- 21 Mart 2021
- 914
- 690
- 53
Bi gün kolunda başka bir gün bacağında olur anlatım sırtında olması ve bunların hepsinin aynı anda olması normal değil ben ev hanımıyım oğluma kendim bakmama rağmen hergün niyeti morarırdı okula başlayıncada öyle oldu akranlarıyla tekmelerlerdi birbirlerini ama sıttaki morluk ve hepsinin bir anda olması düşündürücüdarp raporu nedir allahaşkına ya. benim yeğenimin her yerinde morluk var, durduğu yerde 10 kere duşuyor, göz altı dahi mor oluyor çocuğun duşmekten.
sanki çocuğu dayak yerken yakalamışlar gibi herkes darp raporu demiş. bir avukat bilgi versin bari bu konuda.
önce okulla mudurle konuşun, öğretmeni çocuğun morlukları oluşurken nerdeymiş sorun, guvenlik kamerasına bakın ama olayı bilmeden duruma vakıf olmadan bundan önce hastaneye gidip hemen darp raporu almak gibi bir şey yapmayın.
Bi gün kolunda başka bir gün bacağında olur anlatım sırtında olması ve bunların hepsinin aynı anda olması normal değil ben ev hanımıyım oğluma kendim bakmama rağmen hergün niyeti morarırdı okula başlayıncada öyle oldu akranlarıyla tekmelerlerdi birbirlerini ama sıttaki morluk ve hepsinin bir anda olması düşündürücü
Tamam haklısın ama o morluklar hafifleyince geçerliliği kalmıyor iki gün sonraya hafifleyecek tarzdadır zaten eğer zora koşarsa raporun tarihi belli olacak fotoğrafla kanıtlı olacakben okulla önce konuşsun, guvenlik kamerasına bakmak istesin, öğretmenin biraz ustune gitsin, eğer tatmin olamazsa darp raporu vs uğraşsın diyorum. belki duşmuştur, belki başka bir şey olmuştur, bir sınıf arkadaşı itmiştir belki. guvenlik kamerasından görebilir. eğer cidden bir istismar veya ihmal varsa zaten alsın darp raporunu.
ama sanki tekme tokat dövulmesine şahit olunmuş gibi bu aşamaların atlanarak darp raporu alınması bana saçma geliyor.
Ayni olay sizin basiniza gelip de iciniz bulansa akliniz karissa boyle sakin ve sagduyulu olabilecek misiniz acaba? Hangi dunyada yasiyorsunuz hic mi haber izlemiyorsunuz? Velilerden sıkıstiran oldu mu hemen ya kamera bozulmus oluyor ya da cirkeflesiyorlar surpriz degil ki bu. Baskin basanindir yapmak lazim. Yan cizme ihtimallerini ortadan kaldirmak lazim.ben okulla önce konuşsun, guvenlik kamerasına bakmak istesin, öğretmenin biraz ustune gitsin, eğer tatmin olamazsa darp raporu vs uğraşsın diyorum. belki duşmuştur, belki başka bir şey olmuştur, bir sınıf arkadaşı itmiştir belki. guvenlik kamerasından görebilir. eğer cidden bir istismar veya ihmal varsa zaten alsın darp raporunu.
ama sanki tekme tokat dövulmesine şahit olunmuş gibi bu aşamaların atlanarak darp raporu alınması bana saçma geliyor.
Kolu, bacağı, sırtı aynı anda olmuşsa ya şiddete uğramıştır ya da düşmüştür.ben okulla önce konuşsun, guvenlik kamerasına bakmak istesin, öğretmenin biraz ustune gitsin, eğer tatmin olamazsa darp raporu vs uğraşsın diyorum. belki duşmuştur, belki başka bir şey olmuştur, bir sınıf arkadaşı itmiştir belki. guvenlik kamerasından görebilir. eğer cidden bir istismar veya ihmal varsa zaten alsın darp raporunu.
Benimde çok sıkıldı hemen doktoruna attım fotoğrafları zaten görmedi büyük ihtimal uyuyordur yarın erkenden görüp cevaplar darp olabilir mi bu diye sordum sabah ilk iş onunla konuşmak görüşünü almak ve okula gitmek olacak bakalim ne cevap verecekler bu duruma eğer geçiştirmeye kalkarlarsa direkt avukatı arayacağım olayın sıcağıyla elim ayağım titredi ama sizin yazdıklarınızla kafamda bir seyler oturdu az biraz sağolun konuşamayan kendini ifade edemeyen şiddete karşı koyamayan bir bebeğe şiddet uygulayan hasta ruhludur umarım böyle birine emanet etmemişimdir çocuğumuÇok canım sıkıldı, olay netleşince lütfen burdan bizi de bilgilendirir misinz? Bu arada yerinizde olsam yarın ilk iş darp raporu alırım. Ayrıca 21 aylık bebeğin konuşamaması çok normal, boşuna tedirgin olmayın bu konuda.
