Lütfen bi bakarmısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar eşimle muğlada yaşıyoruz tayini buraya çıktı maalesef :) maalesef diyorum çünkü bi kaç gün önce eşimin ablası aradı ve yazın tatil için para ayarladıklarını otelle uğraşmak istemediklerini söylediler biz dururken istememişler :/ yanlız ben biraz sinirlendim çünkü hamileyim allah nasip ederse haziran başı mayıs sonu gibi doğumum var . Biraz toparlandıktan sonra da zaten eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz. Onlarla zaten gitmemiz imkansız eşim istemez. Baş başa rahatca vakit geçirmekten yana hem kendide rahat edemez :) Hadi gidemesek bile daha bebek küçücük oluyor ben nasıl ilgilenebilirim yada uğraşmak zorundamıyım kızmakta haksızmıyım? Siz olsanız naparsınız :) bide evim çoooook küçük :) bi kızım var onlarında 3 çocuğu var evim 3+1 ama 1+1 gibi minicik :KK70: :KK70: :KK70: odaları falan olsun hani :KK70: :KK70: . Gerçekten ben biraz sinirlendim. Şimdi yazlık tatillk yerde oturuyoruz diye yazın benden böyle beklentiye girilmemesini istiyorum . Bu arada yeni evliyim :) . Daha kendileriylede yüz yüze tanışmadım onuda söyleyim
"Biz plan yapmıştık ama tarihler uyarsa neden olmasın" falan deyip tarihleri uygun yapmayın :) şimdiden ayar vermezseniz kurtulamazsınız. Annemler de ayvalıkta 1+1 son derece basit bir evde yaşıyorlar ve uzak yakın akrabalardan bir türlü nefes alamıyorlar, benden daha çok gidiyor insanlar.

Arkadaşlar eşimle muğlada yaşıyoruz tayini buraya çıktı maalesef :) maalesef diyorum çünkü bi kaç gün önce eşimin ablası aradı ve yazın tatil için para ayarladıklarını otelle uğraşmak istemediklerini söylediler biz dururken istememişler :/ yanlız ben biraz sinirlendim çünkü hamileyim allah nasip ederse haziran başı mayıs sonu gibi doğumum var . Biraz toparlandıktan sonra da zaten eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz. Onlarla zaten gitmemiz imkansız eşim istemez. Baş başa rahatca vakit geçirmekten yana hem kendide rahat edemez :) Hadi gidemesek bile daha bebek küçücük oluyor ben nasıl ilgilenebilirim yada uğraşmak zorundamıyım kızmakta haksızmıyım? Siz olsanız naparsınız :) bide evim çoooook küçük :) bi kızım var onlarında 3 çocuğu var evim 3+1 ama 1+1 gibi minicik :KK70: :KK70: :KK70: odaları falan olsun hani :KK70: :KK70: . Gerçekten ben biraz sinirlendim. Şimdi yazlık tatillk yerde oturuyoruz diye yazın benden böyle beklentiye girilmemesini istiyorum . Bu arada yeni evliyim :) . Daha kendileriylede yüz yüze tanışmadım onuda söyleyim
Ben böyle bir konu olduğunda direk eşimin üzerine atıyorum eşim benden beter zaten misafiri hiç sevmez mutlaka bir bahane buluyor eşinize durumu izah edin zaten yaza da çok var önce alt yapı yapın sonra açık açık konuşun zaten anladığım kadarıyla ailesinden çok size değer veriyor bu durumu değerlendirin mutlaka 😅

Hayir demek zor birsey değil ki , neden telefonda ben doğum yapacağım sizi ağırlayacak durumumuz yok demediniz ki?

ben eşime üstü kapalı söyledim yazın kimseyi çağırmak yok kimseyede gitmek yok bak diye :) eşimde saçmalama küçücük çocukla uğraşcan kimseyi misafir edemeyiz zaten planlarımız var dedi kırmadan nasıl reddedebilirim. Bide çok tanımıyorum hani. Direk eşimemi bıraksam olmaz deme işini

Evlenşrke yüz yüze tanışmandınız eş ailesiyle.
Kırılacak bir şey yok ki insan olan zaten teklif bile etmez. Etmişler siz de durumu anlatacaksınız. Yeni doğum yapmış olacağım, emzirme, bebek bakımı derken yatılı misafir için çok uygun olmayız ama çay içmeye elbette buyrun sohbet ederiz dersiniz.

ben eşime üstü kapalı söyledim yazın kimseyi çağırmak yok kimseyede gitmek yok bak diye :) eşimde saçmalama küçücük çocukla uğraşcan kimseyi misafir edemeyiz zaten planlarımız var dedi kırmadan nasıl reddedebilirim. Bide çok tanımıyorum hani. Direk eşimemi bıraksam olmaz deme işini
Bence kendiniz söyleyin. Kardeşimi bize karşı kışkırtıyor aramızı bozuyor demelerine mani olun. Şanslısınız eşiniz yanınızdaymış. Bugün hayır diyemezseniz seneye yine aynı şey yaşanacak. Görümceden duyan başka akrabalar da gelmek isteyecek.

Yeni doğum yapmış kadının yanına kazık kadar kocasını götürmekten çekinmeyen biri saygısızın önde gidenidir. Olmasa da olur. Bir de açık açık söylüyor otele para vermeyelim sen ne güne duruyorsun diye. Kendi kocası +3 çocuk. Siz, kendinize kızınıza yeni doğana mı bakacaksınız yoksa bu arsızlara dört dörtlük otel hizmeti mi vereceksiniz?

İsterse sizi kötü bilsinler görüşmesinler konuşmasınlar. Valla bu dünyada en önemli şey huzur. Kendinizi saydırın ve cici gelin yerine çekinilen gelin olun.

Bir daha görüşürseniz. Bütçeniz ne kadar ona göre size uygun bir otel bakalım diyebilirsiniz. İlla sizde kalalım derlerse de ev küçük, doğum yapacağım ev müsait değil diyebilirsiniz. Direk net olun. Açık kapı bırakmayın.

Haklisiniz şimdiden mesafeli olun bence. Yoksa her yaz sizdeler tatil için. Ki tatil için hiç çekilmez kimse ağırlaması bir dert gezdirmesi bir dert

O ara normal ziyaziyarete gelseler biraz da gezer giderler iyi olabilirdi ama direkt otel olarak kullanicaz demek cok itici ve sinir bizucu. Benim evim otel mi desin esiniz

Sende de ki aaaa ne güzel doğumun hemen sonrasına bana fazlasıyla yardımcı olabilirsin. Temizlik yemek çok zorlayacak beni dersin. Msjını alır emin ol

:KK70: :KK70: aynen banada saçma geldi işte. Hiç tanımıyoruz kaldıki ben zaten bebekle uğraşıyo olcam kendi kızımlada ayrıca daha fazla ilgilenmem gerekicek kıskanır kötü hisseder :) düşüncesizlik işte :) eşim çok kırıcı konuşur ben konusyum diye düşünmüştüm ama vazgeçtim :)
Kırıcıysa da onun kardeşi.

Siz boşverin.

Biz de yazlık yerde yaşıyoruz herkes bilir benim misafir kabul etmeyeceğimi 😂 zaten şu sıralar bebek çalışmaları var Belki benim de yaza doğumum olur ama olmasa bile 3 çocuklu kreş mi benim evim de kabul edeyim bin türlü hizmet ayıp ev sahibi cagırmadıkca biz geliyoruz denmez yüzsüzlük resmen sadece tatile geliyoruz hizmet et demektir böyle zihniyette birileriyle selam dahi vermem ben insan kullanan kişiler bunlar beleşçiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X