Bilmiyorum ben kendi açımdan sorunlu biri olarak görmüyorum kendimi idare edemiyorum.kendimi kullanılmış hıssedıyrorum birde bir gün önce gelip bizde kalırlar hiç istemiyorum keske hiç görmesem
Neden böyle yapiyorsunuz anlamiyorum. Kendi ailenize de mi böylesiniz. Onlarin oğullari farkinda misiniz? Sizin de bir evladiniz var ya da olacak gelininiz ilerde yok anneni duymak istemiyorum yok bizle gelmesin muhabbeti yapsa hosunuza gider mi? Masraf olmasin diye tek araba gidiyordur oglu ile de gidiyor en dogal hakki karisamazsiniz. Benim de midem bulaniyor öne oturunca daha iyi oluyorum rahatlatiyor beni bu konuda sizi anliyorum düzgün bir dille söylersiniz olur biter ama esiniz ayip olur diyorsa bulanti hapi alin ben öyle yapiyorum uyutuyor yol boyunca kafami cama dayayip uyuyorum hem böylelikle kayinvalidenizi de duymamis olursunuzEvet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
Biraz abartmıyor musunuz?Eşimin annesiyle babasıyla konuşmasını da istemiyorum kıskanıyorum
Hiçte kötü düşünmüyorsunuz bende siz gibiyim uzun yolda arkada gidemiyorum midem çok bulanıyor.İlla ki ailesinin gitmesi gerekiyorsa o zaman siz gitmeyin.Babasına hiçte ayıp olacak bir durum yok.arkadaslar haftasonu duğune gidecez eşimle gıdecegımiz yer 8saat ve ailesi de gelmek istiyor o kadar eşyamız var ve bizle gidecekler çok moralım bozuldu. Ayrıca uzun yolda benim midem bulanıyor eşime dedim ben önde oturacam midem bulanıyor.arkada sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum. Sizce kötü mü düşünüyorum
Valla o iş öle bir adım olayı gibi olmuyor çeken bilir.Bende özellikle spor arabalarda kesinlikle arkada oturamıyorum dünyam dönüyor resmenBen kv önde oturtmam demiyorsunda arkada oturamiyormus. Ne alaka hepi topu bi araba ne kdr olabilirki önle arkanin arasinda 1 adim bile yoktur. Ayrica araba boşken sizin davet etmeniz lazim bizle gelin diye niye diger araba icin benzin yaksinlarki cok sacma . bu kadar bencil olmayin esinizin ailesine saygi duymaniz gerekir . eger bir problem iniz varsa sizde disariyi seyredersiniz 8 saat boyunca o kadar. Cok illegal bana gore soyledikleriniz.
Hmmm, asıl sorunun kim olduğu anlaşıldı.Eşimin annesiyle babasıyla konuşmasını da istemiyorum kıskanıyorum
Evet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
Yok artık...dah nelerrEşimin annesiyle babasıyla konuşmasını da istemiyorum kıskanıyorum
hıhı kötü düşünüyorsunuz...arkadaslar haftasonu duğune gidecez eşimle gıdecegımiz yer 8saat ve ailesi de gelmek istiyor o kadar eşyamız var ve bizle gidecekler çok moralım bozuldu. Ayrıca uzun yolda benim midem bulanıyor eşime dedim ben önde oturacam midem bulanıyor.arkada sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum. Sizce kötü mü düşünüyorum
Ben öyle bir durumda gitmem evde otururum daha iyi. O zaman kime ayıp oluyormus görsünHayır ben arkada gitmek istemiyorum uzun yolda midem bulanıyor önde oturmak istıyorum eşimde ayıp olur babama diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?