bir de en başta boşanıcam kesin diyordu ben ona yaklaştıkça ya boşanamazsam vs diyorbilmeden sevmene lafım yok ama bildikten sonra vazgeçebilirsin kimsenin yokluğunda ölmezsin korkma şu erkeklerin de boşanacağım yalanına hala inanan var mı ya adamın kafasına kimse silah dayanmıyor ya istese boşanır, kimseye böyle ağır yorum yapmadım kusura bakma ama yediğin halta kılıf arama kendini masum göstermeye çalışma, ne yaptığın ortada işte
Ay sen daha bir kere bile buluşmadığın adamı mı sevmekten bahsediyorsun? Bu mu vazgeçemediğin adam? Fotoğrafların canı cehenneme bence kaç kurtar kendini. Yuvayı da yıkan sen olma. Adam(!) zaten eğleniyormuş seninle.henuz görüşmedik uzaktan uzağa sevgili gibiyiz hala anlaşılmadı sanırım
eğlenip de nedir yani..yaptığımız bişey yok.Ay sen daha bir kere bile buluşmadığın adamı mı sevmekten bahsediyorsun? Bu mu vazgeçemediğin adam? Fotoğrafların canı cehenneme bence kaç kurtar kendini. Yuvayı da yıkan sen olma. Adam(!) zaten eğleniyormuş seninle.
Vakit geçiriyormuş cicim oldu mu? Can sıkıntısını gideriyormuş. Yani bu kadar kadın bunu sana anlatmaya çalışıyor ısrarla herkese hayır öyle değil diyorsun. Yaptığın yanlış ve o yanlışın üstüne daha da gitme yanan sen olursun diyoruz. Ya da amaaaan ne halin varsa gör!eğlenip de nedir yani..yaptığımız bişey yok.
hayret valla ben adamla birlikte mi olucam diyorum siz de kafanıza sokamadınız haniVakit geçiriyormuş cicim oldu mu? Can sıkıntısını gideriyormuş. Yani bu kadar kadın bunu sana anlatmaya çalışıyor ısrarla herkese hayır öyle değil diyorsun. Yaptığın yanlış ve o yanlışın üstüne daha da gitme yanan sen olursun diyoruz. Ya da amaaaan ne halin varsa gör!
Hııı sokamadım haklısınhayret valla ben adamla birlikte mi olucam diyorum siz de kafanıza sokamadınız hani
henuz görüşmedik uzaktan uzağa sevgili gibiyiz hala anlaşılmadı sanırım
bunun için hoca ile konuştum adamın çocukları bile var dedi aslında...ne kadar doğru gördü bilmiyrum
ben bi de olayın şu yönüne bakıyorum aslında bi ara istedği gibi konuşuyordu acaba evlenmemek için mi evliyim bahanesi yapıyor
teşekkürler arkadaşımm...Hadi diyelim daha görüsmediniz ve "uzaktan" bir bagdasiniz. Yahu güzel Insan bir düsün, Insan görmedigi biri icin bosanacagim ayaklarina girer mi?
Tamam hani yorumlar sana biraz abez gelebilir, agir gelebilir onu anladik diyelim. Resmen o Insani tanimiyorsun bile. Karsina cikmadan birini tanimak imkansiz birseydir. Küpe olsun sana bu.
Olabilir, o nedenle evli olsun olmasin insani görmeden etmeden sadece yazilanlara aldanmamak gerekir. Veya evliyim bosanacagim tarzinda deyimlerde bulundugunda uzak durmak daha mantikli.belki de bu insan evli bile değil sadece evlenmek istemiyor bende insan tanımak istedim sadece
Sadece bir an için diğer kadının siz olduğunuzu düşünün.. Nasıl bir duygu ? Başkada bisey demiyorum .....çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?