- Konu Sahibi girlinblack
-
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve derdimi kimseyle paylaşamadığım için buraya katılmaya karar verdim. Ben 3 yıldır biryle birlikteyim birbirimize çok aşık başladık. Aramızda 13 yaş var evlenmiş boşanmış ilk evliliği uzun sürmemiş şiddetli geçimsizilikten bitmiş. Biz başladığımızda boşanalı 1 yıl olmuştu. Neyse beni tüm ailesi ile tanıştırdı ayrı şehirlerdeyiz ve 3 yıldır birbirimizi bekliyoruz evlenebilmek için okulum bu yıl bitiyor çünkü. Beni anlatamayacağım derecede çok seviyor ve ayrılmaktan çok korkuyor (aramızda cinsel herhangi bir şey yaşanmadı bu arada) Annem de biliyor seneye evlilik hazırlıkları da yapıyoruz. Yalnız ailem evlenip boşandığını bilmiyor... nasıl anlatacağım bilmiyorum çünkü ben bütün hayatı başarılarla dolu biriyim genç yaşta böyle biriyle mi evleneceksin sözünden çok korkuyorum ama aynı zamanda ayrılamaıyoru çünkü birbirimizi seviyor ve birbirimize değer veriyoruz... Sizce doğru mu yapıyorum((
ilk evlilikteki şiddetli geçimsizliğin sebebini araştırmalısın.
ben senin yerinde olsam eski eşe bir şekilde ulaşırdım,birde ondan dinlemelisin neden boşandıklarını.
bile bile lades deme.
brctnr arkadaşım teşekkür ederim:):)
ilk evlilikteki şiddetli geçimsizliğin sebebini araştırmalısın.
ben senin yerinde olsam eski eşe bir şekilde ulaşırdım,birde ondan dinlemelisin neden boşandıklarını.
bile bile lades deme.
Evlenip boşanmış olmak kötü bir şey değil..Erkek arkadaşınız da boşandı diye kötü bir şey yapmış değil..Bunu ailenize olduğu gibi anlatmalısınız,utanıp sıkılacak bir durum yok bana göre.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve derdimi kimseyle paylaşamadığım için buraya katılmaya karar verdim. Ben 3 yıldır biryle birlikteyim birbirimize çok aşık başladık. Aramızda 13 yaş var evlenmiş boşanmış ilk evliliği uzun sürmemiş şiddetli geçimsizilikten bitmiş. Biz başladığımızda boşanalı 1 yıl olmuştu. Neyse beni tüm ailesi ile tanıştırdı ayrı şehirlerdeyiz ve 3 yıldır birbirimizi bekliyoruz evlenebilmek için okulum bu yıl bitiyor çünkü. Beni anlatamayacağım derecede çok seviyor ve ayrılmaktan çok korkuyor (aramızda cinsel herhangi bir şey yaşanmadı bu arada) Annem de biliyor seneye evlilik hazırlıkları da yapıyoruz. Yalnız ailem evlenip boşandığını bilmiyor... nasıl anlatacağım bilmiyorum çünkü ben bütün hayatı başarılarla dolu biriyim genç yaşta böyle biriyle mi evleneceksin sözünden çok korkuyorum ama aynı zamanda ayrılamaıyoru çünkü birbirimizi seviyor ve birbirimize değer veriyoruz... Sizce doğru mu yapıyorum((
Ayrı şehirdeyken birini tanımak çok zor.
Bir insanı tanımak için,kendi çevresinde ve aile ortamında görmek gerekir.
Ayrıca eski evlilikle ilgili,başkalarından bilgi almanı öneririm.
'böyle biri' derken nasıl biri ? evlenip boşanmış olmak nedir ki ne önemi vardır ki .. öyle candan öyle iyi saygılı işinde gücünde bi adamdır ki ailen ona asla o gözle bakmaz meselaailene kendisini sevdirmeli ve sonrasında bunu söylemeli istiyorsanız da söylemeyin bu sizi ilgilendirir bence ailenizi değil ... ama soru işaretleri senin kafandaysa 'ben doğru mu yapıyorum' şeklinde, o zaman başka ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?