Öncelikle sakin olun, belki bir yere vurmuştur kendini. Morluklar derken? Bazı zaman bizim bile vucudumuzda morluklar oluyor farkinda olmuyoruz.Merhaba
Şuan ne yapacagimi bilmez bir haldeyim cocugum 1 aydır krese gidiyor onceki konumdan bilirsiniz konusamiyordu o yuzden kres onerilmisti krese basladi bir sure sonra bugun vucudunda morluklar tespit ettim daha okulla konusmadim nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim darp raporu mu almaliyim ne yapacagimi bilmiyorum agliyorum surekli
Sırtında kollar ve bacaklardaTam olarak neresinde morluklar
Önce darp raporu alın. Sonra okuldakilerin ifadesini alın en son da şikayet edinMerhaba
Şuan ne yapacagimi bilmez bir haldeyim cocugum 1 aydır krese gidiyor onceki konumdan bilirsiniz konusamiyordu o yuzden kres onerilmisti krese basladi bir sure sonra bugun vucudunda morluklar tespit ettim daha okulla konusmadim nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim darp raporu mu almaliyim ne yapacagimi bilmiyorum agliyorum surekli
Belki farkinda degildir cocukta ogretmende. Arkadaşları yapıyordur belki. Öncelikle konuşun. Okulda çocuklar birbirini hırpalıyor çünkü.Düşse veya vursa ogretmeninin soylemesi gerekmez mi bunu
Kreş gayet duzgun gorunuyordu baya arastirdim krese vermeden once hep ciplak kontrol ederim bugunde ettim ve biraktim eve geldi tekrar baktigimda morluklar vardiNasıl bir kreşe gönderdiniz ki darptan şüpheleniyorsunuz.
Nasıl morluklar ? Kreşte olduğundan emin misiniz, nasıl emin oldunuz?
Çok çok üzücü, peki bir çocuk ile oynarken düşmüş olsa mesela olabilecek şekilde morluklar mi?Kreş gayet duzgun gorunuyordu baya arastirdim krese vermeden once hep ciplak kontrol ederim bugunde ettim ve biraktim eve geldi tekrar baktigimda morluklar vardi
Hayır anlatamiyor zaten bu yuzden kres onerildi akranlariyla vakit gecirsin diye ama bana sarilip agladi baya birakmak istemedi donup donup yuzume bakiyor annem mi diyeCocugunuza sordugunuz da anlatmiyormu yani konusarak olmasada hareketle falan
Bacaklari saga sola vuruyorlar kosarken de, sırt ne alaka? Tam konusamazsa bile sirtina dokunup buraya kim ah yapti vs diye sorsaniz..inşallah siddet yoktur. Sabah hemen bi dr a gosterip rapor alin. Gondermeyin bir dahaMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?