- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi turkmengelini
-
bizde maaş kartı yok ama sevgilimin parası da bende, benim param da bende
ee napalım ben tutumlu, o aşırı cömert olunca böyle daha iyi geçiniyoruz :13:
para beni dürtüyo diyo, hepsini bana veriyo, sen bana harçlık ver diyo
bayramda topladığı paraları da getirmiş dün bana, ayy dedim o kadar da değil, sahip çık bayram parana dedim
eve geldim bi baktım cüzdanıma koymuş gene görmeden
çalışınca da maaş kartını bana vercekmiş, onda kalırsa bi cacık yapamazmışız, bana verirse çok para toplarmışız, adım cimriye çıktı çocuğun gözünde
yok artık sevgilin parasını sana mı veriyor çok saçma
hadi evli olursunuz maaşını sana verir anlarımda sevgiliyken
bizde maaş kartı yok ama sevgilimin parası da bende, benim param da bende
ee napalım ben tutumlu, o aşırı cömert olunca böyle daha iyi geçiniyoruz :13:
para beni dürtüyo diyo, hepsini bana veriyo, sen bana harçlık ver diyo
bayramda topladığı paraları da getirmiş dün bana, ayy dedim o kadar da değil, sahip çık bayram parana dedim
eve geldim bi baktım cüzdanıma koymuş gene görmeden
çalışınca da maaş kartını bana vercekmiş, onda kalırsa bi cacık yapamazmışız, bana verirse çok para toplarmışız, adım cimriye çıktı çocuğun gözünde
itiraf ediyorum ben çok savurganım. aklıma düşeni mutlaka yapmalıyım. kredi kartı desen limitleri zorlarım. kocam da yeter gari dedi haklı olarak. daha önce uyardı defalarca ama ben hakim olamadım kendime. herneyse şimdi onun kredi kartını aldım kendiminkileri kapattım. maaş kartımı vermedim ama maaşımın bana harçlık olacak kısmını alıp gerisini ona gönderiyorum. o da borcumuzu harcımızı yatırıyor. ben bu konuda şu an acayip rahatım. çünkü kendimden artık bende şikayetçi olmaya başlamıştım.
memurum, maaş kartım bende,
çok şükür eşim ne aldın, ne harcadın diye hiç sormaz.
hatta bazen paran var mı? verim mi diye sorduğu bile olur:)
şu an çalışmıyorum ücretsiz izindeyim ama çalışırken maaş kartım bende olurdu,
maaşı alınca harcayacağım yer, borcum falan varsa öder geri kalanını eşime verirdim,
evin tüm giderlerini o karşılardı,
banada para verirdi, bittikçe isterdim,
nereye harcıyorsun napıyorsun diye sormazdı, verirdi.
şu an çalışmıyorum, hala isterim verir, yine sormaz napıyorsun diye.
Bankada birikimimiz var, her ay şu kadar paramız oldu diye gösterir bana.
Yalnız şu para isteme olayından çok sıkıldım, ne yapsam diye düşünmekteyim.
canım kiraz dağıttın mı? çok üzülmüştüm konuna
bizim durum çok farklı 2 senedir evliyim her ay maaş yüzünden kavga ederiz,ben memurum maaş kartım var ve maaşımı eşim kuruşu kurşuna biliyor ama eşim özelde çalışıyor ve sigortya az yatırılsın diye maaşı az gösteriliyor.yani 2 senedir ben eşimin ne kada para aldığını net bilmiyorum,kredi kartına bu ay 1500 tl gelmiş ekstreni getir diyorum ama getirmiyor geçiştiriyor.maaşımızı nerelere harcadığımızı ortaya dökelim diyorum yaptıkta ama 600 tl artan parasının nereye gittiği hesabını veremiyor,maaşını bana getir tüm bütçe bende olsun harcamaları ödemeleri ben yapayım diyorum ama onada hayır diyor.eşim sadece 500 tl kira ödüyor ben ise market alışverişini yapıyordum ama bana yakıtında yarısını sen öde teklifinde bulunuyor,ikimizinde ayrı ayrı kredi kartları var o benmimkini herşeyini biliyor ama ben onun kini bilmiyorum,sana güvenmiyorum dediğimde ise kıyameti koparıyor artık nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?