- Konu Sahibi golden_rose
-
Saat 3 te doktora gidecekti sonuc ne oldu acaba :26:
bu topiklerde derdine cevap arayan insanlara neden hep aynı saldırı yapılıyo bunun cevabını bilen varmı acaba:26:
biri konu açtığında durum direk şu: neden yaptın, akıl edemedinmi, bilmiyormuydun, tek senmisin herkeste var o dert vs vs.......
evde kocasına kaynanasına çocuğuna görümcesine eltisine kızıp sesini çıkaramayanlar konuyu görünce direk burda patlar stresimi atarımmı diyolar acaba ???
eleştirirken maşallah herkes çok mükemmel ama ben şunuda merak ediyorum herkes bukadar mükemmelse neden her gün benzer konular açılıyo???
vurun abalıya mantığı yeterki bi hata görülmesin bende evlilik öncesi ilişki taraftarı değilim ama yaşayanıda sorgulamam herkesin kendi hayatı yoksa evlilik öncesi ilişki yaşamak isteyip cesaret edemeyen arkadaşlarmı bukadarmı tepki veriyo kızcağız ben nerde hata yaptım dememişki sorduğu soru çok açık ve net
burda konu sahıbının sordugu soruya bakın bir de cvplara bakın alakasız alakasız seyler. sordugu sorunun cvbını verın bılmıyosanız yazmayın ya konuyu dıktırmeye kadar goturmussunuz. yazık kıza zaten zor durumda bıde sıze açıklama yapmak zorunda kalıyo. ben sınır oluyorum onu dusunemıyorum bıle. konusuna gelınce umarm ınsallah yırtılmamıstır.
Bence burdaki çoğu insan kötü niyetli değil, empatik değil sempatik yaklaşıyorlar sadece yani ister istemez kızın durumuna üzülüp kızarak çözmeye çalışıyorlar. Doğru değil ama bence de yazık böyle kızlara. Sonra hamile miyim diye aylarca takıntı yapıyorlar bir tane var gebelik bölümünde her mesajında aynı şeyleri soruyo 3 aydır adet oldum hamile miyim vs. 3 ayını bunla heba edeceğine okuluna, işine bak yaŞahsen ben üzülüyorum çok boş şeylerle zaman harcadığım dönemler oldu, hem bu sıkıntıya strese değmez. Doya doya sevişsinler bize ne ki ama tedbirini alsınlar ya da kaldırabilecek miyim diye bir düşünsünler bence Hayatın bir dakikası bile üzülmeye değmeyecek kadar kısa...
evet bende öyle düşünüyorum ama olan olmuş artık. bu tarz yargılama ve tepkiler yüzünden kimse derdini paylaşamayacakmı?? ya derdin küçümsenir yada yaşanan olay sonunda madur olduysan yine sen suçlanırsın erkekler buyüzden çok şanslı sanırım oyüzden onların yaşadığı ilişki oluyo kadının yaşadağı kafasızlık
Konu zar gebelige gecmedik daha
Az önce bekaretin kimseyi ilgilendirmez muhabbeti yaparken şimdi acaba sonuç ne diye sorgulamak sizce de büyük bir ironi değil mi?
ilginç öylede bir risk olmuş olması gerekmez mi zar uçtuysa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?