabi) ilerde ameliyat olursun dediğini falan soyle.

Canim yaniyo derken vajinismus mu analda mi canin yaniyo? Bi de her gun mu istiyo nedir yani periyod niye bu kadar sogudun?
Analdada normal dede çok açıyor bide pozisyondan pozisyona giriyor bay ada uzun suruyyor bide hergün istiyor istemesi bişey değil affedersin camasirimi çıkarıyor sokuyor hiç bisk yok kuru kuru

Zaten çatlak var bunu oda biliyor kaç kere konuştum kaç kere dedim nato kafa nato mermer adama laf dinletemiyorm

Seviyordum ama soğudum zaten ilgisizliği sevgisizligi var güzel sözler yok buda üstüne tuz biber oluyor (

Ya yemin ederim gozumden uyku akiyodu sinirden uykum kacti ..
Isin gucun var mi ?
Annende kizimin istemedigi sey yapma diyecegine alsa ya seni yanina !
Yasin daha kucucuk
Bu okuze seks koleligi yapacagina
Git kendine hayat kur be kizim ..
Ne diye onun istediklerini yapiyosun
Cehenneme kussun yani !
Pislik herif

Sırf 1yasinda bebegimin hatrina katlanmaya calisiyorm ne yapcagimi şaşırdım ınan kuzum yaa

Ya ben kabizliktan anal catlak oldum
Yemin ederim iki ayim zehir oldu
Aglamaktan kendime gelemedim
Bu mal herif kiz canim aciyo demesine ragmen birakmamis
Seyi dussun pislik

Ya ben kabizliktan anal catlak oldum
Yemin ederim iki ayim zehir oldu
Aglamaktan kendime gelemedim
Bu mal herif kiz canim aciyo demesine ragmen birakmamis
Seyi dussun pislik
catlak çok kötü evet baksana konu sahibinde de de var ama sapık kocası bile isteyen zorla yapıyor aglasada

Esin bildiğin odun yani çüş olmaz bu kadar!resmen tecavüz ediyor sana..istemiyorsan sakın yapma hatta açıkça konuş böyle devam edersen ayrılırim filan de korkut biraz..sapık gibi birşey..
Konussam ise yarar mi ki gerçi nasıl cesaret edicem onuda bilmiyorm deneyim en azından

Sırf 1yasinda bebegimin hatrina katlanmaya calisiyorm ne yapcagimi şaşırdım ınan kuzum yaa

Ya bebegin boyle hayvana baba diyecegine
Demesin yani laf mi ?
Bebek babasini haftada bi gorurse bi sey olmaz
Sen kendini kurtarsana
En azindan goz dagi ver
Cek git
Boyle hayvanliklar yapmayacagina emin ol oyle don
Sessiz kalma
Kendine eziyet etme !

Analdada normal dede çok açıyor bide pozisyondan pozisyona giriyor bay ada uzun suruyyor bide hergün istiyor istemesi bişey değil affedersin camasirimi çıkarıyor sokuyor hiç bisk yok kuru kuru
Ooo onsevisme yok bi sey yok anal zorluyo her gun her gun insan bedeni bu dayanir mi ya? Bi de catlamis vs. Insan degil mi bu adam acimasi yok sana?

Birak nerde yatiyosa yatsin konusma bi sure. Sonra da "tamam anliyorum ihtiyaclarin var ama bana kadinligimi hissettirmezsen bu is olmaz. Onsevisme vs olacak, anal da hicbir zaman olmayacak." gibi bi konusma yap.

Isin yoksa, kendine bir is bul iyi kotu demeden. Ozguvenin yerine gelsin, paran olsun. Durumlar duzelmezse, omrumun sonuna kadar bu iskenceyi cekemezsin. Hayvanlar bile af edersin kizginlik doneminde yapiyo bu isi. Her gun her gun vucudu hazirlamadan bi de ters iliski tovbe yarabbim sinirim tepeme cikti annenin nasil yuregi kaldirdi acaba ben olsam cekip alirdim o adamdan seni

Ya bebegin boyle hayvana baba diyecegine
Demesin yani laf mi ?
Bebek babasini haftada bi gorurse bi sey olmaz
Sen kendini kurtarsana
En azindan goz dagi ver
Cek git
Boyle hayvanliklar yapmayacagina emin ol oyle don
Sessiz kalma
Kendine eziyet etme !
Bu anal mevzusu yüzünden anneme gittim donmycem vazgeçmezsen dedim ertesi gün özür diledi nisana olmiycam dedi biraz yapmadı bu aralar gene basladi

Valla korkmuyorsa korkmasin ...pislik seni sevdigini dusunuyir musun peki seviyormus gibi degil pek a seven insan sevdiğinin canını acitmaz..
Sevdiğini düşünüyorm yyada kendimi kandiriyorm evine bakıyor oğluna bakıyor ama bana ne ilgi var ne güzel bi söz var sabah ise gider akşam eve gelir tlfna bakar tlvYona bakar yarar yatmadan seks ister yapar döner sırtını uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…