- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Melahatabla
-
O tarikatı biliyorum. Alanım geregi. Ama espiri yapayım derken saçmalamışsınız. Teorilerle ilgili bi araştırma yapmadıysanız zaten böyle düşünmeniz normal. dünyanın zenginliği yüzde beş gibi bir azınlığın elinde. Yüzde doksan bes sussun diye onları aptallaştırmak hiç de saçma degil. Kaldı ki ben saçmalıyorum diyelim. Anksiyete oldugumu belirttim. Gülmelşk bir konu bile olsa biraz vicdanı plan bir insamn komik bile bulsa es geçer. gülmek ve alay etmek ise anlayışsızlıktır. İnsani bir tavır degil
Sadece gözümden o bebegin beyninin kontrol edildiği an gitmiypr. Bebegim oldugu içinDünyayı kötü bir güç yönetmiyor ve başımıza gelen herşeyden atalarımız ve biz sorumluyuz. İnsanoğlu aç gözlü ve doyumsuz. İnsanlığı kimse kontrol altına almayacak çünkü 40.000 yıldır birbirimizi almaya çalışıyoruz ve savaşıyoruz, olmuyor. Robotlar bizi ele geçirmeyecek çünkü gelecekte de para için kullanacağız onları ve sürekli müdahale altında olacaklar. Bunlar distopya ve komplo teorileri, insanlar böyle şeyleri uydurmaya ve süsleyip püsleyip yaymaya bayılır. Covidle ilgili bir sürü komple teorileri atıldı ama yıllar önce 5 akademisyenin yarasalardan bu virüsün geçeceğine dair makalesi çıktı mesela. Ama büyük dayım emekli maaşı vermemek için Amerika çıkardı diyorherkese inanırsak bittik. Eski bir anksiyete hastası olarak size önerim kendinize mola vermek. Yarım saat bile olur. Sakin bir müzik eşliğinde , rahatça oturup beyninizin sizi kaosa sürüklediğini böyle şeyler olmadığını ve olmayacağını,ailenizin güvende olduğunu düşünün. Lütfen kötü niyetli bu insanların sizi yenmesine izin vermeyin.
O konuda haklı bence. Sürekli kaygili biri burayi okursa paranoyak olur normal biri okursa tedbirli olur.Eşin neden kk ye girmeni istemiyorki ?????
Ben de araştırmadım denk geldim. Önemli hissettiğim için degil yani. Sadece sana neden komik geldigini belirttim. Sana komik geliyorsa es geç. Buraya yazmak zorunda degilsin. Çünkü ben buraya iyi olmak için yazdım. Sizler gülün diye değil.ay neyini araştırıcam allaşkına,80 yıl yaşadığımız dunyada çok da değerli hissetmiyorum kendimi beynimin ele geçirilmeye çalışılacak kadar.
butun herşey bizim bizim tuketimi arttırmamız için sadece reklam dunyasındayız.
yani instagram facebook falan senin post atman için açılmış şeyler değil, kapitalizm araçları.
ama bunun ötesinde bir komplo aramak sadece komik geliyor bana.
subliminaller falan.
Benim aklıma şey geldi :)) acaba çok boşan diyenler olduğu icinmiO
O konuda haklı bence. Sürekli kaygili biri burayi okursa paranoyak olur normal biri okursa tedbirli olur.
Ben paranoyak olmadım. Sadece etkileniyorum ve moralim bozuluyor. Paranoyak olsam eşimden şüphe ederim. Öyle bir sorunum yok eşimleO
O konuda haklı bence. Sürekli kaygili biri burayi okursa paranoyak olur normal biri okursa tedbirli olur.
Bu rahatsızlığım için çok psikolog gezdim. Ama senin gibi saçma yorumlayanı görmedim. İşinn ehli olmadan konuşmak böyle bir şey olsa gerekKaygı bozukluğunu aşırı endişeyi anlayabilirim. Kaygı bozukluğu olan insan şey diyebilir mesela virüs dünya nüfusunun %50sini etkileyecekmiş ölüm iranları yükselecekmiş mutasyon gecirip çocukları etkileyecekmiş çocuğum icin endiseleniyorum. Ya da ülkemizin durumu hiç iyi değil dilar yükseliyor beş seneye kalmaz işssiz kalıcaz diye (siyaset olarak demiyorum) ama konu sahibininki ne bileyim garip...
