Maaş farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 31 bin eşim 22 bin alıyor
Ay sonunu zor getirmek dışında bi sorunumuz yok :)

Asgari ücret kadar bir farkımız var takıldım bu konuya. Nasıl aşacağım bilmiyorum o yüzden de birilerinden fikir almak iyi gelecek bana
Tam tersi olsa sorun olmaz hatta keyfiniz on numara da olabilirdi eleştirmek amaçlı söylemedim bunu ama erkekler haklı. Onların bizden daha az egosu var mesela hiçbir erkek böyle bir şey olunca kafa karışıklığı yaşamaz. Allah onları bize muhtaç kılmasın diyorum bende yapabilirdim daha çok çalışıp daha çok kazansam yandım bittim moduna girmeye çok müsaitiz. Bu biraz ego biraz da toplumsal olarak erkek çalışıp kazanır kalıp yargısıyla büyütülmüş olmamizdan geliyor.

İşte beklediğim yorum. Onun maaşı kira olacak ve ben geçindireceğim evi. Ama pek çok lüksümden feragat etmek durumunda kalabilirim. Şu an rahat bir hayatım var, evlenince olamayacak belki. Bilmiyorum çok
Şu anda ailenizle yaşıyorsanız ve onlara destek olmuyorsanız evet nispeten standartlarınız düşer.
Ama böyle yok evi mi geçindireceğim, yok kirayı ben mi ödeyeceğim diyen arkadaşlara ben hak veremiyorum açıkçası. Evin kira, fatura, mutfak vb. giderleri olur. Ailenin de bir geliri olur. Kalan da gezmeye, birikime artık nereye giderse gider.
Ayrıca maaşlarınız arasında uçurum yok. 5 yıl sonra kim çok kazanır bilinmez. Oldu ki karşınızdaki sizden çok kazanmaya başladı. O sizden kazancını esirgese üzülmez misiniz?
Seven insan üçe beşe bakmaz böyle. Siz fabrikatör kızı o asgari ücretli olsa neyse derdim.

Sevip sevmediğinize bakın. İleride Herşey değişebilir... Maaş toplamı ile geçinirsiniz. Aşağılık kompleksi olur mu devam edince, anlarsınız...

Aklınıza yatmıyor sorguluyorsunuz işte eve giren toplam maaş neyse o .çok fark yokki aranızda .baştan böyle olur olmaz düşündüğünüz ilişkiler zaten yürümüyor . İkiniz de eğitim olarak denksiniz . Ama yeterince hoşlanmıyorsunuz bence duygularınıza odaklanın biraz .

Kaç erkek bunlarıbyapıuor ki parası olsa bile.iki kişi ortaya oara koyup gidecekler işle.ben o kadar karamdar değilim valla.o parayı doğru yönetirsen kendine yetecek kadar da herşeyi yaparsın.yeter ki iyi niyet olsun.asgari ücretli kişiler evlenmiyor mu şimdi ? Yurtiçi tatiller tatilsepetinde falan hâlâ ulaşılabilir fiyatlarda.daha iyi kazanıp, pişkinleşip başa kakan erkek daha çok bence.

Arada 10 bin lira fark var ama şimdinin 10 bini ile eskinin 10 bini de aynı değil. Bankacılar bazen yükselebiliyor ama işim gereği bankacıları çok görürüm yıllaaardır gişede çakılı olan bankacılar da var. Kendini geliştirme potansiyeli olan, azimli bi tip mi ?

Bence de kaç yaşına geldim bari biraz rahat edeyim kafası var.ben de öyle bir enerji aldım.

Eski bir bankacı olarak ne iş yapıyor öğrenebilir miyim?
Bir yilda maaşım dört katına çıkmıştı çünkü. Eğer kariyer grubunda ise bir hemşire ile bankacı arasinda dağlar kadar fark var ama giseci ise yakinda sizinle eşit olur pek fark olacağını sanmıyorum.

Bence de kaç yaşına geldim bari biraz rahat edeyim kafası var.ben de öyle bir enerji aldım.
Ben zaten rahatım, elbette standartlarımı korumak isteyeceğim. Evlenip niçin her manada standardımı düşüreyim. Sizin kafa başka kafa. O yüzden yorum yapmayın konuma. Sizin fikrinizin zerre değeri yok çünkü. Eski konularınızı da bildiğim için. Başka konularda takılın siz

Gişeci

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…