İnşallah korktuğumuz gibi değildir ve biz paniklemiş olalım önlem herzaman iyidir sonucu bildirin ki bilgilenmiş olalım bilmediklerimiz hakkında Allah yardımcınız olsunBenimde çok sıkıldı hemen doktoruna attım fotoğrafları zaten görmedi büyük ihtimal uyuyordur yarın erkenden görüp cevaplar darp olabilir mi bu diye sordum sabah ilk iş onunla konuşmak görüşünü almak ve okula gitmek olacak bakalim ne cevap verecekler bu duruma eğer geçiştirmeye kalkarlarsa direkt avukatı arayacağım olayın sıcağıyla elim ayağım titredi ama sizin yazdıklarınızla kafamda bir seyler oturdu az biraz sağolun konuşamayan kendini ifade edemeyen şiddete karşı koyamayan bir bebeğe şiddet uygulayan hasta ruhludur umarım böyle birine emanet etmemişimdir çocuğumu
Bence hemen gidin götürün hastaneye.. Durumu anlatın doktor bakınca zaten az çok anlıyor vurma mı düşme mi gibisinden..Merhaba
Şuan ne yapacagimi bilmez bir haldeyim cocugum 1 aydır krese gidiyor onceki konumdan bilirsiniz konusamiyordu o yuzden kres onerilmisti krese basladi bir sure sonra bugun vucudunda morluklar tespit ettim daha okulla konusmadim nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim darp raporu mu almaliyim ne yapacagimi bilmiyorum agliyorum surekli
Ciddimisiniz siz ?Hemen ğılıse haber verin.Insallah kotu seyler olmamıştır .Sırtında kollar ve bacaklarda
Doktoru dönüş yaptı sağolsun görünce acil diye döndüm dedi poliklinik beklemeyin izler tazeyken yarın sabah ilk iş acile gidin doktor düşme mi yoksa darp mı olduğunu anlar acilde tutanak tutulursa darp diye zaten direkt kamu davasına dönüşür dedi devlet peşini bırakmaz çocuk oldugu icin dedi ama darp degil dusme vs. Ise yinede ihmal var onu kreşle gorusursunuz artık dedi ilk iş doktora gitmekteki amaç emin olmak yoksa insanları zan altında bırakmak olurmuş eğer darp yoksa çünkü bilmiyoruz ne olduğunu fotoğraflardan bunu belirlemek zor çıplak gözle bakmak gerekir fakat sırtta ki morluk darp gibi geldi bana tabi cocuklarda vurmus olabilir dediçocukta travma izleri,her ne olursa olsun adli vaka kabul edilmeli rapor düzenlenmelidir.
yani siz acile götürürseniz çocuğunuzu,istersen kaydıraktan düşmüş olsun,yine de tutanak tutulur ve rapor yazılır.
izler kaybolmadan bir an evvel gidin.
Acile gittiniz mi.peki? Ne dediler?Doktoru dönüş yaptı sağolsun görünce acil diye döndüm dedi poliklinik beklemeyin izler tazeyken yarın sabah ilk iş acile gidin doktor düşme mi yoksa darp mı olduğunu anlar acilde tutanak tutulursa darp diye zaten direkt kamu davasına dönüşür dedi devlet peşini bırakmaz çocuk oldugu icin dedi ama darp degil dusme vs. Ise yinede ihmal var onu kreşle gorusursunuz artık dedi ilk iş doktora gitmekteki amaç emin olmak yoksa insanları zan altında bırakmak olurmuş eğer darp yoksa çünkü bilmiyoruz ne olduğunu fotoğraflardan bunu belirlemek zor çıplak gözle bakmak gerekir fakat sırtta ki morluk darp gibi geldi bana tabi cocuklarda vurmus olabilir dedi
Hemen darp raporu alın. Daha sonra okulun kamera kayıtlarının incelenmesini isteyin. Morluklar çok normal bir yerde değil. Uzmandanda yardım alın çocuk belki konuşur birşey varsaMerhaba
Şuan ne yapacagimi bilmez bir haldeyim cocugum 1 aydır krese gidiyor onceki konumdan bilirsiniz konusamiyordu o yuzden kres onerilmisti krese basladi bir sure sonra bugun vucudunda morluklar tespit ettim daha okulla konusmadim nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim darp raporu mu almaliyim ne yapacagimi bilmiyorum agliyorum surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?