Belirttim bunuEşin neden kk ye girmeni istemiyorki ?????
Bende bebeğim çok küçükken sizin gibi çok etkileniyordum herşeyden ama amaç bu zaten. Dünya kadınlarının yarısı anne, izlenme oranını düşünüyor millet. Ayrıca deep webide boş verin. Ben 14-15 yıl önce geziyordum oralarda , birşey olduğu yok. Sırf laf olsun, ekşın olsun. Canı sıkılan ekşıncıların abartısı. Bebiş büyüyüp, anneliğine güveniniz arttıkça daha iyi olacaksın,sakin ve sabırlı kalSadece gözümden o bebegin beyninin kontrol edildiği an gitmiypr. Bebegim oldugu içinama böyle yorumlar gördükçe rahatlıyorum. Eski ben olsaydım bu kadar kolay olmazdı. Ama şimdi birkaç moral verici yorum, biraz sohbet brni yatıştırıyor
Ben de araştırmadım denk geldim. Önemli hissettiğim için degil yani. Sadece sana neden komik geldigini belirttim. Sana komik geliyorsa es geç. Buraya yazmak zorunda degilsin. Çünkü ben buraya iyi olmak için yazdım. Sizler gülün diye değil.
Ben bugune kadar böyle şeyleri araştıran ve bundan korkan biri degildim ki. Öyle olsam cocuk sahibi olmazdım.Insta da var böyle bir grup bütün büyük oyunları görüp çocuklarını nasıl koruyacaklarını düşünen, yani bu teoriler yıllardır var. Hani bu kadar korkuyor olsam ölümsüzlük iksiri falan bulmadığım sürece çocuk yapmazdım. Çipler robotlar olmasa da daha somut olan depremler , salgınlar, savaşlar var . Her şeyi bu şekilde kafaya takarsa insanın aklı sağlam kalamaz . Anı yaşamak gerek . Belki torunlarınızın bile göremeyeceği bir şey için bu kadar eziyet etmeyin kendinize.
Tek tek okumadığım için yorumlari görmedim.neyseBelirttim bunu
Araştır demedim araştırmayan zaten saçma bulur dedim.e sen araştırmadıysan bana neden araştır diyosun
özur dilerim ama gulmeye ihtiyacıım var komik şeyleri es geçebileceğim gunlerde değilim şu an.
hem yerinde olsam rahatlardım insanlar guluyosa demek ki saçma duşunuyomuşum bebeğime bişey olmayacak diye.
Çok zamanımı alması ve aldatma konularının beni etkilemesiTek tek okumadığım için yorumlari görmedim.neyse
eğer karikaturden hoşlansan sen de beni anlardın.Araştır demedim araştırmayan zaten saçma bulur dedim.
Kusura bakma başkasının acı cektigi bir şey bana zevk veremez. Sen keyfine bak. Brnim işin bir insanın hayatı eğlence aracı olamaz.
Anladım. Yanlız. Ben siz etkileniyosunuz diye bunu söylediğini zannetmiyorum. Bayildinizda bile umursamayan birinden bahsediyoruz .çok gaddarmis gerçektenÇok zamanımı alması ve aldatma konularının beni etkilemesi
E bundan sonra da araştırmayın, düşünmeyin işte. Korku merakı da tetikler kurcalamayın, konuşmayın mesela zamanla aklınızdan çıkar. Bahsedildiği gibi çok büyük güçler bir şeyler yapacaksa zaten biz bireysel olarak karşı koyamayız. Cidden bu konular yüzünden iyice paranoyak olanlar oluyor. Şimdiyi güzel yaşamaya odaklanın.Ben bugune kadar böyle şeyleri araştıran ve bundan korkan biri degildim ki. Öyle olsam cocuk sahibi olmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?