olan oldu yapacak bişey yok
ben olsam o kadnın yerine sana da eşime de tazminat davası açardım. Evli olduğunu bile bile adamla görüşmen suç biliyorusun. Bu şekilde tazminat davası açılan çok var. Sizin gibiler olduğğu için bizim evliliklerimiz bozuluyo zaten. Ha bir de baş rol oyuncusu KOCAlarımız, o minicik beyinleriyle bizleri aldatmaya çalışan zavallılarçok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
bunların gibilere evli adamlar daha tatlı geliyor sanırım. Haa evliyse biri bunu aldıysa iyidir bende yapışayım adama mantığı. Çok sinirliyim çooookkk, nasıl insanlar varEvli Adamlarla ne işiniz olur anlamıyorum erkek mi kalmadı
boşanıcam deyip o beni kandırıyor ama ya boşanamazsam beni bırakır mıısn diyor
o zaman sen çocuk yap ona. belki evlenir seninle.çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
evet malesef..kandırılan kadınlarAşktan sevgiden daha önemli şeyler vardır; vicdan ve gurur gibi...
2.kadın olmayı gururunuza yediriyor ve başka bir kadının yuvasını dağıtmayı vicdanınıza kabul ettirebiliyorsanız devam edin.
Erkekler kolay kolay 2. kadın için yuvalarını yıkmıyorlar haberiniz ola....
evet malesef..kandırılan kadınlar
Bu durumda kandirilmiyor olmaniz neyi değiştiricek ? Empati kursaniz biraz , evli bir adam eşini kandiriyor hadi onu bosadi siz nasil güvenip bir ilişki yaşıcaksınız ? Ya eşine yaptıklarının aynısını size yaparsa ? Kusura bakmayin ama erkekler biraz aksiyon ister , özellikle evli erkekler evlilikleri monotonsa böyle heyecan ariyor, size neler neler anlatiyor eve gelince karisina canim cicim... Erkek boşamak isterse boşar , bahane sunmaz.çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
Bu durumda kandirilmiyor olmaniz neyi değiştiricek ? Empati kursaniz biraz , evli bir adam eşini kandiriyor hadi onu bosadi siz nasil güvenip bir ilişki yaşıcaksınız ? Ya eşine yaptıklarının aynısını size yaparsa ? Kusura bakmayin ama erkekler biraz aksiyon ister , özellikle evli erkekler evlilikleri monotonsa böyle heyecan ariyor, size neler neler anlatiyor eve gelince karisina canim cicim... Erkek boşamak isterse boşar , bahane sunmaz.
Bu arada güzel atalarimiz YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ 'mış der.
bende aynı şeyi düşündüm bahanesi olamaz anlamında gerekçeler sundum ..sanırım o da bundan dolayı da uzaklaştı bendenBu durumda kandirilmiyor olmaniz neyi değiştiricek ? Empati kursaniz biraz , evli bir adam eşini kandiriyor hadi onu bosadi siz nasil güvenip bir ilişki yaşıcaksınız ? Ya eşine yaptıklarının aynısını size yaparsa ? Kusura bakmayin ama erkekler biraz aksiyon ister , özellikle evli erkekler evlilikleri monotonsa böyle heyecan ariyor, size neler neler anlatiyor eve gelince karisina canim cicim... Erkek boşamak isterse boşar , bahane sunmaz.
Bu arada güzel atalarimiz YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ 'mış der.
Dön Bu hatadan bacim bak bu kadar insan yanlışa mi yonlendirecek seni yapma Allah aşkına. O kadının yerine anneni koy kendini koy yazık günah yapmaöenmli olan hatadan dönmek sanırım
Kesinlikle olamaz , kimsenin günahına girme bence , kendi yağlarinda kavrulsunlar birak. Sendeki cesaretide tebrik ederim... Ben olsam şahsen bulunduğum ili bile terkederim. Mübarek aylarda kimsenin Hak olayina girme , kaldiramazsın yol ver gitsin, çünkü yakin arkadaşımda bu sekilde bir olaya karisti. Cikan adinami yansin , yoksa güveni kirilan ailesine mi yansin, yoksa hiçbir seyden haberi olmayan zavalli kadina ve cocuklarinami yansin...bende aynı şeyi düşündüm bahanesi olamaz anlamında gerekçeler sundum ..sanırım o da bundan dolayı da uzaklaştı benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?