- 17 Aralık 2015
- 26.999
- 49.312
- 598
Belki farkinda degildir cocukta ogretmende. Arkadaşları yapıyordur belki. Öncelikle konuşun. Okulda çocuklar birbirini hırpalıyor çünkü.
ben okulla önce konuşsun, guvenlik kamerasına bakmak istesin, öğretmenin biraz ustune gitsin, eğer tatmin olamazsa darp raporu vs uğraşsın diyorum. belki duşmuştur, belki başka bir şey olmuştur, bir sınıf arkadaşı itmiştir belki. guvenlik kamerasından görebilir. eğer cidden bir istismar veya ihmal varsa zaten alsın darp raporunu.
ama sanki tekme tokat dövulmesine şahit olunmuş gibi bu aşamaların atlanarak darp raporu alınması bana saçma geliyor.
Doktoru dönüş yaptı sağolsun görünce acil diye döndüm dedi poliklinik beklemeyin izler tazeyken yarın sabah ilk iş acile gidin doktor düşme mi yoksa darp mı olduğunu anlar acilde tutanak tutulursa darp diye zaten direkt kamu davasına dönüşür dedi devlet peşini bırakmaz çocuk oldugu icin dedi ama darp degil dusme vs. Ise yinede ihmal var onu kreşle gorusursunuz artık dedi ilk iş doktora gitmekteki amaç emin olmak yoksa insanları zan altında bırakmak olurmuş eğer darp yoksa çünkü bilmiyoruz ne olduğunu fotoğraflardan bunu belirlemek zor çıplak gözle bakmak gerekir fakat sırtta ki morluk darp gibi geldi bana tabi cocuklarda vurmus olabilir dedi
+1Ben de aynı durumdayım. Öyle yüreğim ağzımda bekliyorum.
Arkadaşlar ilginize çok tesekkur ederim okulla konustuk kameralari izlettiler cocuk ogretmenin gormedigi anda dusmus ve farketmemisler aglamasini da alisma surecinde olmasina baglamislar daha dikkat ederiz dediler icim rahatladiHillse lütfen bize de yaz, geceden beri çok üzgünüm bu konudan dolayı.
Gorusunuz benim icin degerli 21 aylik ama hic kelime yok bizde sadece anlamsiz sesler var ve vucudun bolumlerini tanimada yok gelisimi cok geride psikologumuz kreş tavsiye etmisti akranlariyla oynamasi icin o yuzden verdik acikcasiİşte biz de bu nedenle sabah çocuklar okula girer girmez yüzlerini ve vücutlarını kontrol ediyoruz.
Bazen evden yaralı, allı morlu geliyor çocuklar.
Tespit edip veliyi bilgilendirmezsek yandı gülüm keten helva.
Oturup ağlamak yerine kreşin müdürüyle görüşseniz daha iyi olmaz mı?
Ayrıca 21 ay konuşma gecikmesinden bahsetmek için çok erken.
Sırf bu sebeple kreşe verdiyseniz doğru yapmamışsınız.
Not: Okul öncesi öğretmeni, uzman PDR ve Anaokulu müdürüyüm.
Ben sadece konuşma gecikmesi var diye anladım.Gorusunuz benim icin degerli 21 aylik ama hic kelime yok bizde sadece anlamsiz sesler var ve vucudun bolumlerini tanimada yok gelisimi cok geride psikologumuz kreş tavsiye etmisti akranlariyla oynamasi icin o yuzden verdik acikcasi
Evet bizde okula soz hakki tanimak istedik o yuzden zaten bizden yana oldu hemen yonetim aciklik getirdiler konuya yinede ihmalleri oldugunu kabul edip ozur diledilerIste biz de o yuzden konusun diyoruz. Allah bu isi yapanlarin yardimcisi olsun. Bu isi yapanlar icin de zor hele okul oncesi icin.
Konuşamıyor o yüzden bu kadar panik oldum zaten tek kelimemiz yok maalesefbenim fikrim önce çocuğunuzla morluklar hakkında gün içinde farklı zaman dilimlerinde nasıl olduğu hakkında soru sorun cevapları hep aynıysa ve şüphelenmenizi gerektiren cevaplarsa öğretmeninin yanına gidin ve sakin bir şekilde sorun dikkat edin suçlayıcı bir şekilde sorarsanız doğruya ulaşmanız da zor olur öğretmenin konuşmasından ya da tavrından mutlaka anlarsınız çocuğunuzun sizinle olan biteni rahatça konuşabildiğini bilsinler
Anladım olsun siz sorun,hareketleriyle de olsa anlarsınız belkiKonuşamıyor o yüzden bu kadar panik oldum zaten tek kelimemiz yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?