- 4 Şubat 2022
- 2.864
- 6.903
- 108
- Konu Sahibi leynaraa61
"Biz plan yapmıştık ama tarihler uyarsa neden olmasın" falan deyip tarihleri uygun yapmayın :) şimdiden ayar vermezseniz kurtulamazsınız. Annemler de ayvalıkta 1+1 son derece basit bir evde yaşıyorlar ve uzak yakın akrabalardan bir türlü nefes alamıyorlar, benden daha çok gidiyor insanlar.Arkadaşlar eşimle muğlada yaşıyoruz tayini buraya çıktı maalesef :) maalesef diyorum çünkü bi kaç gün önce eşimin ablası aradı ve yazın tatil için para ayarladıklarını otelle uğraşmak istemediklerini söylediler biz dururken istememişler :/ yanlız ben biraz sinirlendim çünkü hamileyim allah nasip ederse haziran başı mayıs sonu gibi doğumum var . Biraz toparlandıktan sonra da zaten eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz. Onlarla zaten gitmemiz imkansız eşim istemez. Baş başa rahatca vakit geçirmekten yana hem kendide rahat edemez :) Hadi gidemesek bile daha bebek küçücük oluyor ben nasıl ilgilenebilirim yada uğraşmak zorundamıyım kızmakta haksızmıyım? Siz olsanız naparsınız :) bide evim çoooook küçük :) bi kızım var onlarında 3 çocuğu var evim 3+1 ama 1+1 gibi minicik![]()
![]()
odaları falan olsun hani
![]()
. Gerçekten ben biraz sinirlendim. Şimdi yazlık tatillk yerde oturuyoruz diye yazın benden böyle beklentiye girilmemesini istiyorum . Bu arada yeni evliyim :) . Daha kendileriylede yüz yüze tanışmadım onuda söyleyim