lutfen cok acil bi bakin cok az zamanim var

Bak ne güzel ablaların var ıste burda..yardım etmek isteyenler ıcın ıhtıyac listesı belirle yazalım alt alta nıcklerıyle kımler neler yollayabılecek..elınde kuculen bebek kıyafetlerı olan vs vardır..bır bardak sutu gören aılene kapak olur..sut neymıs kızım sana ınek alırız bız taze taze ıcersınız

ama galiba sığınma evine kabul etmiyorlar böyle yardım...yazdığı gibi gelip aldılarsa, bir süre saklı tutuyorlar galiba sığınan insanları....ama yanlış biliyor olabilirim, emin değilim....

Kızlar mune ve kazenın affına sıgınarak AİS yazıp 6643 e 5 tl karsılıgında yardımda bulunabılıyoruz.bu zamana kadar 1700 tane kadının acıl bır sekılde hayatı tehlıkeden korunarak kurtarılması saglanmıs.yuz bınlerce kadında mısafır edılmıs.en azından bır bebegın mama masrafına yardımınız olur

Ya bız ülkenın bır ucundakı ac cocuga üzülüp aglıyoruz bu nasl insanlık bı yasındakı cocuga süt verıyon dıyemı bakıyorşar suratına ben anlam veremedm gercekten ya bunlar ınsan olsmaz allah bıldıgı gıbı yapsn suan derdm var dıyordum bu kadınınkını okuyunca sükür ettm allah yardımcısı olsn sabının yuzune baksın

Allah kalbinize göre versin,Yeryüzüne inmiş melek derim ben size

Pudra şekeri naptin cnm meraktayiz yaz bize iyi misiniz allahim yardimcin olsun insallah seni de o prensesi minosuda guzel gelecek bekler hepimizin dualari sizinle

Son mesajlara baktim da harikasiniz kizlar ya allah hepinizden razi olsun ne guzel insanlik ölmemiş

Rabbim kimseyi bukadar darda sık8ntıda koymasın konu sahibi arkadaşımada yardım etsin çik zor...

Baştan beri okudum boğazım düğümlendi dünden beri okuyorum yüreğime bişi oturdu bir türlü bişi yazamamıştım... Şükür ki aramış.. Şimdi merakla güzel haberini bekliyorum inşallah her şey yoluna girer hayatında canım... Minik ürkek bir yürek üstelik bir de bi meleği var sorumluluğu fazla tabi ki bir adım atmadan çok düşünecek arkadaşlar.. İnşallah hayatı umduğundan çok daha güzel olur.. Allah yardımcın olsun..

Bence en mantiklisi kadin siginma evi o sekilde nasil nereye kadar yasayabilirsiniz dayanabilirsiniz ki ama o imzalanan protokol siz kadin siginma evindeyken aleyhinize isler cocugu alirlar herhalukarda

ilişki durumunda değişiklik yapmış sanırım "boşanmış" olarak düzeltmiş.
hakkında hayırlısı olsun inşallah. gelişmeleri de bize yazsaydı keşke..

Bence en mantiklisi kadin siginma evi o sekilde nasil nereye kadar yasayabilirsiniz dayanabilirsiniz ki ama o imzalanan protokol siz kadin siginma evindeyken aleyhinize isler cocugu alirlar herhalukarda

iğnelemek için değil, yazdığınız şeye üzüldüğüm için soruyorum, çok kesin yazmışsınız
konunun uzmanı mısınız? yani avukat veya hukukçu musunuz?

boyle dedin yaktin gectin beni valla. konuya inanıyorum inaniyordum. bukadar yazip sonrada insanlari merak icinde birakip ve sonrasinda 10 dk kaldi cikti ya daha inanasim gelmez. hangimiz boyle konu acsak hemen cevap yazmak isteriz degilmi? konu sahibi yazmiyorsa vardir bit yenigi. bu sey gibi oldu adi aklima gelmedi ama yazacagim sonra bir kiz vardi antalya dogum yapmisti esiyle kavga eden falan. sonra kimse varmi yazip ve surekli aynisini yapiyordu. sonrasinda konusu inandiriciligini yitirmistiiii. cikiyordu onun gibi

buldum byby69 gibi. millet tepki gosterince o zamandan beri konu acmaz yorum yapmaz oldu

QUOTE="Lilibett, post: 41855008, member: 642326"]Konu sahıbı gırdı sıteye,online oldu on dakıka kadar bır sure,bılgılerını duzenledı ve çıktı.bende denk gelince yazar dıye bekledım gelısmelerı.acaba bır durum mu oldu?ınsallah ıyıdır.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…