Yok, o olsa kiradan açığı kapatırız diyeceğim ama yokEvi var mı erkek arkadaşınızın?
yaşlarınız kaç acaba?Yok, o olsa kiradan açığı kapatırız diyeceğim ama yok
bu şartlarda evlenemezsiniz zaten. en az15.000 civari iken kiralarİşte beklediğim yorum. Onun maaşı kira olacak ve ben geçindireceğim evi. Ama pek çok lüksümden feragat etmek durumunda kalabilirim. Şu an rahat bir hayatım var, evlenince olamayacak belki. Bilmiyorum çok karışığım
İkinizin de aklı basındaysa yaratmaması lazımSorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
işte çok yönlü bakıp tüm artılar eksiler değerlendirilmeli. Evet güzel gidiyor ilişkim, arada çekim var, duygu, heyecan var, ama ilerisi için sorun olabilecek şeyleri de düşünüyorum. Kafa karışıklığımı gidermek için çabalıyorumİkinizin de aklı basındaysa yaratmaması lazım
Biri 15 diperi 125 olsa yatatırdı.
Maaş farkı sorun yaratmaz da eğitim farkı sorun yaratıyor bence.Sorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
Sevginizi o insanın kazandığı para mı belirliyor?işte çok yönlü bakıp tüm artılar eksiler değerlendirilmeli. Evet güzel gidiyor ilişkim, arada çekim var, duygu, heyecan var, ama ilerisi için sorun olabilecek şeyleri de düşünüyorum. Kafa karışıklığımı gidermek için çabalıyorum
Yok canim sen de. Her allahın gün düğün davetiyesi geliyor.sanki ülkede herkes kişi başı 50.000 lira kazanıyor.isviçrede miyiz bizim haberimiz yok.yaşlarınız kaç acaba?
bu şartlarda evlenemezsiniz zaten. en az15.000 civari iken kiralar
Yanlış baktığımı düşünmüyorum, kusursuz evlilik yok ve ilerde sorun olabilecek pek çok şeyi düşünüyorum maaş farkı onlardan yalnızca biri. 20 li yaşlarda değilim ve elimden geldiğince hem duygusal hem manevi doğru kararı vermek istiyorum. Burda sadece maaş farkını gündeme getirmem tek yönlü baktığım para odaklı olduğum anlamına gelmemeli. Sadece maaşına bakıp karar verecek olsam zaten 2aydır görüşmeyi sürdürmezdim kendisiyle.Sevginizi o insanın kazandığı para mı belirliyor?
Eğitim önemli buna varım. Biri ilkokul lise mezunu diğeri üniversite mezunu olmaz. Arada vizyon farkı olur. Ama ikinizde üniversite mezunusunuz. Kazandığınız miktar mı değer belirliyor?
Yanlış bakıyorsunuz.
Ama bunu sorun edecekseniz de ilerletmeyin ilişkiyi kimsenin canını yakmayın
Hayır sadece bunu düşünmüyorum elbette, burda gündeme getirdiğim tek konunun bu olması sizde böyle bir algı yaratmasın lütfen. Para odaklı bakmıyorum elbette öyle olsa ilk günden hiç görüşmezdim bile. Sadece sorun olabilir mi kısmı düşündürüyor ki sadece benim açımdan değil karşı taraf ilerde az kazanmayı sorun edebilir mi kısmıyla da ilgileniyorumBence yaratmamalı, tam tersi de olabilirdi, sizi maaşınız az diye istemese karşınızdaki kişi üzülürdünüz eminim. Evet, geçinmek zor ama bence bunu düşünüyorsanız çok da etkilenmemişsiniz karşınızdaki kişiden
Hayı sadece bunu düşünmüyorum elbette, burda gündeme getirdiğim tek konunun bu olması sizde böyle bir algı yaratmasın lütfen. Para odaklı bakmıyorum elbette öyle olsa ilk günden hiç görüşmezdim bile. Sadece sorun olabilir mi kısmı düşündürüyor ki sadece benim açımdan değil karşı taraf ilerde az kazanmayı sorun edebilir mi kısmıyla da ilgileniyorum
Evet yükselme ihtmali var tabiBankacı adam ekonomiyi okumayı bilir parayı doğru yönlendirirse evin gelirini beşe katlar. Bankada neci tam olarak? Yükselme ihtimali olan bir pozisyonda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?