- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi girlinblack
-
ilk evlilikteki şiddetli geçimsizliğin sebebini araştırmalısın.
ben senin yerinde olsam eski eşe bir şekilde ulaşırdım,birde ondan dinlemelisin neden boşandıklarını.
bile bile lades deme.
Valla kim ne derse desin hiçbir kadın mutlu yuvasını mükemmel kocasını bırakmaz bunun örneklerini çok yakından biliyorum..Benim teyzemde eşi kendisinden 14 yaş büyüktü kaçtı evlendi demişler ilk eşi onun içkisinden dayağından bıraktı düğün bile yapmacaklar demişler ama teyzem inanmamış ki eniştem hala içer dayağıda var ayrıca düğün görmedi bırak düğünü gelinlik bile giydirmediler..Sizin böyle olacak diye bişey yok tabi belki çok iyidir gerçekten ama ne yap ne et boşanma nedenlerini iyice öğren ilk eşine ulaş benim annemle babamda ayrıldılar babam ikinciye evlendi boşandılar onunlada sonra annem dedi keşke gelip bana ulaşsaydı sorsaydılar neden bosandınız diye yanmasaydı kadın dedi
Bosanmis kisilerin beraberlik yasayanlardan tek farki imza atmalaridir bence. Ha partnerinden ayrilmis ha esinden bosanmis ne fark var? Bosanmasi tamam artik senin hakkin bitti baska ask yok anlamina gelmiyor.
Bilakis ozellikle bazi erkeklerin yeni aşklarinda daha dikkatli olduklarini gozlemliyorum. Daha bir titriyorlar yuvalarinin ustune yeterki siz ona aradigi aşki ve şefKati verin.
Kuzenim ayni sizin durumunuzdaydi. Evlendi bes yil oldu coluk cocuk. Oylee mutluki esi ustune titriyor. Arkadaslari bile ozeniyor.
Yeterince tanidiysan, evet o diyorsan, Allahtanda hayirlisini dile anlat herseyi ailene kur yuvani insallah
benim gözümde o kadar büyükdü ki bu boşanma meselesi anlatamam sanki hayatımın hatasını yapıyorum gibi geldi annem az çok tanıyor annesini ve erkek arkadaşımı eh kabullendi sayılır da tüm bu çevresel faktörler aradan kalksa hayatımı geçirmek istediğim kişi o... çok seven sahiplenen her an her durumda yanında olan ve fazla kıskanç :) biri ve aynı zamanda iyi bir baba olacağına da inanıyorum ailemi üzmekten çok korkuyorum sadece...
Evlenip boşanmış olmak kötü bir şey değil..Erkek arkadaşınız da boşandı diye kötü bir şey yapmış değil..Bunu ailenize olduğu gibi anlatmalısınız,utanıp sıkılacak bir durum yok bana göre.
bende sizin gibi düşünürdüm herkez hata yapabilir ...birbirlerine uygun değillerdir...eşim daha önce evlenmiş ,bu kadar muhteşem bir adamla nasıl olurda anlaşamamış diyordum...bana aileler yüzünden bittiğini söyledi,..çevreme bakıyorumda hiçbir kadın dibini görmeden bırakmıyor, birkaç hatadan bahsetmiyorum, evi geçindirebilecek bır adamsa çoğu DİBİNİ GÖRMEDEN bırakmıyor...benim eşim gerçekten aşağılık bir adam çıktı,özellikle bu durum zor zamanlarımda belli oldu...yine de seninki benim eşim kadar abartılı bi şey çıkmaz diye düşünüyorum...sen yine de dikkat et. Evlenip bosanmak senin için sorun değilse problem yok,...bu kadar kısa sürede boşanmışlarsa ciddi bir defekti olabilir ,umarım ben yanılıyorumdur
özel olmayacaksa eşiniz o kadınla kaç yıl evli kalmış? benimki 4 yıl evli kalmış babasının vefatından sonra ayrılmışlar.
Belki erkek arkadaşınızda değilde, eski eşi bayanda bir problem vardı. Belki çok huysuz, geçimsiz bir insandı. Bilemezsiniz yani. Üstelik boşanmak için iki taraftan birinin kesin kötü olacağı gibi bi kaide yok. Belki iki insanda ayrı ayrı çok iyi insanlar, ama birlikte anlaşamadılar. boşanmış diye illaki insana kesin bi problemi var gözüyle bakılması yanlış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?