Olabilir ama ben arkada annesiyle de oturmak istemiyorum.sesini duymak bile psikolojimi bozuyorÖnde oturunca mideniz bulanmıyor mu
Gerçi ben midem bulansa da babam yaşında adam arkada otururken önde gidemezdim herhalde
İlaçmı alsanız bulantıyı önlemek için
Yani bacım şimdi önde olsanda kadını duyucan mecburen :)Olabilir ama ben arkada annesiyle de oturmak istemiyorum.sesini duymak bile psikolojimi bozuyor
Evet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlarYani bacım şimdi önde olsanda kadını duyucan mecburen :)
Aynı aileden 4 kişinin aynı yere ikişer kişilik gruplar halinde 2 ayrı araçla gitmesi abes olurEvet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
Kime söylicenO kadar düşüncesiz bir ailesi var ki eşimin anlatamam evet ben yinede söylemeyi düşünüyorum kızlar.arabamız küçük birsuru eşyamız var .onlarında düşünmesi lazım degilmi arabaları da var Eşimin kardeşi de var ayrıca
O kadar düşüncesiz bir ailesi var ki eşimin anlatamam evet ben yinede söylemeyi düşünüyorum kızlar.arabamız küçük birsuru eşyamız var .onlarında düşünmesi lazım degilmi arabaları da var Eşimin kardeşi de var ayrıca
Yani kızlar kendi arabamda rahat rahat gitmek istiyorum eğer geleceklerse onları rahatsız olsun yanlış mı düşünüyorumKime söylicen
Kocan babasının arkada oturmasına ayıp olur diyorken kendi arabalarıyla gitsinler demez
Kardeşi ortaya alın uyuyormuş gibi yapın
Olmaz mı
Dayanamıyorum onla aynı ortamda olmaya.telefonla arayınca bile tansiyonum yukseliyor başım dönüyor sesi beynimde yankılanıyorAraba tutmasını engellemek için mentollü şekerlemeler, tuzlu krakerler, kolonyalı mendil vb işe yarıyor, cam kenarında oturur camı hava alacağınız kadar aralarsanız o da bir nebze iyi geliyor, ayrıca ilaç da var, sizin ki araç tutmasından ziyade kayınvalide tutması gibi olmuş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?