lütfen yardım kandırılıyor muyum

Sen nasıl evli barklı adamla olan iletişimini utanmadan, sıkılmadan devam edip, konu açabiliyorsan...
Ben de senin ahlak yoksunluğun, utanma yokluğun ve gencecik yaşında başına aldığın saçma ilişkin hakkında yorum yapabilirim.
Çok yazık çok, bazı hemcinslerimden utanıyorum!

Aşktan sevgiden daha önemli şeyler vardır; vicdan ve gurur gibi...

2.kadın olmayı gururunuza yediriyor ve başka bir kadının yuvasını dağıtmayı vicdanınıza kabul ettirebiliyorsanız devam edin.

Erkekler kolay kolay 2. kadın için yuvalarını yıkmıyorlar haberiniz ola....

ben olsam o kadnın yerine sana da eşime de tazminat davası açardım. Evli olduğunu bile bile adamla görüşmen suç biliyorusun. Bu şekilde tazminat davası açılan çok var. Sizin gibiler olduğğu için bizim evliliklerimiz bozuluyo zaten. Ha bir de baş rol oyuncusu KOCAlarımız, o minicik beyinleriyle bizleri aldatmaya çalışan zavallılar

etrafta adam kıtlığı var ya gidin evlilere dadanın.başta kandırmış olabilir ama öğrendiğin an bırakmalıydın yazık bi de buraya gelmiş kandırılıyor muyum diye soruyosun...sen değil canım adamın karısı kandırılıyor

bu yasadıgın kandırılmak degıl baska bırsey
evlı erkeklerle konusanlara baska bırsey denıyor
bence kendıne bu kotulugu yapma

o zaman sen çocuk yap ona. belki evlenir seninle.
not:ironi.

evet malesef..kandırılan kadınlar

Ya büyük konuşmak istemiyorum da be kadın!!! Adam mi yok? Evli lan adam evli!! Bir hayatı var!! Babanı düşün şimdi baban anani başka bir kadınla aldatsa!! 2. Kadın aşığım ama yaaaa diye birakmasa babanı güzel mi olur!! Evli o adam arkadaş karısıyla aynı evde aynı masada aynı yatakta! Yapmayın Allah aşkına yapmayın ya. Adam da hiç mi suç yok suçun büyüğü onda ama yapmayin be kardeşim! Bir sürü bekar adam var. Allahını seversen ya. Başka şeyler söylerdim ama Allah ıslah etsin.

Bu durumda kandirilmiyor olmaniz neyi değiştiricek ? Empati kursaniz biraz , evli bir adam eşini kandiriyor hadi onu bosadi siz nasil güvenip bir ilişki yaşıcaksınız ? Ya eşine yaptıklarının aynısını size yaparsa ? Kusura bakmayin ama erkekler biraz aksiyon ister , özellikle evli erkekler evlilikleri monotonsa böyle heyecan ariyor, size neler neler anlatiyor eve gelince karisina canim cicim... Erkek boşamak isterse boşar , bahane sunmaz.
Bu arada güzel atalarimiz YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ 'mış der.

bende aynı şeyi düşündüm bahanesi olamaz anlamında gerekçeler sundum ..sanırım o da bundan dolayı da uzaklaştı benden

sanırım rengimi baya bi belli ettim gibi geliyor ona karşı ondan eskisi gibi değil

bende aynı şeyi düşündüm bahanesi olamaz anlamında gerekçeler sundum ..sanırım o da bundan dolayı da uzaklaştı benden
Kesinlikle olamaz , kimsenin günahına girme bence , kendi yağlarinda kavrulsunlar birak. Sendeki cesaretide tebrik ederim... Ben olsam şahsen bulunduğum ili bile terkederim. Mübarek aylarda kimsenin Hak olayina girme , kaldiramazsın yol ver gitsin, çünkü yakin arkadaşımda bu sekilde bir olaya karisti. Cikan adinami yansin , yoksa güveni kirilan ailesine mi yansin, yoksa hiçbir seyden haberi olmayan zavalli kadina ve cocuklarinami yansin...
Sakat bu işler ...

Bide soruyormusun? Senin yerinde olsam o adami derhal birakip esine de herseyi anlatirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…