lütfen yardım kandırılıyor muyum

neden mi sıkıldım çünkü beni sanki kendisi istyr da eşi istemiyor şklnde lanse edip de sonra benden kaçış numarası yapması

peki şöyle söyleyim ben bikaç fotoğrafımı attım ama normal fotolar sizce kkullanır mı bu resimleri

Normal fotograflarsa sıkıntı yok. Niye olsun? Su an herkes birbirinin fotografina cok kolay ulasmiyor mu?

Ote yandan tamda bugün birisi anlatti. Adam zengin, yaninda calisan kiza aşık oluyor. Kizda ona.. evli oldugunu sonra öğreniyor ama birakamiyorlarda.. adam ikinci es olarak getiriyor.. birinci hanim yıkılıyor ama birakmiyorda adami. Çünkü kadinin ailesi kabul etmiyor çünkü adam zengin.. ozguveni olmayan cinsten muhtemelen..
bir kac yil icinde ikinci kadin kanser oluyor ve kisa sürede ölüyor.. son sözü ise ibretlik yapmayacaktim askimdan olsem bile o kadinin ahini almayacaktim.
Yakin bir akrabamizin evlendigi ailede oldu bu olay. Omrunuz boyunca bogaziniza takilacak düğüm düğüm.. ne kadar önce donerseniz o kadar kardasiniz..
allah güzel yuvalar nasip etsin herkese.. kotulerinden serrinden korusun..

Çocuğun olmamasını bahane ederek boşansa bile aslında sizin için boşanacak!!!!

Mutlu/mutsuz bir yuva bozulacak, adam(!) size aşık(!) oldu diye.

Yarın bir gün yuvamı yıktın demeyeceği ne malum?

Onu da geçtim. Evlilikler bitebilir olabilir ama bir kadın yuzunden, aldatmayla bitmesini kabullenemiyorum. Üzgünüm.

Hayırlısı olsun.

Coooook yanlış bahane bulmuş bosanmak istemiyor diyor karimi seviyorum ama fatmayida ayseyide istiyorum kafası ya bosanacak yada irtibatını keseceksin bosanasiya kadar gorusmiyeceksin.
NOT; BUGÜN KARISINI ALDATAN YARIN SEN KARISI OLDUĞUNDA SENIDE ALDATIR.

Burdaki aldatılan insanların konularını oku ondan sonra bu yazdıklarını oku bakalım ne düşünceksin kendin hakkında cevap sende

sanki boşamak ıstemıyor sa banane

Adam açık açık söylemiş sana. bu hikayenin mağduru sen değilsin. Boşuna vicdanını rahatlatmaya çalışma. Sen bu hikayenin, yuva yıkan, kötü, bencil, zayıf karakterli, hiçbir zaman mutlu olmayacak sürekli beddua alacak kişisisin.

NEYİ söylemiş bana ..benden öncede boş bir evlilik miş

Hiç yakışıyor mu yyazık yazık ! Bide kandırılıyor muyum diyon yuva yikanin yuvası olmaz aglayanin malı gulene yar olmaz !

Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadır.

valla hanımlar 14 sayfa okudum. istediğiniz kadar bu sılaya yorum yazın. nuh diyor peygamber demiyor. boşa yazmayın artık bence.
şimdi ne yapacağını söyleyim size, müneccim olmaya gerek yok. bu forumdaki aynı durumdaki her kadının başına gelen şey bu. adamla görüşmeye devam edecek. adamda hergün boşanma bahanesiyle bunu oyalayacak. aylar geçecek. bu arada evli kadının hiçbir şeyden haberi yok. bu sıla günlerini boşa harcayacak, aklı başına geldiğinde çok geç olacak ve kullanıldığıyla kalacak. kendi seçimidir hayırlı olsun.

kim ne yaparsa yapsın hakaret etmeye hakkınız yok, bunu kafanıza sokun
konuyu açan kişi "oh canıma değsin" demiş gibi yok köpekler domuzlar bilmemneler havada uçuşuyor. hadsizliğe bak.
kendi kocalarınızdan korkuyorsunuz sanırım, lakin diğer bütün kadınlar sizin pek kıymetli eşlerinizin peşinden koşmuyor
gördüğünüz üzere yine yaklaşan erkek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…