- Konu Sahibi turkmengelini
-
evlendikten sonra ne olacak diye merak ettiğim konulardan birisi de para meseleleri..
sizden fikir almak adına güzel tavsiyeler var burada..
ama işin başından "benim para bana seninki sana kendimi ezdirmem" gibi tavır içine girme derim.
benim durumum belki istisnadır ama bir yorum yapın:
ilçeye uzak bir köyde öğretmen eşim.. kendi memleketi, herkes tanıdık.eşim kıskanç,zaten öyle kadınların ortada çok göründüğü bir yer değil.zaten ilçeye araba olmadığından kendi arabamızla gideriz. marketse, eczaneyse falan beraber girer, alışverişi yaparız eşim öder... tuhafiye ya da kadınlara has çamaşır falan gibi yerlerde arabayı sokağa falan parkeder ben alır gelirim. bende de para bulunur..ama eşim verir. bu çalışırken de böyleydi. şimdi de böyle. kartım hep ondaydı..ben de takılmadım açıkçası. adam o zaman da şimdi de üniv. okuyan kardeşime harçlık gönderir, benim öğrenim borcumu öder. şimdi ben çalışınca "kartım bende kalsa" desem ayıp olmaz mı? ya da katım onda diye benimki kendini ezdirmek mi?
geçen ona soracak oldum, "bari dolabı da bölelim, üst katı sen maaşınla doldur altı ben" dedi ve haliyle bozuldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?