neden mi sıkıldım çünkü beni sanki kendisi istyr da eşi istemiyor şklnde lanse edip de sonra benden kaçış numarası yapmasıKesinlikle olamaz , kimsenin günahına girme bence , kendi yağlarinda kavrulsunlar birak. Sendeki cesaretide tebrik ederim... Ben olsam şahsen bulunduğum ili bile terkederim. Mübarek aylarda kimsenin Hak olayina girme , kaldiramazsın yol ver gitsin, çünkü yakin arkadaşımda bu sekilde bir olaya karisti. Cikan adinami yansin , yoksa güveni kirilan ailesine mi yansin, yoksa hiçbir seyden haberi olmayan zavalli kadina ve cocuklarinami yansin...
Sakat bu işler ...
peki şöyle söyleyim ben bikaç fotoğrafımı attım ama normal fotolar sizce kkullanır mı bu resimleri
çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlışçok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
Boyle adamlardan cok var eslerinden ayrilmayi dusunmezler ama herkese mavi boncuk dagitirlar.biran once bu oyundan kurtar kendini olurda dedigin gibi olsa esini birakp seninle olsa bile aynisini sana yapmayacgi ne malum
sanki boşamak ıstemıyor sa bananeCoooook yanlış bahane bulmuş bosanmak istemiyor diyor karimi seviyorum ama fatmayida ayseyide istiyorum kafası ya bosanacak yada irtibatını keseceksin bosanasiya kadar gorusmiyeceksin.
NOT; BUGÜN KARISINI ALDATAN YARIN SEN KARISI OLDUĞUNDA SENIDE ALDATIR.
NEYİ söylemiş bana ..benden öncede boş bir evlilik mişAdam açık açık söylemiş sana. bu hikayenin mağduru sen değilsin. Boşuna vicdanını rahatlatmaya çalışma. Sen bu hikayenin, yuva yıkan, kötü, bencil, zayıf karakterli, hiçbir zaman mutlu olmayacak sürekli beddua alacak kişisisin.
NEYİ söylemiş bana ..benden öncede boş bir evlilik miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?