Lütfen bir bakın!!!!

Yani kızlar kendi arabamda rahat rahat gitmek istiyorum eğer geleceklerse onları rahatsız olsun yanlış mı düşünüyorum
Şekerim tabiki kendi arabanda rahat rahat gitmek senin hakkın
Ama bu düğün
Ekstra bir durum
Ve maalesef hepimizin öyle ya da böyle mecburen katlanmak zorunda olduğumuz durumlar oluyor
Seninki de böyle bir durum işte
Ne desin adam ailesine "hayat anamı duymak istemiyormuş kendi arabanızla mı gidin"
Diyemez
Ya idare edicen sonuçta bir kere olacak bişey ya da bir bahane bulup gitmeyeceksin

onde de otursan kayınvalıdenın sesını duyacaksın
onde de otursan mıden bulanacak
mıde bulantısı ıcın ılac
ses ıcın kulaklıkla muzık dınlemek
cozum bu

Evet doğru.zaten onlarda bendem hoşlanmıyorlar 2 senelik evliyiz bir kere geldıler arkamızdaki mesafe 1 saat.mecburum maalesef

Dayanamıyorum onla aynı ortamda olmaya.telefonla arayınca bile tansiyonum yukseliyor başım dönüyor sesi beynimde yankılanıyor
O zaman 8 saat yol size zehir olacak ama sanırım eşinizde onların sizle gelmesinden yana, yani yapacak hiçbir şeyiniz yok, araba tutanlar gerçekten arkada oturamıyor, ilaç da almamışlarsa 2-3 saatlik yol bile kabus oluyor, kızım da aynı dertten muzdarip olduğundan biliyorum, uzun yola gideceksek mutlaka yanımıza mentollü şekerler, tuzlu kraker vb alıyorum, yol 2 saatten uzun sürecekse 2. saatin sonunda ben arkaya geçiyorum, onu öne alıyorum ama sizin sorun araba tutmasından çok başka, önde oturma şansınız yoksa, arkada cam kenarında oturun, camı açın hava gelsin mutlaka, bir de bence kulaklık takın müzik dinleyin, telefonunuzdan nete girin, başka türlü aklınız dağılmayacak ve kayınvalidenizin her lafı size dokunacak gibi görünüyor.

Eşimin annesiyle babasıyla konuşmasını da istemiyorum kıskanıyorum
bunca yıl konusmus hatta bırlıkte yasamıs
agac kavugundan cıkmadı ya bu adam
?
şaka gıbısınız

Esin ayip olur demis . Normalde anlayisli bir esiniz varsa , ben olsam kirmazdim esimi.
Ayni sekilde , sizin ailenizde gelebilirdi. Mesela enistemin arabasi var , sehir disina annemlerle ayni yol gittikleri olur .one ya annem ya babam oturur. Bunun lafi bile yapilmaz . Yani yapilsa ayip olur bencede.

Arkada takarim kulakligimi , icerim ilacimi yoluma bakarim. Huzurum kacmasin .

İki tabloyu da hayal et . Hangisinde karli cikarsin .

Eşimin annesiyle babasıyla konuşmasını da istemiyorum kıskanıyorum
Aaaaa ama bu dediğiniz çok abartı, onlar anne babası konuşacak, görüşecek, bunu kısıtlamaya da kıskanmaya da hakkınız yok.
Eşiniz sizi anne babanızdan kıskansa hoşunuza gider mi?

bunca yıl konusmus hatta bırlıkte yasamıs
agac kavugundan cıkmadı ya bu adam
?
şaka gıbısınız
Onlarla konuşması beni çok etkıliyor.sankı eşimi etkilemeye çalışıyorlar benden ayrı planlar yapıyor lar gibi düşünüyorum çünkü annesi ve babası çok farklı insanlar

Arkada oturmak daha iyi ama bunlar çok yüzsüz insanlar iyilik yapsam nasılsa rahatz deyıp heryere bizle gelmek isterler

Onlarla konuşması beni çok etkıliyor.sankı eşimi etkilemeye çalışıyorlar benden ayrı planlar yapıyor lar gibi düşünüyorum çünkü annesi ve babası çok farklı insanlar
esınız etkılenıyorsa bunda kayınvalıdenın de kayınbabanında sucu yok
esınız kocaman ınsan etkılenmeyıversın ozaman
anne baba bı plan yapar dusunmeden belkı soyleyıverır
es hemen buna atlıyorsa esıne sormadan kararlar verıp kararlara uyuyorsa bu esın problemlı olmasından
ozaman bunu esınızle halledıceksınız bunun ıcın aılesıne kinlenmeye gerek yok

genelde kayınvalıdeler sevılmez
gelınlerde pek sevılmez
sevenler ve ıyı anlasanlar nadırdır bunu basarabılenlerde esın aılesını aılesı gıbı kabul edıp saygı duyduklarındandır dıger turlu omur boyu mutahhap olmak zorunda kaldıgın akrabaların zehır olur
dusunce yapınız yanlıs kendı kendınıze yaparsınız

dugune gıdılecek ordek aılesı gıbı hep bırlıkte heryere gıdılmıyor sonucta . o yol masrafını nıye ıkı araba ayrı ayrı yapsın kı ? tek bı araba gıdıverın ıste ... sohbet etmek zorunda degılsınız kıtap okuyun muzık dınleyın
ne var annesıyle konussa ne var babası planlarını dusuncelerını anlatsa , uyarsa uyar uymazsa uymaz kocaman ınsanlarsınız bır arada olmayı ogrenmenız lazım

Eşime ben im midem bulanıyor önde gıderım deyince bana otobüsle git ozaman sen dedi bu normal mi pekı

Arkada oturmak daha iyi ama bunlar çok yüzsüz insanlar iyilik yapsam nasılsa rahatz deyıp heryere bizle gelmek isterler
Canim esine soyle senin icin bir sey demiyorum . Ama arkada onume bakarim ,konusmam .
Onunu almak icin erken ,bir daha olursa esine siklasmamasini soylersin.bahane bulursunuz. Yani esin icin de zor durum.

Eşime ben im midem bulanıyor önde gıderım deyince bana otobüsle git ozaman sen dedi bu normal mi pekı
sanırım konuyu uzatmamak ıcın ben olsam bende esıme oyle derdım
konusmanın gıdısatını tahmın edıyorum
esımın anne babasıyla konusmasını ıstemıyorum kıskanıyorum dıyen bırının olaya bakıs acısı mıde bulantısından degıl ben onde oturucam bakıs acısından kaynaklanır
mıde bulantısının cozumu var artık kucucuk bır hap var eczaneye soyluyorsunuz yola cıkıcam cok kusuyorum yolda dıye
verıyorlar hapı ıcıyorsunuz gecıyor

6 saatde bır ıcılen bır hap yolun uzunluguna gore

cozumu olan bırsey ıcın cozum aramak yerıne ısrarla aksı mumkun olmayan konuda esım muhalefet olsaydı ıdare etmek yerıne sorun cıkarsaydı ıstersen roketle gıt ıstersen uzay mekıgıyle kusura bakma babam bana copilotluk yapacak netıce de derdım yanı .

Bilmiyorum ben kendi açımdan sorunlu biri olarak görmüyorum kendimi idare edemiyorum.kendimi kullanılmış hıssedıyrorum birde bir gün önce gelip bizde kalırlar hiç istemiyorum keske hiç görmesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…