Lütfen bir bakın!!!!

Bilmiyorum ben kendi açımdan sorunlu biri olarak görmüyorum kendimi idare edemiyorum.kendimi kullanılmış hıssedıyrorum birde bir gün önce gelip bizde kalırlar hiç istemiyorum keske hiç görmesem

eskı evlılıkler buyuzden yok ıste
sonra vay efendım bız yıprandık bız bıttık 3 yıl sendromu evlılıgın ılk 5 yıl sendromu falan yenı yenı ıcatlar
ben olsam kendım derım bırde sabah yolda vakıt kaybetmeyelım gelın bızde kalın veya bız gelelım bırlıkte aynı evden cıkalım dıye akıl var mantık var cunku

onlarda sızın gul cemalınıze cok meraklı degıllerdır bunca sene ıcınde 1 kez gelmısler oyle dedınız
enteresan

ıyı gezmeler sıze

Evet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
Neden böyle yapiyorsunuz anlamiyorum. Kendi ailenize de mi böylesiniz. Onlarin oğullari farkinda misiniz? Sizin de bir evladiniz var ya da olacak gelininiz ilerde yok anneni duymak istemiyorum yok bizle gelmesin muhabbeti yapsa hosunuza gider mi? Masraf olmasin diye tek araba gidiyordur oglu ile de gidiyor en dogal hakki karisamazsiniz. Benim de midem bulaniyor öne oturunca daha iyi oluyorum rahatlatiyor beni bu konuda sizi anliyorum düzgün bir dille söylersiniz olur biter ama esiniz ayip olur diyorsa bulanti hapi alin ben öyle yapiyorum uyutuyor yol boyunca kafami cama dayayip uyuyorum hem böylelikle kayinvalidenizi de duymamis olursunuz

Aşırı dozda anti-kv içerir
Bence şöyle yapın siz arkaya geçin güzelce şehir dışında çıktıktan sonra ortalama 45dk. sonra midem bulabınıyo ilk benzinlikte dur diyip ağza poşet geçirme yönetmiyle kusuyomuş gibi yapıp gözleri devirin.
Akabinde benzinlikte lavaboya koşun eşinizde siz lavabodayken babasına desin sen arkaya geç arkası basık tutuyo vs desin.
Sizde yalandan benzinciden şeker kraler alın ( normale göre pahallıdır ama değer ) ve öne kurulun.
En fazla numaracıya bak derler

Ben kv önde oturtmam demiyorsunda arkada oturamiyormus. Ne alaka hepi topu bi araba ne kdr olabilirki önle arkanin arasinda 1 adim bile yoktur. Ayrica araba boşken sizin davet etmeniz lazim bizle gelin diye niye diger araba icin benzin yaksinlarki cok sacma . bu kadar bencil olmayin esinizin ailesine saygi duymaniz gerekir . eger bir problem iniz varsa sizde disariyi seyredersiniz 8 saat boyunca o kadar. Cok illegal bana gore soyledikleriniz.

Hiçte kötü düşünmüyorsunuz bende siz gibiyim uzun yolda arkada gidemiyorum midem çok bulanıyor.İlla ki ailesinin gitmesi gerekiyorsa o zaman siz gitmeyin.Babasına hiçte ayıp olacak bir durum yok.

Valla o iş öle bir adım olayı gibi olmuyor çeken bilir.Bende özellikle spor arabalarda kesinlikle arkada oturamıyorum dünyam dönüyor resmen

Arabaya binmeden önce araba tutmasını önleyen ilaçlar oluyor onlardan alın 1 tane. Mideniz bulanmaz. Hem de kayinpederinize ayıp olmaz. Kayınvalidenizi de duymamazlıktan gelirsiniz. Sorun çözülür.

Eşimin annesiyle babasıyla konuşmasını da istemiyorum kıskanıyorum
Yok artık...dah nelerr
Bence biraz daha olgunlaşman lazım..yarın sende evlat sahibi olacaksın..biraz enpati yap..alt üst bir kaç saat idare edeceksin insanları..sonuçta gidilecek biryer var. Ve onlar aile büyükleriniz..el komsu felan değil..
Azıcık idare etmek lazım..
Bizde derler ki sahibin hatırı yoksa itin hatırı var ..bunun için hem kendini hemde eşini üzmeye yada strese sokmaya ne gerek var ..kaldıki eşin aynısını senin ailene yapsa..off off offf boşanmaYa kadar giderrr..tövbe yarabbiii..
cok ayıp yaaa biraz olgun düşünün..

Arabanın önünde oturmak nasıl saygisizlik oluyor hala anlamış değilim .Benide araba tutar bende hep önde otururum hakkaten orda çök az seviyede oluyor kp ne söyle midem bulanıyor burda otryorum de yol boyuda uyu düğün esinizin akrabasininmi onlarda geliyo merak ettim

Evet benimde aynen oyledir uzun yolda arka koltuk cok rahatsiz eder beni gidemem. Ve ne olursa olsun önde oturum eşimede soylerim önde otur tabi ki der. Esiniz abarmis biraz babasina ayip olma konusunda herhangi bir saglik problemi yoksa önde veya arkada oturmanin nesi ayip?

40 yaşındayım, 15 yıldır araba kullanıyorum. Eşim yanımızda ise, Kpederim ya da babam arabaya bindiğinde arka koltuğa geçerim.babanız arabada iken de mideniz bulsnıyır ve arksya oturmuyorsanız, blki anlsşılabilir.

hıhı kötü düşünüyorsunuz...

Kayınpederiniz araba kullanmayı biliyorsa o kullansın siz eşinizle arkada oturun . Mide bulantısı içinde ilaç kullanın olmaz mı

Bence büyütülecek bir sorun yok yani önde oturmak bu kadar önemli mi onlar için rica et baba yol uzun tutuyor kusura bakmazsan ben geçeyim de olsun bitsin . Benim kp direk arkaya oturur duyduğum kadarıyla hızdan korkuyor daha önce kötü bir kaza geçirmiş kvde zaten ben geçicem demez zaten doğru olan da o .
Herkes kocasınız yanında yolculuk yapsın olsun bitsin .

Yani aynı yere gidecegınız için ailesinin sizinle gelmemesını istemek saçma olur biraz. Eşin ters tepki verebilir. Bulantı hapları var onlardan almanı tavsıye ederim. Kp değil de başkası olsa önde otur ne olacak derdım ama koskoca adamı arkaya atıp önde oturman da biraz ayıp olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…