lütfen yardım kandırılıyor muyum

Ay hanıma yorum da beğendirmiyoruz gereksiz yorum istemiyormuş burda ki gereksiz yorumlar değil düşün bul diyeceğim ama sanmıyorum doğru cevaba ulaşabileceğine

bir de en başta boşanıcam kesin diyordu ben ona yaklaştıkça ya boşanamazsam vs diyor

henuz görüşmedik uzaktan uzağa sevgili gibiyiz hala anlaşılmadı sanırım
Ay sen daha bir kere bile buluşmadığın adamı mı sevmekten bahsediyorsun? Bu mu vazgeçemediğin adam? Fotoğrafların canı cehenneme bence kaç kurtar kendini. Yuvayı da yıkan sen olma. Adam(!) zaten eğleniyormuş seninle.

eğlenip de nedir yani..yaptığımız bişey yok.

eğlenip de nedir yani..yaptığımız bişey yok.
Vakit geçiriyormuş cicim oldu mu? Can sıkıntısını gideriyormuş. Yani bu kadar kadın bunu sana anlatmaya çalışıyor ısrarla herkese hayır öyle değil diyorsun. Yaptığın yanlış ve o yanlışın üstüne daha da gitme yanan sen olursun diyoruz. Ya da amaaaan ne halin varsa gör!

ben bi de olayın şu yönüne bakıyorum aslında bi ara istedği gibi konuşuyordu acaba evlenmemek için mi evliyim bahanesi yapıyor

hayret valla ben adamla birlikte mi olucam diyorum siz de kafanıza sokamadınız hani

hayret valla ben adamla birlikte mi olucam diyorum siz de kafanıza sokamadınız hani
Hııı sokamadım haklısınSen daha ne istediğini ne sorduğunu bilmiyorsun ki. İlk mesajında seviyorum vazgeçemedim demişsin, sonra asıl sorun ondaki fotoğraflarım demişsin, sonra acaba adam bana yalan mı söyledi evliyim diye demişsin. Yani asıl sorunun ne belli değil ki.

henuz görüşmedik uzaktan uzağa sevgili gibiyiz hala anlaşılmadı sanırım

Hadi diyelim daha görüsmediniz ve "uzaktan" bir bagdasiniz. Yahu güzel Insan bir düsün, Insan görmedigi biri icin bosanacagim ayaklarina girer mi?

Tamam hani yorumlar sana biraz abez gelebilir, agir gelebilir onu anladik diyelim. Resmen o Insani tanimiyorsun bile. Karsina cikmadan birini tanimak imkansiz birseydir. Küpe olsun sana bu.

belki de bu insan evli bile değil sadece evlenmek istemiyor bende insan tanımak istedim sadece

bunun için hoca ile konuştum adamın çocukları bile var dedi aslında...ne kadar doğru gördü bilmiyrum
ben bi de olayın şu yönüne bakıyorum aslında bi ara istedği gibi konuşuyordu acaba evlenmemek için mi evliyim bahanesi yapıyor

Hocaya(!) bi daha sor

İnternetten tanıdığınız evli bir adamla ilişkiniz var,
konuyu açarken "Aklımda o var" diyorsunuz, sonrasında "Ben zaten bitirdim derdim fotoğraflar" oluyor.
Fotoğraflar ne fotoğrafı diye soruluyor, normal fotoğraf deniliyor, çözüm üretiliyor, hala aynı şeyleri söylemeye devam ediyorsunuz.
Sorulmuyor, durduk yere kadrolu öğretmen olduğunuz bilgisini veriyorsunuz.
Ardından hocaya(!) gittiğinizi ve adamı sorduğunuzu söylüyorsunuz.
Tuhaf.

teşekkürler arkadaşımm...

belki de bu insan evli bile değil sadece evlenmek istemiyor bende insan tanımak istedim sadece
Olabilir, o nedenle evli olsun olmasin insani görmeden etmeden sadece yazilanlara aldanmamak gerekir. Veya evliyim bosanacagim tarzinda deyimlerde bulundugunda uzak durmak daha mantikli.

İkinci kadın olmayı kendine yakistirabiliyorsan ,buyur devam et. Saf ayağı da yapmayın karakterli,ahlaklı insan bu şekilde davranmaz..Karısını seviyor yada sevmiyor,boşancak yada bosanayacak hiç biri seni ilgilendirmez..Sana düşen iletişimi kesmek.Artık uyduruk dizilerden bile ogrenebilirsin sorunun cevabını...Karısını aldatan bi adama (lafın gelişi,yoksa adam olamamış) güveniyor musun gerçekten..Çok yazık..

Sadece bir an için diğer kadının siz olduğunuzu düşünün.. Nasıl bir duygu ? Başkada bisey demiyorum .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…