Çok maaş farkınız yok kı.sorun olmaz benceSorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
Asgari ücret kadar bir farkımız varÇok maaş farkınız yok kı.sorun olmaz bence
Zaten kararsız olmanız her şeyi açıklıyor.Sorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
Evet ilerde yükselme gibi durumları oluyor bankacılarınÇok bir maaş farkınız yok bana göre o 15 sizde 25 10 bin fark var,bankada yukselme durumu var ise ileride sizden bile yüksek kazanabilir.
İleriden kastınızın evlilik olduğunu varsayarak yazıyorum. Bence olmamalı. Kocaman hayat birleştirecekseniz, her şeyin ortak ve eşit olmasından yanayım. Benim için evlilikte senin paran benim param diye bir şey yoktur. Paralar ortak bir havuzda birikip gerekli yerlere harcanıp, gerekli birikim yapılırsa neden sorun olsun ki?Sorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
Zaten kararsız olmanız her şeyi açıklıyor.
Ben hep maaşlar birbirine yakın olsun istedim açıkcası, hep de öyle insanlarla ilişkim oldu. İlk defa böyle bir fark olunca soru işaretleri oluştu. Tabiki bu konu ilişkinin sadece bir yönünü ele aldığım bir konu. Diğer artılar eksileri de hesaba katıp düşünüyorum elbette ama onları kendi içimde çözeceğim. Sizlerin fikrini merak edip maaşla ilgil olan kısmı sormak istedimİleriden kastınızın evlilik olduğunu varsayarak yazıyorum. Bence olmamalı. Kocaman hayat birleştirecekseniz, her şeyin ortak ve eşit olmasından yanayım. Benim için evlilikte senin paran benim param diye bir şey yoktur. Paralar ortak bir havuzda birikip gerekli yerlere harcanıp, gerekli birikim yapılırsa neden sorun olsun ki?
Çok maaş farkınız yok kı.sorun olmaz bence
Neden olsun ki? Tam tersi de olabilirdi o zaman siz sorun yaratır mıydınız? Cevabınız hayırsa sırf ataerkillik erkeğin daha çok kazanmasını istiyor diye sorun edecek misiniz?
Aile bütçesi ortak bütçedir senin benim maaşım demeyin ortalama gelirimiz 40 bin olarak bakın
Geçen gün bir hanımın eşi esnaf ve düzensiz geliri vardı kendi 40 bin alıyordu herhalde yanlış hatırlamıyorsam ve sorun yaşadığını yazmıştı. Evet bende ataerkil düzene ayak uydurmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum ama bu pratik, gerçek yaşantıda böyle olmuyor. Adam aşağılık kompleksli biriyse kadına kendi maaşını zehir ediyor daha geçen hafta bu konu vardı.Çok bir maaş farkınız yok bana göre o 15 sizde 25 10 bin fark var,bankada yukselme durumu var ise ileride sizden bile yüksek kazanabilir.
İşte olaya çok yönlü bakıyorum ben de. Evlilik sevgililik dönemi gibi deği maalesef. Bazı şeyler evlenince göze batabiliyor. Cok bir maaş farkı olduğunu iddia etmiyorum ancak günümüz ülkesinde asgari ücret kadar fark var. Karşı taraf ilerde dediğiniz gibi aşağılık kompleksine girebilir. Her şey olabilir yani. O yüzden hassas düşünüp doğru kararı vermek istiyorum. Soru işaretleriyle bir süre daha sürdüremem ilişkiyi çünkü.Geçen gün bir hanımın eşi esnaf ve düzensiz geliri vardı kendi 40 bin alıyordu herhalde yanlış hatırlamıyorsam ve sorun yaşadığını yazmıştı. Evet bende ataerkil düzene ayak uydurmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum ama bu pratik, gerçek yaşantıda böyle olmuyor. Adam aşağılık kompleksli biriyse kadına kendi maaşını zehir ediyor daha geçen hafta bu konu vardı.
İşte beklediğim yorum. Onun maaşı kira olacak ve ben geçindireceğim evi. Ama pek çok lüksümden feragat etmek durumunda kalabilirim. Şu an rahat bir hayatım var, evlenince olamayacak belki. Bilmiyorum çok karışığım15.000 az değil mi, nasıl geçiniyorEv kiraları 10.000artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?