Luxell Börekçi Tavsiyeleriniz Nelerdir?

adaer

24.04.2010
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
9.946
11
358
44
İstanbul
Arkadaşlar en sonunda ev konumu ile mini fırın almaya karar verdim.Bu Luxell börekçi yi kullanan var mı aranızda.Kek kurabiye pişirmesi nasıl ayrıca fırında tavuk yapmak istesek pişiriyor mu?Kötü diyorsanız hangi fırını tavsiye edersiniz?

arkadaşlar herkes büyük fırın mı kullanıyor yani.Cevap verecek kimse yok mu

bende mini fırın Luxell börekçi almayı düşünüyorum yuvarlak tepsili falan olması avantaj ama açıkcası nasıl olduğunu bılmıyorum alıp deneyıp görücez artık napalım:)

bende mini fırın Luxell börekçi almayı düşünüyorum yuvarlak tepsili falan olması avantaj ama açıkcası nasıl olduğunu bılmıyorum alıp deneyıp görücez artık napalım:)

Luxell börekçi fırını olan var mı arkadaşlar?Tavsiye eder misiniz yoksa uzak mı dur dersiniz?

Benimde yuvarlak tepsi konuluyor olması dikkatimi çekti.Her zaman kare ya da dikdörtgen fırın tepsisi kullanılmaz arada yuvarlak tepside koymak gerekir o yüzden bu olsun diye düşünüyorum...

canım benim yok,bekonun iki katlı fırınını kullanıyorum

canımmmmm ne güzel burada seni görmek :) Ben ev küçük olduğu ve mutfağımda yer olmadığı için mecburen küçük fırın alacağım.İşte luxell nasıl onu araştırıyorum:)

luxell börekçinin arkasındaki çıkıntı bir sorun yaratıyor mu evde koyacak yer açısından

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar;

uzun araştırmalarım sonucunda luxell börekçi fırında karar kıldım ve satın aldım.
şu anda gerçekten çok memnunum. börek, kek, yemek aklınıza ne gelirse
pişirdim. çok güzel ve çok hızlı pişiriyor. ayrıca mikrodalga fırın gibi de kullanabilirsiniz.
yemek ısıtma, buz çözdürme vs. gibi konularda. ben çalıştığım için çok işime yarıyor.
dondurucudan çıkan herhangi bir şey en geç 15 dakika içinde hazır oluyor.
börekleri ise bir harika oluyor.. içi geniş, aydınlatmalı olması da ayrıca güzel. zamanlama
ayarı ve alt üst ısıtmayı istediğin gibi açıp kapatmak da avantaj.

bir de mutfağım küçük diye almak istemeyenler bence öyle düşünmesin. benim de
mutfağım çok küçük ama koyacak bir yer buldum :) arkasındaki çıkıntı o kadar
devasa değil. ben 100 liraya aldım iki ay önce. almak isteyenlere tavsiye ederim.

sudecan verdiğin bilgiler içimi rahatlattı,bende börekçi almaya karar verip ve en sonunda almıştım ama hala şüphelerim vardı neyseki artık dediğim gibi içim çok rahat :)

için rahat olsun adaer. bir üretim hatası vs. olmadığı müddetçe şikayetin olmayacaktır.
istersen bir kek börek yap dene hemen :) fakat ben biraz çok kullanıyorum galiba ondan elektirik sarfiyatı arttı gibi :) her şeye rağmen yine de iyi..

canım henüz denemedim ama zaten 24 nisana ne kaldı şurda,kendi evimde bol bol kullanacağıma eminim teşekkürler :)

canım annemler aldı bikaç ay önce bizdeki mi kötü anlamadım ama fırının altı pişirmiyor.. pişirme sorunu yaşıyorum .. evde hamur işlerine ben baktıgımdan memnun degilim.. pogaca yapsam altı beyaz oluyor.. habire uste alma asagıya tasıma zahmeti var. tepsi dedigini koyarsın altı ustu pişirir.. ama bunda pişirme sorunu yaşadıgımız için duruyor öyle kenarda..:S

şaşırdım şimdi canım ilk defa duydum luxell de böyle bir şikayet,bilemiyorum ki canım ben daha kullanmadım

slm Bende luxell börekçi aldım ama hiç memnun değilim altı çiğ kalıyor üstelik çok geç pişiriyor.

canım ben çevreme sordum biraz araştırdım ve aldım. daha kullanmadım ama kötü bişey çıkçağınıda zannetmiyorum.

lüxelli öven kadın kesinn o firmada çalışıyoo baksanızaa sadecee 2 mesajj yazmışş övmüş ve gitmişşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…