- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Yaw gizli gizli biriktiemeyecen Herkes kendi hesabında biriktirecek ve arada birbirine söyleyecek.Yeri geldipinde ev araba yatırım için birleştirecek kim nekadar verdipi belli olacak.Aylık ödemeler için eşit şekilde para koyacaklar ortaya Vay efendim ev arkadaşımı demeyin gaayet adaletli.Öbür türlü biri birini sömürmüş oluyor .Kaldıki maddi konularda erkeğe çok da güvenilmez..Evlendipiniz erkeğe yüzde yüz güvenmeyin zaten.Para zor kazanılıyor valla.Alnımın damarı çatlıyor.Hesabını yaparım.Zaten ev geçindirme erkeğin görevidir karısı çalışmayanlar napsın.Çalışıyor diye boğazına çökülmezki para maaş kartı diye.Kadın katkı sağlıyor zaten daha nolsun.Hiç katkı sağlamasın demiyoruzki...Zaten ev sorumluluğu da kadının üatünde çığunlukla bu da değişmiyor zaten neyin peşindesiniz.
Neden yaw benim çalıştığım dönemde eşimde dururdu kart ..Parayı çeker borçlar ödenir kalan parada evdeki kutunun içine konur herkes ihtiyacı olduğu zaman oradan alırdı..Zaten benim aldığım maaş benim ihtiyaclarımı karşılardı yine eşimin parası olamasa yanmıştık yani ..
arkadaşım yarın birisinin çalışmaması gerekirse o sen olursun.Erkek seni ömür boyu bakar ama biz erkeleri 2 ay bakmayız. Hadi git çalış deriz.Yani senin paran eksik değilse istediğini alabiliyorsan eee kazandığınız paranında nereye gittiği belli ise bırak onda Dursun ne var yani!!!
Eee madem senin kazancın sadece senin ihtiyaçlarını karşılıyo eve katkısı yok neden veriyosun ? Bende veriyorum demek için mi ? Öyleyse hiç verme dursun bankada harcıycağın zaman çek al günlük çek 20 lira 50 lira bakalım evde işler nasıl oluyo
Söz misali.Sırf muhalefet olmak için yorum yapma!! Şurda yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyoruz.
Evet kartım eşimde duruyordu artık gerek yok çalışmıyorum çünkü..
Olsun farketmez Yinede maaş çekilip ortaya konuyordu.Kendi maaşımla o zamanki şartlarda geçinemezdim tek başıma olsaydım.Onu anlatmak istedim..
Tanışıyo muyuz bu agresiflik nedir ?
Maalesef bazen agresif olmak için tanışmış olmakta gerekmiyor!! İlk bana yazdığınız yoruma bakarsanız verdiğiniz cevabın Ne kada ters bir cevap olduğunu görürsünüz.
ben çalışmıyorum ama maaş, ödemeler herşey bende.eşime arada harçlık veririm. eşim biryere gittiğimizde hesap bile ödemez o kadar çekti elini ayağını. şimdi bu beni tü kakamı yaptı. hem çalışmıyorum hem adamın maaşına el koyuyorum ne pis insanmışım yahu.
her ilişkinin doğrusu yanlışı başka. bu olmalı, böyle olmaz gibi beylik laflar etmek saçma gelir bana. sıkıntı yaptığınız bir mevzu varsa bunu dile getirin. benim egoma iyi geliyor kartım bende dursun şu ödemeleri ben yapayım falan diyin. ama birbirinizden gizliniz olmasın. ama kırıp dökmeyin birbirinizi, sakin sakin halledin.
baya çirkefleşmiş ve çirkinleşmiş valla bilemedim.Kızlar merhaba.8 aylık evliyim.Bi kez kartınla eşim çekti maaşımı sonra isteyince bende kalsın dedi benim senin mevzusu olmasın diye istemedim ondan alıyorum para.Cok borcumuz var ondan dolayi ses cikarmıyorum şu an ama boyle devam eder mi diye endiseleniyorum buna alışır da surekli ondan almak zorunda kalırım diye.Bu arada bi ortak kartımız var kredi karti ikimizdede var ondan ordan harca ihtiyacin oldukca diyo sizce bu durum normal mi simdi direk kartimi ver desem tepki veriyo ben sen yapiyosun diye napmaliyim nasil davranmaliyim fikirlerinize ihtiyacim var
Güncelleme....Kizlar az önce kartimin bende durmasini istedigimi söyledim.Guzelce anlattim tamam borclarimiz cok harcamalarıma kisitlama getir dedim sorun yok.Ben krediyi odeyip kendime bi limit ayirip geri kalani ceker ortaya koyarim dedim demez olaydim.Getirdi kartimi verdi madem ben sen yapıyorsun al kartini bundan sonra harcamalar ortak olur dedi kendi masraflarini karsilarsin madem benim diyosun dedi ki ben oyle demedim.Hatta cok zoruma giden zaten senin ne paran var ki dedi eve ne kadar getiriyosun dedi kredinne veriyosun bilmem ne falan dedi bide artislik yapiyosun dedi bende sen benden mükellefsin dedim calismayabilirdim de hic kazanmayabilirim de dedim ben gecindiriyorum dedi buna cok bozuldum bana ikide bi ben gecindiriyom mu diyeceksin dedim.Tamam uzatma dedi konu kapandi.Bilmiyorum napmaliyim bu durumda...
Ay Allahım.Kadının kadından başka düşmanı yok gibi.Ya böyle olsun nolmuş.İlla kart eşte mi duracak illa tüm maaşını eline mi sayacaksın.O zaman eşine deki senin kart bende dursun.Bakalım tmm diyecek mi.Tmm derse sende dursun neden ben anlamam gibi komplekslere giriyorsunuz.
Saygı duyarım.Ama internet bankacılığında ücretsiz karttan karta havale yapılabiliyor.Aynı banka olması gerekiyor tabi.Farklı bankalara ücretsiz havale var mı sormak lazım.Ben eşime kartını ver bende dursun desem anında verir. Ama bende ona kartını ertesi gün geri veririm. Çünkü gidip atm den para çekmesi zor gelir bana. İşimi gücümü bırakıp iki çocukla bir de para çekmeye gidemem doğrusu. Ayrıca benim kartım eşimde durmaz, ortada durur. Sadece ben gidip atm den para çekmeye üşendiğim için bu işleri o hallediyor. Dolayısıyla kartlar onda kalıyor çoğunlukla.
Dediğim gibi kartını bana ver desem anında verir. Onun da işine gelir. Atm yle uğraşmaktan kurtulmuş olur.
Bilmem anlatabildim mi?
Saygı duyarım.Ama internet bankacılığında ücretsiz karttan karta havale yapılabiliyor.Aynı banka olması gerekiyor tabi.Farklı bankalara ücretsiz havale var mı sormak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?