- 21 Aralık 2013
- 72
- 2
- 98
Eve geldiklerinde mi öyle söylemeliyim yada bi şekilde onlara haber mi ulaştırayım acaba olmaz ben vazgectim diye bide gelirlerse bunuda erkek arkadasım öğrenirse cok sorun olur
Gelmezler dimi ya çünkü burda bi kıza bakmaya geldiklerinde herkes duyuyor bunu erkek arkadaşımın aileside duyar yakın oturuyoruz
Ettim valla açık açık gösterdim babamın adını bile söyledim. İstemeye gelcez diyince o an içimde bi hoşluk oldu ohh ne güzel taliplerim var diye iki dk havaya girdiğim anda herbişeyi söyledim
ay canım ya bırak işte şaka yaptım ben size dersin ..
şaka gibi konuşmuşsun zaten
düğüne bizide çağırırsın demi
Tatlı tatlı ne iyi kızım ben hemen koşun gelin edasında konusmusum tek tek düşününce o anı aklıma geliyor işte. Sırıta sırıta konuştum benimde isteğim var diye düşünmüştür kesin
Daha gelmeden gelcez demelerinde bile kendimi kaybettim gelirlerse evlenip gitmekten korkuyom o anın atmosferi beni etkiliyor
ailenizin haberi olmadan pat diye gelmeleri ayıp kaçar bikere. ne öle büyüklere sormadan istememi olurmuş. ağaç kovuğundan çıkmadın ya. ama sen yinede o amcayı takipte kal. görünce şaka yaptınız dimi dersin. ciddi olduğunu söylemediği sürece sevgilim var da deme. sonra sevgilisi var diye de dedikodu çıkarır bu millet :) :)
Hakkınızda en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah :) Hayırlısı için dua edin, sakinleşmenize de yardımcı olur.
.
o nasıl iş ya... biri bana gelip bi tanıdıgım var seni ona istiyicem gelicem dese ne münasebet canım der azarlardım birde sevgilim varmışş üstelik!!! hangi devirde yaşıyoruz çat kapı kız istemeye gelmeler daha oglan kızı görmemiş etmemiş baya güldüm bu işee tuhaf vallahi
Arkadaşlar ben çok boşboğazım daha doğrusu saf mı demeliyim bilmiyorum. Aynı mahallede karşılaştığım bi tanıdık amca var beni çok sever her gördüğünde halimi hatırımı sorar. Neyse beni gecen gün gördüğünde evimi falan sordu sonra bi tanıdığım var sana gelmeyi düşünüyoz istemek için dedi. Ben güldüm geçtim hayır olmaz sevgilim var bile demedim resmen tamam olur dedim sanki. Koskoca insanlar ya çat diye evime gelirse ben ne derim sevgilim var desem ee neden söylemedin o kadar zaman der. Ne yapcağımı bilmiyorum gelirlerse eve almasam direk kapıdan mı söylesem acaba ?
Canım onlar gelmeden haber ulaştırsan iyi olur bence ben yanlış anlamışım sızı fln dersin bunun için gelmeyin bana kusura bakmayın fln dersın
Daha öncede böyle olmuştu başkaları gelcez demişti gene aynı saf tepkileri verdim olur dedim cesaret edememişlerdi bunlar kesin gelir amcanın gözünde o cesareti gördüm valla
Şaka sanmıştım aslında ondan cevap veremedimkııızzzzz belki de bu bir kader oyunu. belki istemeye gelene yıldırım aşkına tutulacan belli mi olur( dalga geçmiyorum ha olur mu olur ) . aşk tesadüfleri sever.
sevgilinde varmış ama işte kime niyet kime kısmet bazen işte böyle insanın basireti bağlanıyor hayır diyeceğin şeye cevap veremiyorsun.
kapına gelen misafiri döndürmek olmaz . olmuş artık..
Arkadaşım sen bu halinle kendini nikah masasında buluverirsin ben söyleyeyim.
Nerde oturuyorlar bilmiyorum ki haber ulaştırabilceğim kimse yok ben ulaşamadan onlar ulaşcak bana bide kalkıp aileme ee sizin kızınıza söyledik tamam demişti dalga mı geçiyosunuz falan derler diye korkuyorum
ooo amca kararlıysa sen gelinlik aramaya başla o zamanamca seni takip etmiş boş anında yakalayıp hayır diyene kadar cevabı almıs gitmiş, bu hızla nikahını da kıyar o seninn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?