Lütfen okuyun...Kardeşim okuldan atılabilir!

Dün bu konuya sizin baklava çalan çocuklar örneğinizden alıntı yapıp cevap vermiştim.. Ama bugün site eski halinne döndüğü için silinmiş.....
Bir kere baklava çalan çocuk örneğiniz çok abesti, kabul edin.... Birtaraftan Açlıktan baklava çalan çocuklar diyorsunuz, bir taraftan kız arkadaşlarının görüntülerini elegeçirip onları tehdit eden birinden bahsediyorsunuz ve onları aynı kefeye koyuyorsunuz....

Şimdi de ısrarla bilinçsizse geri çekilsin ceza dedim diyorsunuz...
Sizce bu çocuk bilinçsizce yapmış olabilir mi bu yaptıklarını???

Bir arkadaşı geyik esnasında küfürlü bi laf ediyor... Bu lafı telefona kaydediyor, ve tüm sınıfta ders esnasında yayınlayarak o çocuğun gururunu rencide edip onu rezil ediyor....
Bir kız arkadaşı telefonunu bu çocuğa emanet ediyor, hadi bilinçsizce kurcalamak istedi.. Peki uygunsuz görüntüleri göünce bunu bluetooth ile kendi telefonuna aktarması da mı bilinçsizce oldu??? HAdi bu da bilinçsizce oldu.. Bu görüntüleri kullanarak o kızları tehtit etmesi de mi bilinçsizce....
Ses kaydı almatı, bunu derste kullanarak birilerini rezil emeyi düşünebilen....
Görüntüleri kendi tlefonuna aktarmayı ve bu görüntüleri şantaj unsuru olarsak kullanmayı düşünebilen bir lise öğrencisi sizce bu yaptıklarının yanlış olduğunun bilincinde olmayabilirmi....

Bence bu davranışlar cezasız kalırsa asıl haksızlık okuluna efendi efendi gidip derslerine çalışan arkadaşlarına öğretmenlerine saygıda kusur etmeyen öğrencilere karşı yapılmış olur... Hertürlü haylazlığı yapıp da aman bilinçsizmiş, aman daha küçük, aman eğitim hayatı bitmesin diyerek ceza almazsa asıl haksızlık olıur...
Okuldan atsınlar demiyorum ama bir cezası olmalı.... HAtta o tehdit edilen kızlardan biri benim kardeşim kızım tanıdığım lsa savcılığa şikayet etmesini önerirdim....

Kardeşimi tanıdığım kadarıyla şaka yollu söylemiştir zaten, görüntünüzü internete koyarım diye. kimseye gösterdiğini sanmıyorum bile. karşılığında bir şey istememiştir. sadece ondan korkmalarını ve saygı duymalarını istemiştir. Ama yaptığı hiç doğru değil
ben de seneye bi branş öğretmeni olarak mezun oluyorum. böyle bir olaya tabi ki tahammülüm olmazdı... aptallığının cezasını çekip yanlışını anlasın istiyor bi yanım. ama bi yanım da ailemi düşünüyor, ne hayalleri vardı, iyi okulda okuyor diye seviniyorlardı :1no2:

yaptığının yanlış olduğunu kabullenemiyor bir de...
sanki yaptıkları suç gibi gelmiyor ona. anlayamıyorum. daha 5 yaşındaki bir çocuk gibi düşünüyor sanırım :/ ben sadece şaka yapmıştım diyor başka bişey demiyor...

Doğru söylüyorsun bencede yaşı çok küçük yani allah yardımcısı olsun kardeşinin bol bol dua et :1no2:

Doğru söylüyorsun bencede yaşı çok küçük yani allah yardımcısı olsun kardeşinin bol bol dua et :1no2:

teşekkür ederim. artık yapabileceğimiz en iyi adım evimize en yakın olan okula almak..
başka bir şehirde aynı okulunun türünden vardı. buraya alalım seni dedim. istemiyorum dedi. o yüzden ya normal liseye gidecek ya da alabilirsek anadolu lisesine.
kaçırdığı şeylere yansın artık. umarım ona çoookk büyük bir ders olur. annemle babacım üzülmeseydi keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…