Kızın nasıl olduğundan ziyade, bir tartışmada her şeyi hiçe sayıp ayrılan bir adam, 2 gün sonra başkasına evlenme vaadi veriyorsa; benim için mümkünse o gemiden bir daha inmesin...
işte biz bayanlar böyleyiz hemen fevri davranıp uzaklastırıyoruz kendi elimizle sevdiğimizi erkekler öyle her seyi basına kalkan,bağırıp çağıran,hakaret eden bayanları asla sevmezler yanı itici gelir onlara daha çok sevgi dolu şefkat ararlar bı bayandan çocuk gibidirler canım heleki senınkı gemıdeymiş uzakta daha çok ihtiyacı varken sana keske dah sakın olsaydınbiz 3 ekimde ayrıldık, 5 ekimde kızla tanıştırlmış. 7 ekimde de gemiyle gitti. 6 ekimde yanımdaydı. kesinlikle başkası var demedi, kızı sevmiş olsa derdi. ben bu kızı geçen hafta öğrendim. hep kötü şeyler yazdım nişanlıma. ama dünden beri pişmanım. kızın işine yaradı bu tavrım. artık değişcem. benim 2 yıllık emeğim var. kötü gününde, hastalığında hep yanındaydım ben onun. ev bakıyorduk eylül ayında biz.
maviruz bence olaya yanlış açıdan bakıyorsun. Bu şekilde baktığın sürece çözemezsin, çünkü "o kız"a takılı kalıp bütünü göremezsin. En başından beri yazdıklarında kızı o kadar küçümsedin ki...
Ben sana ne olacağını söyleyeyim. Bir yolunu bulup birleşeceksiniz. Ailen de sen de "dersinizi almış" olacaksınız (tabii nişanlının gözünden yazıyorum). Evleneceksiniz.
Sonra "o kız" gelip buraya derdim var diye yazacak da yazacak...
işte biz bayanlar böyleyiz hemen fevri davranıp uzaklastırıyoruz kendi elimizle sevdiğimizi erkekler öyle her seyi basına kalkan,bağırıp çağıran,hakaret eden bayanları asla sevmezler yanı itici gelir onlara daha çok sevgi dolu şefkat ararlar bı bayandan çocuk gibidirler canım heleki senınkı gemıdeymiş uzakta daha çok ihtiyacı varken sana keske dah sakın olsaydın
kastettiğim şuydu, hani bazı kızlar vardır çok bakımlı, biz kızlar bile görür görmez beğeniriz. bu kız öyle bakımlı biri değil demek istedim. yoksa kızı kötülemek değil niyetim. Allah'ın yarattığı herşey güzeldir. erkekleri biliyoruz ama işte. bazı kızlara hemen gönülleri kayar.
Kusura bakmayın arkadaşım ama sizde kendi nişanlınızda biraz suç arıyacagınıza karşı tarafı iyice küçümsüyorsunuz siz yüksekokul bitirmiş olabilirsiniz ama herkes bitirecek diye birşey yok size verilen imkanlar belki karşı tarafa verilmemiştir ayrıca siz nerden biliyorsunuz başkaları tarafından tanıştırıldıgı nişanlınız mı dedi hayır kulaktan dolma sözlerle hareket ediyorsunuz
ewt anladım erkekler bızım kadar duygusal değil çoğunlukla mantıklarıyla hareket ederler yanı okızla ciddidir değildir bılmıyorum ama size geri dönmıycenı düşünüyorum 2 ay az bı zaman değil çünküü bence sende vazgeçç nasip değilmiş de geç sizi sevmıyorsa uçak muhendısı olsane fayda sızı ıstemıyor belliki bu şekilde bır mutluluk beklemeyın yıneliyorum okulunuzu düşünün
biz 3 ekimde ayrıldık, 5 ekimde kızla tanıştırlmış. 7 ekimde de gemiyle gitti. 6 ekimde yanımdaydı. kesinlikle başkası var demedi, kızı sevmiş olsa derdi. ben bu kızı geçen hafta öğrendim. hep kötü şeyler yazdım nişanlıma. ama dünden beri pişmanım. kızın işine yaradı bu tavrım. artık değişcem. benim 2 yıllık emeğim var. kötü gününde, hastalığında hep yanındaydım ben onun. ev bakıyorduk eylül ayında biz.
canım hiçç bıkıp usanmadan ara mesaj cek işte pes etme hemen geri kazanmaya bak onu yoksa yazık olacak size canım
Kötü şeyler yazacağına olumlu bir tavır sergileseydin daha iyi olmazmıydı ve sen hep böyle davrandıysan içine atıp katlandıysa en sonunda elber "Yeter be" demiştir. Bir an önce konuşman gerekiyor düzgünce onun ile eğer kabul etmiyor ise telefonlarına cevap vermiyor ise samimi olduğun bir yakını ile bu işi hallet. Herşee rahmen olmuyorsa vardır Allah'ın bir bildiği olmaması gerekiyordur demek ki.
Şuan ki kız ise neden gemi mühendisini bıraksın, belki aradığı aşk evliliği değil mantık evliliğidir.
tek tesellim şu, 2 aydır o kızı da görmedi. gemideydi hep. ve daha 3 ay daha gemide.
peki sen 2 gunde senı unutup 3.gunde başka bırıyle tanışıp bırde ona evlenme vadı veren 2 aydırda sen daha önce yokmuşsun gıbı davranıp hiç arayıp sormayan yenı tanıştığı kızla konuşan bır adamı nıye beklıyorsun niye hala umut edıyorsun böyle bır adamla geleceğe dair ne hayal kurulabılırki
kızla aramdaki fark şu, ben bu kişinin evlenme teklifini bile 1 ayda kabul ettim, 3-4 ay sürdü beni görüşmeye ikna etmesi. ve ben bu kişinin işsiz ve hasta zamanlarını da gördüm. gerçekten her haliyle seviyorum. ama o kız gerçekten sevmiyor. ama deli gibi aşıkmış gibi davranıyor
o da ben de 30 yaşındayız. o öyle önüne çıkan herkesle görüşcek biri de değil. ama erkekler bizden farklı. kendini değerli görmek istiyormuş, evlenip yuva kurmak istiyormuş. bunu dedi ve gitti. o kızdan değer gördüğünü sanıyor şimdi, kız evlenene kadar her dediğine evet diycek kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?