- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Canim yaniyo derken vajinismus mu analda mi canin yaniyo? Bi de her gun mu istiyo nedir yani periyod niye bu kadar sogudun?Çocuğum var evligim sallantılı ne mutlu ne değil istemesemde. Canım yanıyor dediğim halde zorla yapıyor devam ediyor dinlemiyor hatta canım ın yanmasindan ağladığım zaman bile bırakmamıştı birkere
Seviyordum ama soğudum zaten ilgisizliği sevgisizligi var güzel sözler yok buda üstüne tuz biber oluyorCok kucuksun bi de ya ..
Zorla yapiyosa bu sana bildigin tecavuz ediyo bunun adi bu yani ..
Kafam durdu !
Seviyo musun bu adami sen ?
Analdada normal dede çok açıyor bide pozisyondan pozisyona giriyor bay ada uzun suruyyor bide hergün istiyor istemesi bişey değil affedersin camasirimi çıkarıyor sokuyor hiç bisk yok kuru kuruCanim yaniyo derken vajinismus mu analda mi canin yaniyo? Bi de her gun mu istiyo nedir yani periyod niye bu kadar sogudun?
Zaten çatlak var bunu oda biliyor kaç kere konuştum kaç kere dedim nato kafa nato mermer adama laf dinletemiyormCanım benim bize soruyorsun zorla yapamaz gündüz güzelce otur adam akıllı konuş canının acidigini, anal istemedigini hatta bunu için bir ara Dr gitmiş gibi yap ve Dr içerde yırtık catlak oluştuğunu ya da orada kist olduğunu (allah korusun tabi) ilerde ameliyat olursun dediğini falan soyle.
ağladın ama bırakmadı haa acımasız vicdansiz.Çocuğum var evligim sallantılı ne mutlu ne değil istemesemde. Canım yanıyor dediğim halde zorla yapıyor devam ediyor dinlemiyor hatta canım ın yanmasindan ağladığım zaman bile bırakmamıştı birkere
Seviyordum ama soğudum zaten ilgisizliği sevgisizligi var güzel sözler yok buda üstüne tuz biber oluyor(
Sırf 1yasinda bebegimin hatrina katlanmaya calisiyorm ne yapcagimi şaşırdım ınan kuzum yaaYa yemin ederim gozumden uyku akiyodu sinirden uykum kacti ..
Isin gucun var mi ?
Annende kizimin istemedigi sey yapma diyecegine alsa ya seni yanina !
Yasin daha kucucuk
Bu okuze seks koleligi yapacagina
Git kendine hayat kur be kizim ..
Ne diye onun istediklerini yapiyosun
Cehenneme kussun yani !
Pislik herif
Canım benim bize soruyorsun zorla yapamaz gündüz güzelce otur adam akıllı konuş canının acidigini, anal istemedigini hatta bunu için bir ara Dr gitmiş gibi yap ve Dr içerde yırtık catlak oluştuğunu ya da orada kist olduğunu (allah korusun tabi) ilerde ameliyat olursun dediğini falan soyle.
bu adam sapık resmen kesinlikle korkut bak catlak da var ağrıdığı için Dr gitmiş gibi yap ve içerde kist varmış patlarsa zararı varmış de..Zaten çatlak var bunu oda biliyor kaç kere konuştum kaç kere dedim nato kafa nato mermer adama laf dinletemiyorm
ağladın ama bırakmadı haa acımasız vicdansiz.
Korkacagini pek zannetmiyorum ama denemekte fayda var saolbu adam sapık resmen kesinlikle korkut bak catlak da var ağrıdığı için Dr gitmiş gibi yap ve içerde kist varmış patlarsa zararı varmış de..
catlak çok kötü evet baksana konu sahibinde de de var ama sapık kocası bile isteyen zorla yapıyor aglasadaYa ben kabizliktan anal catlak oldum
Yemin ederim iki ayim zehir oldu
Aglamaktan kendime gelemedim
Bu mal herif kiz canim aciyo demesine ragmen birakmamis
Seyi dussun pislik
Konussam ise yarar mi ki gerçi nasıl cesaret edicem onuda bilmiyorm deneyim en azındanEsin bildiğin odun yani çüş olmaz bu kadar!resmen tecavüz ediyor sana..istemiyorsan sakın yapma hatta açıkça konuş böyle devam edersen ayrılırim filan de korkut biraz..sapık gibi birşey..
Sırf 1yasinda bebegimin hatrina katlanmaya calisiyorm ne yapcagimi şaşırdım ınan kuzum yaa
Valla korkmuyorsa korkmasin ...pislik seni sevdigini dusunuyir musun peki seviyormus gibi degil pek a seven insan sevdiğinin canını acitmaz..Korkacagini pek zannetmiyorum ama denemekte fayda var saol
Ooo onsevisme yok bi sey yok anal zorluyo her gun her gun insan bedeni bu dayanir mi ya? Bi de catlamis vs. Insan degil mi bu adam acimasi yok sana?Analdada normal dede çok açıyor bide pozisyondan pozisyona giriyor bay ada uzun suruyyor bide hergün istiyor istemesi bişey değil affedersin camasirimi çıkarıyor sokuyor hiç bisk yok kuru kuru
Bu anal mevzusu yüzünden anneme gittim donmycem vazgeçmezsen dedim ertesi gün özür diledi nisana olmiycam dedi biraz yapmadı bu aralar gene basladiYa bebegin boyle hayvana baba diyecegine
Demesin yani laf mi ?
Bebek babasini haftada bi gorurse bi sey olmaz
Sen kendini kurtarsana
En azindan goz dagi ver
Cek git
Boyle hayvanliklar yapmayacagina emin ol oyle don
Sessiz kalma
Kendine eziyet etme !
Sevdiğini düşünüyorm yyada kendimi kandiriyorm evine bakıyor oğluna bakıyor ama bana ne ilgi var ne güzel bi söz var sabah ise gider akşam eve gelir tlfna bakar tlvYona bakar yarar yatmadan seks ister yapar döner sırtını uyurValla korkmuyorsa korkmasin ...pislik seni sevdigini dusunuyir musun peki seviyormus gibi degil pek a seven insan sevdiğinin canını acitmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?