Evet aslında olabilir bu daArkada oturun, 5 dk sonra kusma numarası yaparak arabayı sağa çektirin.
Sonra böyle böyle bir durumum var, bu yol bize bitmez ben öne geçeyim rica ediyorum deyin.
Şekerim tabiki kendi arabanda rahat rahat gitmek senin hakkınYani kızlar kendi arabamda rahat rahat gitmek istiyorum eğer geleceklerse onları rahatsız olsun yanlış mı düşünüyorum
Evet doğru.zaten onlarda bendem hoşlanmıyorlar 2 senelik evliyiz bir kere geldıler arkamızdaki mesafe 1 saat.mecburum maalesefŞekerim tabiki kendi arabanda rahat rahat gitmek senin hakkın
Ama bu düğün
Ekstra bir durum
Ve maalesef hepimizin öyle ya da böyle mecburen katlanmak zorunda olduğumuz durumlar oluyor
Seninki de böyle bir durum işte
Ne desin adam ailesine "hayat anamı duymak istemiyormuş kendi arabanızla mı gidin"
Diyemez
Ya idare edicen sonuçta bir kere olacak bişey ya da bir bahane bulup gitmeyeceksin
Eşimin annesiyle babasıyla konuşmasını da istemiyorum kıskanıyorumonde de otursan kayınvalıdenın sesını duyacaksın
onde de otursan mıden bulanacak
mıde bulantısı ıcın ılac
ses ıcın kulaklıkla muzık dınlemek
cozum bu
Ay valla iki senede bir kere geldiyse sev onu :)Evet doğru.zaten onlarda bendem hoşlanmıyorlar 2 senelik evliyiz bir kere geldıler arkamızdaki mesafe 1 saat.mecburum maalesef
O zaman 8 saat yol size zehir olacakDayanamıyorum onla aynı ortamda olmaya.telefonla arayınca bile tansiyonum yukseliyor başım dönüyor sesi beynimde yankılanıyor
Yok artıkEşimin annesiyle babasıyla konuşmasını da istemiyorum kıskanıyorum
bunca yıl konusmus hatta bırlıkte yasamısEşimin annesiyle babasıyla konuşmasını da istemiyorum kıskanıyorum
Evet evlendiğinizden beri bir kere ama hep içimde acaba gelirlermi diye korku oluyor hep stresliyimAy valla iki senede bir kere geldiyse sev onu :)
Aaaaa ama bu dediğiniz çok abartı, onlar anne babası konuşacak, görüşecek, bunu kısıtlamaya da kıskanmaya da hakkınız yok.Eşimin annesiyle babasıyla konuşmasını da istemiyorum kıskanıyorum
Onlarla konuşması beni çok etkıliyor.sankı eşimi etkilemeye çalışıyorlar benden ayrı planlar yapıyor lar gibi düşünüyorum çünkü annesi ve babası çok farklı insanlarbunca yıl konusmus hatta bırlıkte yasamıs
agac kavugundan cıkmadı ya bu adam
?
şaka gıbısınız
Arkada oturmak daha iyi ama bunlar çok yüzsüz insanlar iyilik yapsam nasılsa rahatz deyıp heryere bizle gelmek isterlerEsin ayip olur demis . Normalde anlayisli bir esiniz varsa , ben olsam kirmazdim esimi.
Ayni sekilde , sizin ailenizde gelebilirdi. Mesela enistemin arabasi var , sehir disina annemlerle ayni yol gittikleri olur .one ya annem ya babam oturur. Bunun lafi bile yapilmaz . Yani yapilsa ayip olur bencede.
Arkada takarim kulakligimi , icerim ilacimi yoluma bakarim. Huzurum kacmasin .
İki tabloyu da hayal et . Hangisinde karli cikarsin .
esınız etkılenıyorsa bunda kayınvalıdenın de kayınbabanında sucu yokOnlarla konuşması beni çok etkıliyor.sankı eşimi etkilemeye çalışıyorlar benden ayrı planlar yapıyor lar gibi düşünüyorum çünkü annesi ve babası çok farklı insanlar
Canim esine soyle senin icin bir sey demiyorum . Ama arkada onume bakarim ,konusmam .Arkada oturmak daha iyi ama bunlar çok yüzsüz insanlar iyilik yapsam nasılsa rahatz deyıp heryere bizle gelmek isterler
Onu bilmiyorum ama sen kesinlikle normal değilsinEşime ben im midem bulanıyor önde gıderım deyince bana otobüsle git ozaman sen dedi bu normal mi pekı
sanırım konuyu uzatmamak ıcın ben olsam bende esıme oyle derdımEşime ben im midem bulanıyor önde gıderım deyince bana otobüsle git ozaman sen dedi bu normal mi pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?