Yarın yüz yüze soracagim nasil oldugunuÇocuğa sordunuz mu?
Bacaklar kollar tamam da sırt nasıl morarmış ki. Öğretmenini arasaydınız keşke gördüğünüzde
21 aylık krese vermeden once bakarim hep kontrol ederim vucudunu kresten geldi ve morluklari gordum o yuzden kreste olduguna eminim ogretmeninin dustu vs. Dememesi yada arkadaslariyla itisti dememesi beni rahatsız etti hersey yolunda gibi davranmasi yani morluklarda baya büyük o morluklar olusacak ve ogretmen farketmeyecek normal degil o yuzden supheleniyorumKonu çok tuhaf. Çocuğun bir yerlerinin morarması normal ama aklınıza doğrudan kreşin gelmesi biraz enteresan. Şüphelenmenize sebep bir olay oldu mu? Başka ailelerle hiç görüştünüz mü? Çok zor geldi bana bu ihtimal ama yine de imkansız değil tabi. Çocuğunuz konuşamasa da bir şekilde anlatır herhalde durumu, kaç aylık?
Yarın yüz yüze soracagim nasil oldugunu
Bence darp raporu almalısınız yani en azından bir bilirkişi olarak doktor raporu olursa bu derece bir darpı nasıl görmezsiniz deyip hesap sorabilirsiniz ayrıca çocuk itişmesi olup olmadığıda çıkar çocuklar itişirken nedelermiş acaba 21 aylık çocuklar uzun zaman bir arada yalnız kalamaz kalmamalı21 aylık krese vermeden once bakarim hep kontrol ederim vucudunu kresten geldi ve morluklari gordum o yuzden kreste olduguna eminim ogretmeninin dustu vs. Dememesi yada arkadaslariyla itisti dememesi beni rahatsız etti hersey yolunda gibi davranmasi yani morluklarda baya büyük o morluklar olusacak ve ogretmen farketmeyecek normal degil o yuzden supheleniyorum
Anlıyorum, inşallah korktuğunuz gibi değildir. Prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama önce bir doktora gösterin, raporunuzu alın. Sonra gidip kreşle görüşün, tavırlarına bakarsınız az çok anlaşılır herhalde ne olduğu. Raporu ona göre kullanırsınız şikayet vs gibi durumlar için. Allah korusun inşallah şiddet falan yoktur.21 aylık krese vermeden once bakarim hep kontrol ederim vucudunu kresten geldi ve morluklari gordum o yuzden kreste olduguna eminim ogretmeninin dustu vs. Dememesi yada arkadaslariyla itisti dememesi beni rahatsız etti hersey yolunda gibi davranmasi yani morluklarda baya büyük o morluklar olusacak ve ogretmen farketmeyecek normal degil o yuzden supheleniyorum
ayrica sabah diger velilerle hemen konusun.Merhaba
Şuan ne yapacagimi bilmez bir haldeyim cocugum 1 aydır krese gidiyor onceki konumdan bilirsiniz konusamiyordu o yuzden kres onerilmisti krese basladi bir sure sonra bugun vucudunda morluklar tespit ettim daha okulla konusmadim nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim darp raporu mu almaliyim ne yapacagimi bilmiyorum agliyorum surekli
Cok gecmis olsun arkadaslara katiliyorum hemen darp raporu alin ne olur ne olmaz sonrasinsa krese gidip hesabini sorun cocuk dustuyse bile demek ki sert dusmus ve aileye mutlaka bilgi verilmelidir. Insan anne babasina emanet ettiginde bile bu bilgiyi ogrenmek ister. Mutlaka kamera kayitlarina bakin vermek istemezlerse hukuki yollara basvuracaginizi acik acik soyleyin darpta olsa cocuk dusse de ihmal var sikayet edilmesi gerekir.21 aylık krese vermeden once bakarim hep kontrol ederim vucudunu kresten geldi ve morluklari gordum o yuzden kreste olduguna eminim ogretmeninin dustu vs. Dememesi yada arkadaslariyla itisti dememesi beni rahatsız etti hersey yolunda gibi davranmasi yani morluklarda baya büyük o morluklar olusacak ve ogretmen farketmeyecek normal degil o yuzden supheleniyorum
Morluklar nerede? Diz altındaysa düşmedendir.Merhaba
Şuan ne yapacagimi bilmez bir haldeyim cocugum 1 aydır krese gidiyor onceki konumdan bilirsiniz konusamiyordu o yuzden kres onerilmisti krese basladi bir sure sonra bugun vucudunda morluklar tespit ettim daha okulla konusmadim nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim darp raporu mu almaliyim ne yapacagimi bilmiyorum agliyorum surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?