- 3 Aralık 2014
- 435
- 286
- 53
- Konu Sahibi pudra sekeri
-
Bak ne güzel ablaların var ıste burda..yardım etmek isteyenler ıcın ıhtıyac listesı belirle yazalım alt alta nıcklerıyle kımler neler yollayabılecek..elınde kuculen bebek kıyafetlerı olan vs vardır..bır bardak sutu gören aılene kapak olur..sut neymıs kızım sana ınek alırız bız taze taze ıcersınız
Allahim ya, su katiyorum diyosun.
Bu nasil anne babadir abi kardestir ya.
Dusunemiyorumki.
1 yasinda agzi dolu bidir bidir konusan, tin tin yuruyen bi bebege kim istemiyoruz diye bilir? Helede kiz. Kizlar kendini dahada sevdirir yapisir sarilir öper.
Nasil bi yurektir bu? Nasil bi cigerdir?
Abla hic dusunme. Boyle insanlarin yaninda ettiginden cok daha rahat ediceksin kadin siginma evinde o kesin.
Allahim yuzunu guldursun bu gunden sonra insallah. Amin
Allah kalbinize göre versin,Yeryüzüne inmiş melek derim ben sizeİstiyosan ablamla kalabılırsın duzenını oturtana kadar.karakol karsısında oturuyor ve sadece küçük kızı var evde onunda.kendısı teklıf ettı.ben bıletını alırım senin.sana ıs buluruz kendını toparlayınca çıkarsın ayrı eve.komsulara herkesede sorabılırsın çok düzgün ve ahlaklı eğitimli bır insan.baska ne yaparız bulmuyorum
Bence en mantiklisi kadin siginma evi o sekilde nasil nereye kadar yasayabilirsiniz dayanabilirsiniz ki ama o imzalanan protokol siz kadin siginma evindeyken aleyhinize isler cocugu alirlar herhalukarda
Konu sahıbı gırdı sıteye,online oldu on dakıka kadar bır sure,bılgılerını duzenledı ve çıktı.bende denk gelince yazar dıye bekledım gelısmelerı.acaba bır durum mu oldu?ınsallah ıyıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?